Yanlış anladım canım önemseme bu mesajımıGebelik testi yapsana canım sen bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış anladım canım önemseme bu mesajımıGebelik testi yapsana canım sen bi
Dün yaptım birşey çıkmadı bugünde elim gitmedi, ovu testi yapayım dedim oda böyle çıktı. Kaç gün sonra silikleşmesi lazım kasıklarım ağrıyo özellikle sol tarafımGebelik testi yapsana canım sen bi
C
Ayy hadi bakalım:)
Ben de adet olmadım canım bat bugündü. Ama dün test yaptım negatif. kasık ağrım falan da var adet ağrısı mı bebe mi görcez canım testte olsa çıkardı diyorum dünAyy gerçekten rabbim yaşatsın hepimizeeekırmızılar görmem bu ay mucize olur inş. Sen naptın
Batı bekle canım 4 gün daha sabırDün yaptım birşey çıkmadı bugünde elim gitmedi, ovu testi yapayım dedim oda böyle çıktı. Kaç gün sonra silikleşmesi lazım kasıklarım ağrıyo özellikle sol tarafım
Aynı senin gibiyim adet belşrtisş var adet yok, batın ne zamandı cnmDün yaptım birşey çıkmadı bugünde elim gitmedi, ovu testi yapayım dedim oda böyle çıktı. Kaç gün sonra silikleşmesi lazım kasıklarım ağrıyo özellikle sol tarafım
Yumurtlaman yeni oldu yani canım inşallah bu ay sende güzel haber alırsın günlerini iyi değerlendir canımKuzum benim pik günüm bugündü 2 öncesi bugün değerlendirdim 2 günde değerlendiricem tutarsa geç tutacak benim büyük ihtimal
Yumurtlama nezman oldu senin canımben canim ama listede 11 subat. Telefon uygulamasinda 15 gosteriyor fazla bir sey yok arada yumurtlamam gec oldu tabi onu esas aliyor sanirim uygulama ama olsun☺
1-2-3 yumurtlama 4 catlama canim seninYumurtlama nezman oldu senin canım
Yumurtlaman yeni oldu yani canım inşallah bu ay sende güzel haber alırsın günlerini iyi değerlendir canım
8 veya9 şubatAynı senin gibiyim adet belşrtisş var adet yok, batın ne zamandı cnm
Senin kaç gün var bata?Aynı senin gibiyim adet belşrtisş var adet yok, batın ne zamandı cnm
Aynen öyle yapayım yarın tek ovu testi kaldı onu yapayım bitsinBatı bekle canım 4 gün daha sabır
Ayy keşke geç döllenme filan olsa kzzz Bende negatif gördüm ama hasta olmadım akşam kuyruk sokumum bölgesi çok ağrıdı ama şimdi oda geçti.. gece mi gelecek bilmiyorum sabah testyapcamBen de adet olmadım canım bat bugündü. Ama dün test yaptım negatif. kasık ağrım falan da var adet ağrısı mı bebe mi görcez canım testte olsa çıkardı diyorum dün
Yumurtlama zamanımız aynıymış Snaa Benim o zamandan beri kasık ağrım var, belimde ara ara agrı var. Karnım şiş ve aşırı gazla karın ağrısı var. Bi de akşam saatlerinde başlayan baş ağrısı var. Hatta simdi bile hafiften agrı geziyor sol yanım başımdaBı belirtiniz varmı gerçi artık birtirede inanmıyorum ben kendim için 28 29 yumurtlama olmuştu hiç kasık ağrım falan olmadı bu sefer geçen ay yumurtlamadan itibaren hep kasık ağrım olmuştu çok umutluydum ama malesef olmadı inşallah bu ay olur
Olsada düşer bende var ama su içerek atarsın dedi ihmal edersen düşer dediEnfeksiyon varken gebe kalinabilir mi acaba
Bende de var bunlar ve benim sanki enfeksiyon gibi hissediyorum umarım enfeksiyon değildir ama buradaki bir çok arkadaş da bende de var bu belirtiler diyor ne düşüneceğimi şaşırdım. Enfeksiyondan çok endişeliyimYumurtlama zamanımız aynıymış Snaa Benim o zamandan beri kasık ağrım var, belimde ara ara agrı var. Karnım şiş ve aşırı gazla karın ağrısı var. Bi de akşam saatlerinde başlayan baş ağrısı var. Hatta simdi bile hafiften agrı geziyor sol yanım başımda