- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 33
Yok cnm vurmadı yumurtalar tam gelişmemiş diye bütün yine test yaptım yine pik çıktı 6 gündür pik yapıyor testlerim acaba yumurtalar farklı zamanlarda büyüyüp farklı zamanlar da mı çatlıyor anlamadım kiCanım sen çatlatma iğnesi vurulmadın mı?
canım senide tebrik ederim sende sorularımızı cevaplarmısın ilk sayfadaki :) Seninle soru cevap yapmamışız.
Adet gunu 48, gunasiri halde 123 ve en son 263Bisey sormak istiyorum size siz ilk betaniz kaç cikmisti
Evet biliyorum onu hatta dün bi masajını izleyip yaptım adet söktürücü:) tamam canım çok sağollBen birgebeningünlüğü var intagram oradaki abladan aldım hem o çok yardımcı oluyor oradan alabilirsin. Birde takip etmeniz iyi gelecektir onu o çok güzel bilgiler veriyor bu test hakkında bilgilere oradan sahibim daha çok youtube da videoları var tek tek erinmeden izledim aklımdaki soruların cavabını buldum. Sende bu şekilde ondan alıp yapabilirsin istersen.
Insallah canim benim yumurtlama 1 2 3 subatti 3 gun surdu. 4 subat catlamaydi. Normalde regl tarihim yarin ama ben 18.gün yumurtlama gorunce takvim otomatik olarak regle kadar olan sureyi uzatti tabi o yuzden 6 diyorum☺ bazen alt karında cekilme tarzi seyler hissediyorum ama neydendir bilemedimİnşallah hamilesindir canım .Benim de kasik ağrısı bel ağrısı var ama daha yumurtlama belirtisi mi diye düşünüyorum .Akintim var daha yumurtlama dönemindeyim sanki..
Oh oh çok sevindim canımKan vermedim malesef canım daha bu gidişle bi belki cuma günü veririmkoyulaşma bu gün daha çok canım diğer iki güne göre artık net çıkıyor
Gebelikte de böyle belirtiler birden kesilebiliyor ama bat günü benim öyle olmuştu ilkinde. Adet olacakmış gibi hissederken geçmiştiGeçen hafta herşeyi gebeliğe yorarken şimdi sıfır belirti hissediyorum. Bat yaklaştı onun belirtisi bile yok o derece
Oyle deme canim hiiic belirti gormeyenler var bu donemde oyle olabilirsin umutsuz olma☺ benim catlamadan sonra bir alt bel agrisidir gidiyor yani canima ok tikadi. Bugunde evi doktum resmen cok yordum kendimi valla☺ hepten kopuyor belim insallah tutmustur yaBende de vardı bel ağrısı kasık ağrısı. Adete kaldı 4 gün hepsi geçtihayaller hüsran yine bende. Mart topiğine hazırlıyorum kendimi
Hamilelikten şüphelendiğimiz zaman lütfen böyle işler yapmayın arkadaşlar hele de çocuk denediğiniz ay benim yıllar önce çocuğum uzandığım perde takarken düştü ve ben onu regl sandım tamda adetten sonraki gündü bilginiz olsunOyle deme canim hiiic belirti gormeyenler var bu donemde oyle olabilirsin umutsuz olma☺ benim catlamadan sonra bir alt bel agrisidir gidiyor yani canima ok tikadi. Bugunde evi doktum resmen cok yordum kendimi valla☺ hepten kopuyor belim insallah tutmustur ya
Hayır beklemenize gerek yok. Varsa gün içerisinde de çıkıyor. Ben hiç sabah yapmadım testiSabab yaptigim testi tekrarlamak istiyorum ama yarin sabahi mi beklemeliyim
Simdi tekrarladim baklmHayır beklemenize gerek yok. Varsa gün içerisinde de çıkıyor. Ben hiç sabah yapmadım testi
Inanin her hamileliğin farklı belirtileri oluyor. 2 hamilelik geçirdim ve ikiside birbirini tutmadı.hamile arkadaşlar bi cevplasanız adet günü sancınız oldumu hamile olduğunuzu öğrendiğiniz de olacakmış gibi
Sonuç nedir çok.merak ettimSimdi tekrarladim baklm
Yaa cok uzuldum ve sok oldum inanin aynayi silerken aklima geldi tovbeler olsun cunku alt karnima aci gibi birsey hissettim dikkate alacagim korktumHamilelikten şüphelendiğimiz zaman lütfen böyle işler yapmayın arkadaşlar hele de çocuk denediğiniz ay benim yıllar önce çocuğum uzandığım perde takarken düştü ve ben onu regl sandım tamda adetten sonraki gündü bilginiz olsun