- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
İnşallah canım ya, Allah senin de gönlüne göre versinİnşallah seninledir yavrun kuzummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ya, Allah senin de gönlüne göre versinİnşallah seninledir yavrun kuzummmm
Canim kaçıncı gün öğrendim batim 2 gecti yapsam mi bilmiyorum çünkü ku bata 1 kala negatiftiEvet cnm hamileyim dun testte öğrendim pazartesi kan verecem
Maşallah Maşallah, sağlıkla ilerlesin inşallahEvet canım 9 gün önceden pazar gunu öğrendim darısı sana
Biraz göğüs hassasiyeti hariç hiç birşey yok malesef
Bende cnm dündüBenimde dün bat günümdü sanki regl olcak gibiyim.o sebeble bir türlü test yapmaya gidemiyorum
bende cıkmadı ama BAT dan 7 gün geçti... haftaya kan vericem en sağlamından :)Ben de adet olmadım canım bat bugündü. Ama dün test yaptım negatif. kasık ağrım falan da var adet ağrısı mı bebe mi görcez canım testte olsa çıkardı diyorum dün
Aynenn aynen kuzum bi sancı giriyor diyorum aha adetim olacak sonra gidiyo ama belim baya ağrıyo inşallah vardır Rabbım büyükAynı durumdayız canım beniim bakıyorum sanki karnım ağrıyor olurum diyorum sonra birden gidiyor anlamadım ki hakkımzda hayırlısı daha yeni başladım olursa çok güzel olur olmazsa da denemeye devam
çok enteresan, bence doktora gitmelisiniz.. bu kadar gecikme normal değil, hem de lekelenme başlamış...Kızlar merhaba benim bat ı bilmiyorum 39.gündeyim hala adet olmadım adet döngüm de normal değil 44.günde bi oluyorum ortalama. 2 gündür tek seferlik kahverengi leke oldu dün ek olarak su gibi akıntım da vardı, yerleşme kanaması böyle olur mu?
Ayy ağzın bal yesin.. benim belimin ağrısı 15inde vurulduğum çatlatma iğnesinden sonra hiç dinmedi... arada sızlıyor, ikiye ayrılacak sanıyorum. bir süre sonra geçiyor.Benim hala oluyor :) Felaket hemde kesin hamilesin
Kuzu yarın 7 şubat adet günüm 24 de yumurtlama oldu 25 de çatlama oldu değerlendirdim baya sonra 2 gün önce kahve leke geldi tırnak üstü kadar daha sonra hafif pembe leke bi kerelik dünde sabah 2 damla pembe leke gördüm 2 gündür belimde bi ağrı yürürken batiyo yatınca geciyo kuzuBen ovitrelle oldum bugün 3. Günüm ve bel ağrım var. Benimkinin belirti olduğunu sanmıyorumda.
Normalde bel ağrısı hamilelik belirtisi diye biliyorum kaç gün var batınıza
Haber etmezsem bilinki bir şey çıkmadı var canım olmazmı öncelikle benim adete 10 gün kala hep göğüs ağrısı olurdu 4 gün var şuan yeni yeni hafiften ucları acıyor . Bel ve sırt ağrısı, akıntı, sürekli uyuku gelmesi ve kasık ağrısı bunların hepsini yaşıyorum birde midem çok bulanıyor ama onu hamileliğe yoramıyorum bu kadar erken bu kadar çok bulanmaz herhaldeBenimde bat 10 şubat. Test yaparsan haber et bize de bir de belirtin var mı ?
oo Harika bir sonuç, tertemiz bir çift kırmızı :)) maşallah sağlıkla ilerlesinÇok şükür kızlar çift çizgi bir hafta oldu bugun adetim geçeli. İnşallah sağlıklı şekilde devam eder.. İsteyen dileyen herkese nasip olsun inşallah. Bu 3 hamileliğim ilk kez evde test yaptım 1 dk olmada çift çizgi oldu..
Eki Görüntüle 2777427
Bulantı haric hepsi bende de var. Kasiklarimda siddetli agri oldu bikac gun sonra hafif hafif hep agridi hareketlilik var surekli. Uyku hali de oldu. Bugun enerjim yukseldi ilk defa insallah pozitif olur ikimizinde ❤Haber etmezsem bilinki bir şey çıkmadı var canım olmazmı öncelikle benim adete 10 gün kala hep göğüs ağrısı olurdu 4 gün var şuan yeni yeni hafiften ucları acıyor . Bel ve sırt ağrısı, akıntı, sürekli uyuku gelmesi ve kasık ağrısı bunların hepsini yaşıyorum birde midem çok bulanıyor ama onu hamileliğe yoramıyorum bu kadar erken bu kadar çok bulanmaz herhalde
şayet AMH değeriniz 1 in altındaysa TR de yaşıyorsanız dondurmanız yasal. Ama AMH 1 den yüksekse yasal değil, keyfi dondurulamıyormuş malesef.Kizlar, malum durumlarimiz artik eskisi gbi degil. Gebelikler zorlasiyr. Bu hamilelik snrasi, dogum sonrasi acaba yumurtalarimi dondursam mi diye dusunmeye basladm. Sizce?
İnşAllah he birde afedersin çok gazım varBulantı haric hepsi bende de var. Kasiklarimda siddetli agri oldu bikac gun sonra hafif hafif hep agridi hareketlilik var surekli. Uyku hali de oldu. Bugun enerjim yukseldi ilk defa insallah pozitif olur ikimizinde ❤
Regl olmayı bekleyin bence... regl geçsin daha sağlam sonuç alırsınız..Kızlar günaydın.. Uzaktan okuyorum sizleri:) 8 yaşında bir kızım var. İkinci çocuk için bir süredir deniyoruz. Olmadı diye artık bıraktık. Bu ay sadece 1 kere ilişkimiz oldu:) yumurtlama günümün ertesi günü. Bugün sat. Ama gelen giden bişey yok. Çarşamba kan vermiştim beta 1.20 negatif çıktı. Normalde her zaman regl den bir kaç gün önce karın kasık ağrısı lekelenme başlar ve günümden de hep bir gün önce regl olurdum? Kanda 1.20 olup ta sonradan artar mı bilemiyorum? Yeniden kan tahlili mi versem bugün akşama kadar regl olmayı mı beklesem? Akıl verin kızlar..
Kansızlık çok öenmli. En az 3 ay tedavi gerektiriyor. Hızlandırmak için doktor gerekli görürse serum olarak veriyor demiri...Var bende kansızlık aaaa hiç böyle bir şey düşünmemiştim
Bende gaz var gibi hep sıkışıkhissediyorum kasıklarimda. Gögus ucu acısıda ilk kez oldu bende. Oyle bi adet belirtimde olmamisti hicbizaman .bu kadar sey adet belirtisi olmayiversin insallaj yaİnşAllah he birde afedersin çok gazım var
değişir canım, arkadaşım da erken yapmıştı cıkmamıştı. 8 gün sonra yaptı reglinden pozitifti :) bekle azcıkKızlar hepinize günaydın bende 22 ocakta çatlatma iğnemi vurulmuştum bugün erken gebelik testi yaptım maalesef negatif. Acaba değişir mi sonrasında? bugün 15.gün diye test yapmıştım.