- 18 Kasım 2013
- 2.544
- 3.153
Düşükten alınan genetiğe gidecek bebekte genetik sorun olup olmadığına bakılsın diye sizinde çok aklınızda kalıyorsa bana özel hastanede Dr um yazdı tahlil isimlerini ben düzen laboratuvarda yaptırdım testi. Devlet hastanesi 3 düşüğe kadar yapmıyor malesef dediğim gibi son düşük şehir hastanesinde olunca yaptılar bize tıbbi genetik bölümünde. Olmadı durumunuz elverişli ise özel laboratuvarda yaptırın bir arkadaşımda ilk düşükten sonra korktu o da özel lab da yaptı şükür bir şey çıkmadı şimdi bir oğlu olacak düştüğün üstüne hemen hamile kaldı umarım sizinde öyle olurDüşükten alınanı yollamışlardı. Benden dahalık sonradan bişey almadılar almıyorlar doktorum istemezse benim direk genetiğe gitmem olmuyor çünkü onlar jinekolog isteyecek bizden diyor gerekli görse isterdi kafana göre gelemezsin dedi bana. O testi yapıp şimdi para vermem de olmazmış inanabiliyor musun bunu istemek hakkım değil yani. Valla mucize olsun da şu işlerden kurtulalım diliyorum valla bazen yorucu sıkıcı anlamıyorlar insanı.