- 30 Ocak 2021
- 3.022
- 5.350
Hadi inşallah sonucu paylaş bizimle deCanım 2 damla geldi sabah ve şimdi gelen giden yok ben yine adetim oldu sandım ama bilmiyorum bide belim batıyo inşallah tutunmuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah sonucu paylaş bizimle deCanım 2 damla geldi sabah ve şimdi gelen giden yok ben yine adetim oldu sandım ama bilmiyorum bide belim batıyo inşallah tutunmuştur
Ah bir bilsem şu sorunun cevabını bir türlü anlamadım şu yumurtlama işini ya tekrar yumurtluyorsun ya da gebelik belirtisi buBenim bata 4 gün var bugün 4te yaptoğım ovu testi böyle yuöurtlamamı var acaba, 1 şubatta böyleydi 2 de biraz açıldı rengi 3, 4,ve bugün yine koyulaştı
İnşallah bakalım yarın olursa çok üzülürüm Rabbım inşallah nasip etmiştirHadi inşallah sonucu paylaş bizimle de
Bende şu işten hiç anlayamadım hep ters köşe yapıyorAh bir bilsem şu sorunun cevabını bir türlü anlamadım şu yumurtlama işini ya tekrar yumurtluyorsun ya da gebelik belirtisi bu
Sanırım bu ovulasyon testi ile gebelik anlamak zor en iyisi gebeliktesti yapmakBunlarda öncesinde yaptıklarım 1 şubattan başladım yapmaya, sizce yumurtlamamı
Adet günün geçtiyse bir test yap için rahatlasınCanım 2 damla geldi sabah ve şimdi gelen giden yok ben yine adetim oldu sandım ama bilmiyorum bide belim batıyo inşallah tutunmuştur
7 şubat kuzum içim içimi yiyor ama elim varmıyo korkuyorumAdet günün geçtiyse bir test yap için rahatlasın
Bekle bekle sen şimdi öğrensende bekleyeceksin canım 6 haftalık olana kadar birde o stres akışına bırak inşallah en hayırlısı en sağlıklısı seninledir7 şubat kuzum içim içimi yiyor ama elim varmıyo korkuyorum
Allah razı olsun inşallah canım Rabbım isteyen her kuluna versin rahmetini inşallah ❤Bekle bekle sen şimdi öğrensende bekleyeceksin canım 6 haftalık olana kadar birde o stres akışına bırak inşallah en hayırlısı en sağlıklısı seninledir
Rahim filmi sonrası ben de adet bekliyorum şimdi 6gun geçti idrarda negatif çıkıyor nasıl olacak bilmyrm kafa bı milyonben de bekliyorum, 2 gün önce yapmıstım negatifti. regl den 5 gün geçti..
Bı belirtiniz varmı gerçi artık birtirede inanmıyorum ben kendim için 28 29 yumurtlama olmuştu hiç kasık ağrım falan olmadı bu sefer geçen ay yumurtlamadan itibaren hep kasık ağrım olmuştu çok umutluydum ama malesef olmadı inşallah bu ay olur14 şubat var canım
Evet canım 9 gün önceden pazar gunu öğrendim darısı sanayaa çok tebrik ederim, erken öğrenmişsin o zaman değilmi, ben kaçırdım yazıyı... malum her açtığımda 20 sayfa birikiyor. okuyamıyorum hepsini :)
Kuzum benim pik günüm bugündü 2 öncesi bugün değerlendirdim 2 günde değerlendiricem tutarsa geç tutacak benim büyük ihtimalBı belirtiniz varmı gerçi artık birtirede inanmıyorum ben kendim için 28 29 yumurtlama olmuştu hiç kasık ağrım falan olmadı bu sefer geçen ay yumurtlamadan itibaren hep kasık ağrım olmuştu çok umutluydum ama malesef olmadı inşallah bu ay olur
Gebelik testi yapsana canım sen biBenim bata 4 gün var bugün 4te yaptoğım ovu testi böyle yuöurtlamamı var acaba, 1 şubatta böyleydi 2 de biraz açıldı rengi 3, 4,ve bugün yine koyulaştı