Siteye KK uygulamasından mı giriyorsunuz? Uygulamadan giriyorsanız onu kullanmayın bazı sorunları var, direkt Chrome vb tarayıcı üzerinden giriş yaparsanız dosya ekle butonu sorunsuz çalışacaktır.Testi atamıyorum olmuyor heralde anlamdim ki dosya ekleye basıyorum hiç birşey yok
Canım regl de olabilirsin ama 1 2 gün daha bekle kan testi ver o zaman emin olursunEvet yaptım kuzu pembe leke gelmiş biraz tutunamiyo mu sence gitmedim de doktora korkuyorum ya
Uygulaması var mı sitenin ben appstore da bulamadım aradığımda. Varsa ismi nedir indireyimSiteye KK uygulamasından mı giriyorsunuz? Uygulamadan giriyorsanız onu kullanmayın bazı sorunları var, direkt Chrome vb tarayıcı üzerinden giriş yaparsanız dosya ekle butonu sorunsuz çalışacaktır.
İnşallah sizinki yerleşmedir.İnşallah kuzu ya adet mi yerleşme mi bende anlamadım bişey
Oluyorum sanki regli kırmızıya dönüyor sancim çok fazla idrarimi yaparken de akıyo kan gibi adet başlangıcı demiCanım regl de olabilirsin ama 1 2 gün daha bekle kan testi ver o zaman emin olursun
Ah yaa insallah adet degildir canim. Bende ilk kez gecen ay yasadim hatta sey dusunmustum acaba tutunmaya mi calisiyor diye ama epey arastirinca regl gunleri ve sonrasi yerlesme kanamasi olmaz oncesi gorulur kiminde gorulmez diye. Benim catlamayan yumurtam vardi doktor onu adetle atarsin dedi kiste cevirmisti benim sebebi oda olabilirdi. Neyse guzel dusunelimKuzu şubat 2 de parmak üstü kadar önce bi kahveye yakın sarımtirak leke geldi pedime daha sonra da iki üç damla pembe açık renk gelmiş sonra peçeteye sildim aynı geldi pembemsi ve kesildi iki gün oldu 7 şubat adet günüm olmadı bugünde pembe lekeler yoğunlaştı idrarımı yaparken kanama şeklinde damlıyo adetim sökülcek sanırım bilemiyorum 2 aydır bu pembe lekeyi görüp yerleşme kanaması diyip umut ediyorum ama artık etmiycem bu neyin nesi ben anlam veremedim adetim olsun bitsin doktora gitcem
Hayırlısı kuzum İnşallahİnşallah sizinki yerleşmedir.İnsan şaşırıyor böyle olunca tabi, belirsizlikçok kötü. Kırmızıya dönmemesi dileklerimle.
4.5 cm çikolata kitsim var zaten benim kuzu hayırlısı olsun ya adetim olacaksa da böyle şüphe ile olmasın yani bu belirti insanı deli ediyo düşünmuycem artıkAh yaa insallah adet degildir canim. Bende ilk kez gecen ay yasadim hatta sey dusunmustum acaba tutunmaya mi calisiyor diye ama epey arastirinca regl gunleri ve sonrasi yerlesme kanamasi olmaz oncesi gorulur kiminde gorulmez diye. Benim catlamayan yumurtam vardi doktor onu adetle atarsin dedi kiste cevirmisti benim sebebi oda olabilirdi. Neyse guzel dusunelim
Bende o süreçteyim canım Allah yardımcın olsunBen bu sabah adet oldum bunada şükür tüm operasyonlarımı oldum ilaçlarım aylardır drvam bugün dr pazartesiye randevu verdi tüp bebek geçen ay folükül gözükmedi ama bu ay yumurtladım inş herşey yolunda gider dua edin bana 1 yıldır mahfoldum dr ler ilaçlar
Yok indirmeyin çünkü kullanımda sıkıntıları var ve maalesef bu sıkıntılar çözülemediUygulaması var mı sitenin ben appstore da bulamadım aradığımda. Varsa ismi nedir indireyim
Yaaaa benim bat gününden 4 gün önce ilk lekelenmem oldu. 2.günün sonunda kırmızıya döndü. Acaba yerleşme kanamasıydı da tutunamayınca kırmızıya mı döndü kafamda deli sorular. Çünkü normalde bat günüm dündü. Adetlerim de düzenlidir o kadar erken gelmezdi mesela.Ah yaa insallah adet degildir canim. Bende ilk kez gecen ay yasadim hatta sey dusunmustum acaba tutunmaya mi calisiyor diye ama epey arastirinca regl gunleri ve sonrasi yerlesme kanamasi olmaz oncesi gorulur kiminde gorulmez diye. Benim catlamayan yumurtam vardi doktor onu adetle atarsin dedi kiste cevirmisti benim sebebi oda olabilirdi. Neyse guzel dusunelim
inşallahHadi bklm inşallah güzel sonuçlar alırsın da bizimle de paylaşırsın canm
Canım benim yumurtlama dönemim daha yeniydi .6 sında pembe lekelenme oldu sancıyla beraber çatladı .Değerlendirdik öncesini ve sonrasını .Beklemedeyim ben .Bat 20 ŞubatNoldu seni merak ettim ev taşıdım ya bakamadım cok :)
Gözünaydin taşındın mi?Ben de kızımda hamileligimi ev taşırken öğrenmiştim .Noldu seni merak ettim ev taşıdım ya bakamadım cok :)
Ben daha adet olmadım doktorumda 10nda kan ver olmazsan dedi beklemedeyim adet olursam da haber veririm.Kızlar BAT geldi durumlar nedir?
@sanem1989
08.02.2021 31 - - 1,5 YIL Rahim Basıklığı A Akasya10
08.02.2021 26 Folden
Klomen1 YIL @Nrgulbeski3344
08.02.2021 29 Diafol - - - @LeyLA84db
08.02.2021 37 Folikasit
ProgestanInnovita
Ç.iğnesi6 AY Düşük amh
Yok var canım.Gebelik testi mi bu??Ya benim gözlerim iyi görürBen var gözüyle baktigim içinmi var gibi sankiEki Görüntüle 2778782
Canım senin çok az kalmış varsa çıkar bence ..Kızlar merhaba hiç regl belirtim yok normalde 2/3 gün önceden belirti olurdu yada psikolojik öle hissedıyorum böle beyaz yapışkan bır akıntı geldı hafif elime çok çok az ama belim agrıyo regl tarıhım 11/02 bugun yapsam acaba çıkarmı eğer varsa
dayanamıcam zaten sadece erken gebelık testıne 40 tl vermek ıstemıyorum gecen ay 60 tl ye yakın harcadım fıs cıktı acaba dıyorum sabahtan kaset testmı yapsam yoksa akşam erken gebelık mıCanım senin çok az kalmış varsa çıkar bence ..
Regl canım benimde geçen ay aynı oldu adet günü kahve rengi başladı sonra pembe geldi sonra kıpkırmızı çıktıOluyorum sanki regli kırmızıya dönüyor sancim çok fazla idrarimi yaparken de akıyo kan gibi adet başlangıcı demi
Insallah bide canim sabah ilk idrari beklettim testi onla yapmıştım 4 saat beklemiş idrarYok var canım.Gebelik testi mi bu??Ya benim gözlerim iyi görürVar çizgi .