- 12 Aralık 2020
- 535
- 183
- 35
Bugündü cnmSenin kaç gün var bata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugündü cnmSenin kaç gün var bata?
Bende var mı yok mu bilmiyorum ama var gibi sanki belirtilerim o yönde. Bende bol su iceyim bari sağol canımOlsada düşer bende var ama su içerek atarsın dedi ihmal edersen düşer dedi
e sende cam silmişsin haha..Ha gayret kizlar bu is bu ay oldu olacak diyee diyee adetleri getirmiyceniz
Benim alt karın agrım vardı birde üsüyordum bunlarda enfeksiyon belirtisiymiş dikkatBende var mı yok mu bilmiyorum ama var gibi sanki belirtilerim o yönde. Bende bol su iceyim bari sağol canım
Ben bu ayın reglinden sonra bir doktora gideyim en iyisi böyle olmayacak ayy ayy sağol canımBenim alt karın agrım vardı birde üsüyordum bunlarda enfeksiyon belirtisiymiş dikkat
Benim 28 29 yumurtlama 30 çatlama oldu insllah bu ay güzel haber alırız1-2-3 yumurtlama 4 catlama canim senin
Evet canım yeni daha adete çok az kaldı nasıl olacak bilmesemde rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah
Sizin baya belirtileriniz var benim bu ay hiç yok bu iyimi kötümü bilmiyorum belki sonramı olur onuda bilmiyorum inşallah bu ay güzel haber alırız ya ben artık ne yapacağımı şaşırdım 2 buçuk senedirYumurtlama zamanımız aynıymış Snaa Benim o zamandan beri kasık ağrım var, belimde ara ara agrı var. Karnım şiş ve aşırı gazla karın ağrısı var. Bi de akşam saatlerinde başlayan baş ağrısı var. Hatta simdi bile hafiften agrı geziyor sol yanım başımda
Ovu testinde silikleşincemi birliktelik gerekiyor yani çatlayıncaÇok kişi okudum regile yakın yumurtlayip gebe kalan inşallah sende öyle güzel haber alırsın inşallah
Benim bat 14 Şubat. 12 şubata kadar bekleyeceğim belki bat ı bile beklerimBat 15 şubat olanlar erken gebelik testini ne zaman yapmayı planlıyor?
Yarın sabah yapabilirsinizEvde test var bu arada
Benim de bat 17 Şubat .Takvimde öyle görünüyor .Ben de bat gününe kadar beklemeyi düşünüyorum .İnternetten test sipariş ettim .Belki dayanamaz yaparım ama bilmiyorumBat 15 şubat olanlar erken gebelik testini ne zaman yapmayı planlıyor?
Benimde 18 Şubat gibi ve bende de test var ne zaman yapsam bilmiyorum çok sabirsizimBenim de bat 17 Şubat .Takvimde öyle görünüyor .Ben de bat gününe kadar beklemeyi düşünüyorum .İnternetten test sipariş ettim .Belki dayanamaz yaparım ama bilmiyorum
Insallah canim dunden beri kasik agrim bel agrim var. Sende var mi belirtiBenim 28 29 yumurtlama 30 çatlama oldu insllah bu ay güzel haber alırız
Yapmicam canim☺ ben regli beklemeyi tercih ediyorum. 1 kez erken gebelik testinde silik cizgi gorup hamile oldugumu sandim da meger hataliymis. O yuzden yapmiyorum regl gununu beklemek daha iyi☺Bat 15 şubat olanlar erken gebelik testini ne zaman yapmayı planlıyor?
Yunurtlaman ne zamandi?Test kullandın mi?Benim takvime göre 1,2,3,4 du .Değerlendirdik ama akıntım bugün arttı sanki.Ben adet gününe kadar değerlendiricem.İnsallah bu ay güzel haberi aliriZBenimde 18 Şubat gibi ve bende de test var ne zaman yapsam bilmiyorum çok sabirsizim