- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Eğitim araştırma hastanesine gidiyorumHangi hasteneye doktora gidiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğitim araştırma hastanesine gidiyorumHangi hasteneye doktora gidiyorsunuz
Canım benimde 5 şubat yumurtlama 6 şubat çatlama adete 4 gün var artık geç yumurtlama oldu benim kasık ağrısı var bende göğüslerimde acı ağrı yok akıntım var birde gaz sancım var benimBu sayfada bir kaç tane arkadaş vardı. Kasık ağrısı çekerdik konuşmuştuk. Ben ovulasyon testiyle 6 şubat yumurtlama görmüştüm 7 de çatlamıştı o geceler gögüs hassasiyetim kasık ağrım olmuştu. Yumurtladığım gece sol çatladığı gece ise sağ tarafımda olup geçip gitmişti. Bu gece tekrar sol kasık ağrım başladı böyle 2 veya 3 saat sürüyor kayboluyor bu durum genelleme gögüslerim akşamları çok acıyor özellikle uçları. Bu yaşadığımı yaşayan varsa lütfen bana yardımcı olsun bir türlü çözemedim. Bat daha 13 gün var bu ay çok umutluyum nedensiz sebebsiz içim öyle
Ben açıkçası bu gaz sancısının kasık ağrısı yaptığını düşünmeye başladım çünkü kaşık ağrısı olduğu zamanlar hep gaz sancım oldu baskı yapıyor bence afedersiniz birde o gazı çıkartmıyorsaCanım benimde 5 şubat yumurtlama 6 şubat çatlama adete 4 gün var artık geç yumurtlama oldu benim kasık ağrısı var bende göğüslerimde acı ağrı yok akıntım var birde gaz sancım var benim
FSH henüz çıkmadı, testlerin bir kısmı sonuçlandı bugün sadece. Çıksın da karşılaştırayım bendrBenim bunda doktorum bana dediği Lh fshden dusuk olmasi gerekiyormus yumurtlama olmuyormuş engel olabiliyormuş. Fsh kaç peki?
Benim gaz aancım 2 3 gündür var kasık ağrım daha önce başladı normalde benim adet öncesi 1 hafta 10 gün önce adet ağrım başlar ama o ağrım yok gerçi benim adet tarihimde yumurtlamanın 10.günü olacak amaBen açıkçası bu gaz sancısının kasık ağrısı yaptığını düşünmeye başladım çünkü kaşık ağrısı olduğu zamanlar hep gaz sancım oldu baskı yapıyor bence afedersiniz birde o gazı çıkartmıyorsa
Sende varsa zaten geç döllenmede olblr ki çok yakın adetine yumurtlama olması. Birde öyle olup adet olanda varmış yani dur bakalım mevlam ne eylerse güzel eylerBenim gaz aancım 2 3 gündür var kasık ağrım daha önce başladı normalde benim adet öncesi 1 hafta 10 gün önce adet ağrım başlar ama o ağrım yok gerçi benim adet tarihimde yumurtlamanın 10.günü olacak ama
Kuzum adet olursam üzülmem adet sonrası test yaparım yine yakın tarih olduğu için adet olma ihtimalim çok yüksek Allahım nasip ettiyse gelir zaten bebişimSende varsa zaten geç döllenmede olblr ki çok yakın adetine yumurtlama olması. Birde öyle olup adet olanda varmış yani dur bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler
Merhabalar. Ovulasyon testine kaçıncı gün başladınız adetinizin bitiminin?Kızlar merhaba benim 5 gündür ovu testlerim hep bu şekilde pik çıkıyor ve 2 gündür lekelenme yaşıyorum Femara’nın etkisimi acaba ne zaman çatlayacak bu yumurtalar?
Yeni iki aydır istiyoruz.. kızım var 8yasinda ama bildiğim her şeyi unuttum ilk gebelikte çok ara vermişimHadi bakalım hayırlısı olsun senin için inşallah kaç yıldır istiyorsunuz yeni mi peki?
Valla öyle Allah verecek. Bende üzülmüyorum bazı yoğun duygu anlarımda tabi ki inişler çıkışlar oluyorda üzülsem ne olacak ki nasiplen kavga olmuyor en iyisi sabırla beklemek. Bende bu ay 13.günü hamilelik testi yapan arkadaşlar gördüm şahit oldum hamilelik haberi aldılar hiç de yapmadım ama ilk olacak yapıcam hep adetimin geçmesini beklerdim birde böyle yapıcamKuzum adet olursam üzülmem adet sonrası test yaparım yine yakın tarih olduğu için adet olma ihtimalim çok yüksek Allahım nasip ettiyse gelir zaten bebişim
Canım ben bu ay adetin 4.günü doktora gittim 5 gün femara kullandım sonradan başladım ovu testine, yani adetin 11.günü başladım bugün adetin 20.i günüMerhabalar. Ovulasyon testine kaçıncı gün başladınız adetinizin bitiminin?
Evet baya ara vermişsin ya tekrardan bu psikolojiye girmek de zor işYeni iki aydır istiyoruz.. kızım var 8yasinda ama bildiğim her şeyi unuttum ilk gebelikte çok ara vermişim
İnşallah vardır kuzum da biran önce öğrenirsin tabiki yapılması gereken ama gelde bunu kalbe akla dinlet bekleyemiyorum ben yaValla öyle Allah verecek. Bende üzülmüyorum bazı yoğun duygu anlarımda tabi ki inişler çıkışlar oluyorda üzülsem ne olacak ki nasiplen kavga olmuyor en iyisi sabırla beklemek. Bende bu ay 13.günü hamilelik testi yapan arkadaşlar gördüm şahit oldum hamilelik haberi aldılar hiç de yapmadım ama ilk olacak yapıcam hep adetimin geçmesini beklerdim birde böyle yapıcam
Sorma iki gündür çok bulantım var ben ne yaptım dedim ama geçecek inşallah, heyecan korku hepsini bir arada yaşıyorum ilkmis ucmus dortmus fark etmiyor. Annelik bambaşka bir şey gerçektenEvet baya ara vermişsin ya tekrardan bu psikolojiye girmek de zor iş
Acaba yumurtan mı çatlamıyor benim aklıma bu geldi yap sende silik olana kadar onun silik olduğu günü de bilmen adına. Kaç gün koyu çıktı peki?Canım ben bu ay adetin 4.günü doktora gittim 5 gün femara kullandım sonradan başladım ovu testine, yani adetin 11.günü başladım bugün adetin 20.i günü
Beni de sabırsız etti bu sayfa bende bu ay bekleyemez oldum bu ay düzeni bozayım bir daha ki ay düzelcemİnşallah vardır kuzum da biran önce öğrenirsin tabiki yapılması gereken ama gelde bunu kalbe akla dinlet bekleyemiyorum ben ya
Sağlıkla gelsin inşallah benımde 8 yaşında oğlum var 2 aydır denıyoruz ilki tek seferde tutmusdu e malum yaş geçiyorSorma iki gündür çok bulantım var ben ne yaptım dedim ama geçecek inşallah, heyecan korku hepsini bir arada yaşıyorum ilkmis ucmus dortmus fark etmiyor. Annelik bambaşka bir şey gerçekten