Yapip negatif sonuc gore gore insan korkuyor test yapmaya degil mi. Ama korkma canim insallah hamissindiryok yapmadım yapamadım daha dogrusu birşey engel oluyor :) yapma bekle hüsrana ugrama dıyor son gün artık ama nasıl olcak dayanamıyorum da böle beyaz sümüksü birşey gelmiş ama kasıkalrımda agrıyo anlamadım
Canim narence soyledi googleden sayfaya giris yap olurTesti atamıyorum olmuyor heralde anlamdim ki dosya ekleye basıyorum hiç birşey yok
İnşallah cok sagolun bakalım nasipYapip negatif sonuc gore gore insan korkuyor test yapmaya degil mi. Ama korkma canim insallah hamissindir
Tebrikler canım sağlıkla kucağına almanı dilerim. Darısı başımıza inşallah..Gubaydin kizlar hamileyimmmmm kaset test yaptim
Canim tekrar hayirli olsunBen erken gebelik testini ayin 1 yaptim negatifti adetim bir gun gecince kaset yaptim pozit cikti allahtan umit kesilmez
Harika bir haber daha Tebrikler. Sağlıklı bir şekilde geçer inşallah gebeliğin canım benim. Darısı başımıza inşallah. Dualarında bizi unutma...Canım günaydın ben topigine katılmamıştım ama gerçekten çok uğurlu geldi bana nerdeyse her sayfasını okudum diyebilirim allah senin güzel kalbinden razı olsun gerçekten uğurluymuş bende bu sabah test yaptım ve ikinci silik çıktı ama beli inşallah hamileyimdir ve sağlıkla ilerler ❣❣❣siz bütün anne adayları duamdasınız inşallah inşallah siz bana uğurlu geldiniz rabimde size en kısa zamanda küçük mucizelerinizi yaşatsın iyiki varsınız dualarım hep sizlerle olucak
Sizin çok yakınmış .Test yapmadınız mı hiç ?Benımde bat 9 şubat hiç bit belirti yok , bu ay pek beklemiyorum zaten yine olmadı kesin
Ayy ne güzel bir haber .Çok sevindim .Tebrik ederim ..Sağlıkla ilerler inşallah .Gubaydin kizlar hamileyimmmmm kaset test yaptim
Merhaba canim sifa olsun cok sukur iyiyim sen nasil oldunKızlar merhabaaa hayırlı haftalar nasılsınız. ?benim bugün itibariyle kanamam bitti lekelenmem devam ediyor sadece. Akşama çörek otu bal tarçın kürüne başlayacağım inşallah vesile olur
Allah razı olsun kuzumÇok çok çok tesekur ederim rabim size de nasip etsin inşallah tüm kalbimle dua edicem hepinize
Bende yapsam çıkar mı ki testteBen erken gebelik testini ayin 1 yaptim negatifti adetim bir gun gecince kaset yaptim pozit cikti allahtan umit kesilmez
Amin kuzum, şükür bende iyiyim beklemedeyiz bu ayın neler getireceğini :) Bize ay yeni başlıyorMerhaba canim sifa olsun cok sukur iyiyim sen nasil oldunBatı bekliyorum bugunde hafta basi guzel gecsin haftamiz
Tabi ki canim yeni ay yeni umut heyecanli surec insallah gonlune gore olur her seyAmin kuzum, şükür bende iyiyim beklemedeyiz bu ayın neler getireceğini :) Bize ay yeni başlıyorKlomende korkuma bu ay kullanmak istemiyorum şifa Allah'tan :))
Hepimizin kuzummmm :) Bu ay hepimiz şükür gözyaşları dökelimTabi ki canim yeni ay yeni umut heyecanli surec insallah gonlune gore olur her sey
Yani Yumurtlamadan kaç gün sonra çıkmış oldu testinizde?Ben erken gebelik testini ayin 1 yaptim negatifti adetim bir gun gecince kaset yaptim pozit cikti allahtan umit kesilmez