Canım çok teşekkürler ..Ovu testi yapmadığım için belirtileri takip ediyorum ..Umarım kaçırmam bu ayOlsun gun asiriysa orada hazir bekleyen spermler var canim catlaman olsa bile dollenme sansi bekleyenlerde☺ tabiki sansin var cok gece birakmadan degerlendir 2 gun daha
Benim de o sıralar aynı bat zamanımız..Benim 20 veya 21 bilemedin uzatmalar olursa 22benim testim de ani şekilde silikleşti yumurta çatlayınca. Ben birde birgebeningünlüğü abla var çok tatlı ondan destek alıyorum yaparken. O çok yardımcı oldu. Hatta testi ondan almadığım halde bile yardım ettiği zamanlar oldu. Bakalım sonuç ne olur bizim için
Ah canım bu kadar düşünme çünkü düşününce takınca olmuyorBenim 1 seneyi geçti düşük üstüne olmadı. Evet özel hastanelerde yapıyorlar. Dediğiniz gibi öyle yaptırayım ki aklımdan bu da çıksın başka da bişey kalmadı zaten yapacak yaptıracakhsg çekildim tmz sonra kanser için yaptırdım yok değerlerim çok güzel olamayınca olmuyor sanırsam zamanı var artık başka bişey yok aklımda yapılacak.
Benimde 20 ya da 21 i yoruldum ama bugün tam pik oldu inatla iki gün daha olmazsa önümüzdeki aya bakcZBenim de o sıralar aynı bat zamanımız..
Evet canim iyi ki belirtilerin var anliyor insan bu sekilde. Akintinida takip et. Bol sansssCanım çok teşekkürler ..Ovu testi yapmadığım için belirtileri takip ediyorum ..Umarım kaçırmam bu ayDünkü yumurtlama kanamasiydi o zaman.Zaten kasıklarımda da aşırı bir kramp var..
Çok yoğun onu anlıyorum kadın napsın bir sürü kişi yazar ona. Ben videolarını izliyorum canlı yayınlarını onlarda çok yardımcı oluyor bana. Yolladım dün sabah bugün yazdı bana daBende yazdım instagramdan ama görmedibenim yumurtlama ile adet arası çok süre olmadığı için kafam allak bullak. Hadi inşallah güzel sonuçlar verirsin bize
Umarım hayırlısı olur benim içinde doktor zaten en son aşılama önerdi nereye kadar giderse işin ucu gideceğim artık. Rabbim ne eylerse güzel eyler diyorum ve bekliyorm.Ah canım bu kadar düşünme çünkü düşününce takınca olmuyorkızımda ilaç kullanıyordum bu ilaç hamile kalmanı engeller ama korunmasında sıkıntı etmez dediler kafam rahattı o ay aman gene olmayacak diye o ay hamile kaldım elhamdülillah şimdi 6.5 yaşında yani düşünme sebepsiz infertiliteye neden olma umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Hemen geliveriyo vallaÇok yoğun onu anlıyorum kadın napsın bir sürü kişi yazar ona. Ben videolarını izliyorum canlı yayınlarını onlarda çok yardımcı oluyor bana. Yolladım dün sabah bugün yazdı bana daçok rahatım sonuca çok var
Aynı anda atıyormuşuz testleri çift çiftt bir bakmışsın Bebiş oluyormuşBenim de o sıralar aynı bat zamanımız..
Yaz yaz ben 5 veya 6 yolladım mesaj dedi bugünü de at attım ama görmediHemen geliveriyo vallayazayım tekrar şansımı deneyeyimm
Whatsapptan mı yazdın kuzu senYaz yaz ben 5 veya 6 yolladım mesaj dedi bugünü de at attım ama görmedibastım ses kaydını hem kolay oluyor ses kaydıyla mesajlaşıyoruz onunla bende sevdim bunu zahmetsiz oluyor.
Hayır intagramdan yazdım.Whatsapptan mı yazdın kuzu sen
Anladım canım teşekkürlerBende tedaviye yeni başladım ınofolic kombi , klomen ve glifor kullaniyorum. Glifor yumurtalıkları besliyormus bu süreçte miğde bozabilirmiş o yuzden akşamları iciyorum canim.
Yaptim bugun adette oldum kuzum maalesef. O yüzden nasil yapılıyorsa ne zaman başlamam gerekiyorsa başlıyım dedim.Sen gebelik testi yaptin mi canim?
Sağol canimEvet canim iyi ki belirtilerin var anliyor insan bu sekilde. Akintinida takip et. Bol sansss
Ayyyy inşallah yaaaaAynı anda atıyormuşuz testleri çift çiftt bir bakmışsın Bebiş oluyormuşayyy hayali bile o kadar güzel ki içimde kelebekler uçuverdi takipteyim sizleri
Erken mi oldun canim sen?Yaptim bugun adette oldum kuzum maalesef. O yüzden nasil yapılıyorsa ne zaman başlamam gerekiyorsa başlıyım dedim.