- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Hayırlı olsun çok güzel bir haber sevindim sizin adınıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun çok güzel bir haber sevindim sizin adınıza
Kişiden kişiye bazen değişiyor. Varsa çıkma ihtimali yüksek tabi ki deneyin içinizde kalmasınKızlar bende test yapsam çıkar mı ki adetim 1 gün geçti bugün 2.gun
Çıkar cnm büyük ihtimalle inşallah vardır yapta bizede güzel haber verKızlar bende test yapsam çıkar mı ki adetim 1 gün geçti bugün 2.gun
Hayırlı olsun canım sağlık ve hayırlı bir evlat olsun inşallahBen erken gebelik testini ayin 1 yaptim negatifti adetim bir gun gecince kaset yaptim pozit cikti allahtan umit kesilmez
Canim gogleden girip yapmayi dene olmuyo burdnTesti atamıyorum olmuyor heralde anlamdim ki dosya ekleye basıyorum hiç birşey yok
Bence yap aklında kalmasın :) negatif çıkarsa bekleyip bir daha yaparsinKızlar bende test yapsam çıkar mı ki adetim 1 gün geçti bugün 2.gun
Niye kaçırmış olasın yumurtladıysan bugün değerlendirin :)Arkadaşlar öncelikle gebelik öğrenen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Benim bat 15 şubat takvimle takip ediyordum. Yumurtlama tarihimin geçmiş olması gerekiyor. Dün çok belim ağrıdı ve sabah yumurta akı kıvamında akıntım oldu. Yumurta geç mi olgunlaştı acaba kaçırdım mı günü?
Canım senin bat nezamandı nezaman öğrendinCanim narence soyledi googleden sayfaya giris yap olur
Yap canım normal zamanda yumurtlama olduysa belli olur bugün haberlerini bekliyoruzKızlar bende test yapsam çıkar mı ki adetim 1 gün geçti bugün 2.gun
Benim de takvim ile uymadı daha sonra oldu .Ben de ertesi günü değerlendirdim .Kaçırmadiniz.Ertesi günü değerlendirin .Ben adet gününe kadar gun aşırı denemeye devam edeceğim .Garanti .Arkadaşlar öncelikle gebelik öğrenen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Benim bat 15 şubat takvimle takip ediyordum. Yumurtlama tarihimin geçmiş olması gerekiyor. Dün çok belim ağrıdı ve sabah yumurta akı kıvamında akıntım oldu. Yumurta geç mi olgunlaştı acaba kaçırdım mı günü?
Ümitsiz oldugun anda alırsın müjdeyi inşallah .Ben de kızım da 4 ay bekledim .İlk gebelik daha sitresli oluyor .İnsanın kafasında acabalar daha çok oluyor .İkinci bebegim icin bu ay ilk denemem .Hayırlı zamanda nasip olsun inşallah hepimize .Kızlar ben oğlumda 1 ayda gebe kaldım.. beklemek nedir bilmiyordum ama şuanda 7 ay oldu ve bu ay da ümitsizim... Oğlumda bat a 5 gün varken kandan baktırdım ve 0 dı bat günü testim silik çıkmıştı değerim ertesi gün 100 dü.. allahım çok büyük mutluluk oluyor insana.. inşaallah hepimiz tekrar tekrar tadarız bu duyguyu sağlıkla afiyetle
Denedim tek çizgi halaKişiden kişiye bazen değişiyor. Varsa çıkma ihtimali yüksek tabi ki deneyin içinizde kalmasın
Yok kuzu tek çizgi şu anÇıkar cnm büyük ihtimalle inşallah vardır yapta bizede güzel haber ver
Öyle yaptım canım negatif bekleyelim bakalım bi haftada çıkanlar varmış yaBence yap aklında kalmasın :) negatif çıkarsa bekleyip bir daha yaparsin
Tek çizgi kuzu şu an geç mi oldu döllenme acabaYap canım normal zamanda yumurtlama olduysa belli olur bugün haberlerini bekliyoruz
Bende kizima 4. Ayda kaldım ama şimdi 8 aydır deniyorum olmuyor hâlbuki 2. Gebeliğin daha çabuk tutacağını sanmıştım ama olmadı bende bunu anlamadım ve doktora bu ay gittim bütün hormon testlerim yapıldı ve hiç bir problem olmadığını söylediKızlar ben oğlumda 1 ayda gebe kaldım.. beklemek nedir bilmiyordum ama şuanda 7 ay oldu ve bu ay da ümitsizim... Oğlumda bat a 5 gün varken kandan baktırdım ve 0 dı bat günü testim silik çıkmıştı değerim ertesi gün 100 dü.. allahım çok büyük mutluluk oluyor insana.. inşaallah hepimiz tekrar tekrar tadarız bu duyguyu sağlıkla afiyetle