Birde genelleme fark ettim aynı şeyleri yaşayanlar olarak sayımız baya var. Benim 3 ay önce 4 günüm geçti bu son ay da öyle oldu. Bir arkadaşım günün 1 gün geçsede gel demiş doktoru belki kimyasal gebelik yaşıyor olblrz herşey olblr bu sefer 3 gün geçsin gidecem doktora. Millet 3 gün önceden gidiyorBenimde geçen ay 3 gün geç oldu bir ara Burda rahim hamileliğe hazırladığı için falan olur diye okumuştumama ben 4 gebelik geçirdim böyle bir şey olmamıştı belki de mevsimseldir bu ay hiç yaşamadığım yumurtlama belirtilerini yaşıyorum mesela şu an aşırı uyku halim var
Ben regl oldum maalesef. Marta artık.Kizlar günaydın var mi güzel haberler
[IMG alt="Konyakk"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/866/866747.jpg?1521047650[/IMG] Konyakk
07.02.2021 27 Folikasit - 3 AY - @mavispreyboya
07.02.2021 26 1,5 YIL PKO @melyes
07.02.2021 33 Folik Asit/
Dostinex- YENİ BAŞLIYOR Prolaktinoma @Eses1009
07.02.2021 32 Biosteron, koenzim q10, folik asit Surelab 6 AY PKO
Düşük AmhSoru - Cevap @burcu24242
07.02.2021 25 - Certain 7 AY - @DieFrauu
07.02.2021 29 Ocean Polysitol + Femara - 1,5 YIL PKO Soru - Cevap
Golldd 07.02.2021 29 - Artımed 2 AY N Narence06
07.02.2021 24 6 AY Çikolata Kisti @arhiaz63
07.02.2021 30 - - 2 AY - @elinahazer
07.02.2021
Oldukça uzun bir süreymiş. Bakalım bize ne kadar sürede gelecek.Benim kan sonucum ertesi gün çıkmıştı,eşim başka hastanede aldı sadece kanuni sultan dan 2,5 ayda sıra geldi ikinci kez test için sıra aldık oda 1,5 ay var
Herhangi bir belirtiniz var mı ? Birde ovu takibi yaptınız mı hangi günleri degerlendirdiniz?8 yıl sonra çift çizgi gördüm ama 8 yıllık bir bekleme değil aslında. Uzunca bir süre istemedik bu üçüncü ayımız çok şükür Allahım nasip etti. İsteyen herkese de sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Ben 5 şubatta regli oldum maalesefKızlar günaydın güzl haberlerinizi bekliyorum :)
@CevikKiz
06.02.2021 30 Foliday - 6 AY - @ipek_annesi
06.02.2021 38 Folikasit Laboquick
İnnovita2 YIL PKO
İnsulin Direnci@zuzu kobay
06.02.2021 28 d vit. Laboquick 2 YIL Tiroid Y.
Zelzeze 06.02.2021 25 regenesis max Surelab 3 AY - @selcanevrenn20
06.02.2021
Tabi ki erken niye hemen moralini bozdun ki en sağlamı adet gününün bekle kuzumBende test yaptım bat 10 Şubat ama tertemiz negatifyumurtlama ve çatlama üzerinden 10 gün geçti erkenmi sizce yoksa olsa çıkarmıydı
Yaklaşık 8 sene kadar önce pko denmişti.Uzun süredir de gidip kontrol ettirmemiştim.Bu gittiğimde doktora söyledim uzun süre önce pko dendiğini.Doktor ben şu an diyemem pko görüntüsüne her şey benziyor fal bakmak gibi her görüntüye pko demem ben dedi.Tahlil sonucuma göre ne der bilemiyorumPko var mı sizde AMh onu gösteriyor gibi. Bu bazen çok avantajlı bir durum oluyor gebelikteyumurta rezervi gayet iyi
Tamam öyle yapıcam artık çok moralim bozuldu çok umutluydum bu ay inş hayırlısı saol canımTabi ki erken niye hemen moralini bozdun ki en sağlamı adet gününün bekle kuzum
Valla bence değerlerin çok güzel. Sadece prolaktin azcık yüksek o da değişkenlik gösterir stres kaynaklı. Bunlar hamile kalabilmek için ideal değerlerPko var mı sizde AMh onu gösteriyor gibi. Bu bazen çok avantajlı bir durum oluyor gebelikteyumurta rezervi gayet iyi
Testin bozuk değil canım bazı testlerde o şekilde olabiliyor.Kizlar test bozuk ama silik cizgi cikti aklim karisti
Sen epeydir stres oldun ama en sagliklisi kan ver netlestir kendindeKizlar test bozuk ama silik cizgi cikti aklim karisti
Umudunu yitirme öyle hemen daha çık belki yeni yerleşmeye başlıyordurTamam öyle yapıcam artık çok moralim bozuldu çok umutluydum bu ay inş hayırlısı saol canım
Testim bozukTestin bozuk değil canım bazı testlerde o şekilde olabiliyor.
Bu doktorum pko demedi ama dediğim gibi 8 sene önce pko denmişti.Ben uzun süredir gitmediğim için merak ettim sordum pko denmişti diye yoksa doktorum bir şey söylemedi muayenede.Tabi tahlil sonucuna göre ne der bilemiyorum pko diyebilir belki yine amh yüksekliği pko göstergesi diye okudum forumda amaValla bence değerlerin çok güzel. Sadece prolaktin azcık yüksek o da değişkenlik gösterir stres kaynaklı. Bunlar hamile kalabilmek için ideal değerlerpko var dedi mi doktorun sana? Neye göre sordun ki
A aslisar çoook haklısın birşey tutturmuşlar gelene pko gidene pko mesela her doktor aynı demiyor cevremde pko denmiş arkadaşlarım kimi doktor pko var demiyor. Bana çok sordu doktorum kıl tüy şu bu var mı yok yanı tüysüz bir bayanımYaklaşık 8 sene kadar önce pko denmişti.Uzun süredir de gidip kontrol ettirmemiştim.Bu gittiğimde doktora söyledim uzun süre önce pko dendiğini.Doktor ben şu an diyemem pko görüntüsüne her şey benziyor fal bakmak gibi her görüntüye pko demem ben dedi.Tahlil sonucuma göre ne der bilemiyorum
Testim bozuk
Tamam bozuk olduğunu biliyorsun sordun gördüğümü dedim canımSen neden kan vermiyorsun bu testlerle yoruyorsun kendini kaç gün geçmiş baya olmuş kafam ona takıldı. Kist filan olmasın sonra Allah korusun.
Fazla idrar damlattiysan bile bu hale gelebilir. Testlerin bazilarinda bozuklukta oluyor. Ihtimal var yani dogru diyorYani bazı testler boyle gosteriyo demissin ama bi testin boyle gosterme ihtimali yok hafta ici vericem kan baklm yinede onceden bileyim istiyorum