- 26 Ocak 2021
- 180
- 93
- 36
Gectim kuzum sonrasicanım 31 şubat yok sen marta yaz istersen. artık buraya eklemeler durdu zten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gectim kuzum sonrasicanım 31 şubat yok sen marta yaz istersen. artık buraya eklemeler durdu zten.
canım 31 şubat yok sen marta yaz istersen. artık buraya eklemeler durdu zten.
benimde öyle oldu , adet tarihine 1 gun kala kaset test yap benimki öyle cıktı silik sonra 2 gun geçti yaptim tam çizgiler çıktı :)Kızlar merhaba hiç regl belirtim yok normalde 2/3 gün önceden belirti olurdu yada psikolojik öle hissedıyorum böle beyaz yapışkan bır akıntı geldı hafif elime çok çok az ama belim agrıyo regl tarıhım 11/02 bugun yapsam acaba çıkarmı eğer varsa
Noldu seni merak ettim ev taşıdım ya bakamadım cok :)Maşallah .Sağlıkla ilerlesin inşallah .Olursa benim de iki olacak ..Bu güzel haberi ben de alırım bu ay inşallah .
Senide çok merak ettim adet olsan cok gelir ara ara oluyorsa belki yerleşmedir insallah yerleşmedirPembe leke gelmiş benim yine
TŞK EDERİMbenimde öyle oldu , adet tarihine 1 gun kala kaset test yap benimki öyle cıktı silik sonra 2 gun geçti yaptim tam çizgiler çıktı :)
Valla leke mi adet başlangıcı mı çözemedim canım ben bunuAdet günü gebelikte lekelenmeler oluyor deniyor canim
İnşallah kuzu ya adet mi yerleşme mi bende anlamadım bişeySenide çok merak ettim adet olsan cok gelir ara ara oluyorsa belki yerleşmedir insallah yerleşmedir
Canim gecen ay bende 3 gun gecikmeli regl oldum ve lekelenmem oldu. Acik pembe peceteye geliyordu pesine regl oldum. Seninde ayni renklerde mi bildigin apacik pembeydi benim 3 gun sonunda sokulebilmistim. Insallah yerlesmedir seninİnşallah kuzu ya adet mi yerleşme mi bende anlamadım bişey
O zaman yarın sabah ilk iş kaset test yapayım yarın 9 u zaten akşam yapsam farkedermıkıbenimde öyle oldu , adet tarihine 1 gun kala kaset test yap benimki öyle cıktı silik sonra 2 gun geçti yaptim tam çizgiler çıktı :)
Bence yarın sabah ilk idrarla yap canım daha net sonuç alirsinO zaman yarın sabah ilk iş kaset test yapayım yarın 9 u zaten akşam yapsam farkedermıkı
tmm sabah yapayım :)Bence yarın sabah ilk idrarla yap canım daha net sonuç alirsin
Hadi bklm inşallah güzel sonuçlar alırsın da bizimle de paylaşırsın canmtmm sabah yapayım :)
Erken biraz zaman geçsin öyle yap o zaman daha iyi olurDenedim tek çizgi hala
Kuzu şubat 2 de parmak üstü kadar önce bi kahveye yakın sarımtirak leke geldi pedime daha sonra da iki üç damla pembe açık renk gelmiş sonra peçeteye sildim aynı geldi pembemsi ve kesildi iki gün oldu 7 şubat adet günüm olmadı bugünde pembe lekeler yoğunlaştı idrarımı yaparken kanama şeklinde damlıyo adetim sökülcek sanırım bilemiyorum 2 aydır bu pembe lekeyi görüp yerleşme kanaması diyip umut ediyorum ama artık etmiycem bu neyin nesi ben anlam veremedim adetim olsun bitsin doktora gitcemCanim gecen ay bende 3 gun gecikmeli regl oldum ve lekelenmem oldu. Acik pembe peceteye geliyordu pesine regl oldum. Seninde ayni renklerde mi bildigin apacik pembeydi benim 3 gun sonunda sokulebilmistim. Insallah yerlesmedir senin
Hayırlısı kuzumErken biraz zaman geçsin öyle yap o zaman daha iyi olur