- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 31
Tamam canım değerlendireceğiz yalnız çok heyecan yaptım bir da kasiklarima ara ara ağrı giriyor nedenseCanım bu yumurtlama mutlaka bugününü değerlendir ve test silik olana kadar her gün yapman gerekiyor. Silik görene kadar eğer eşinde spermle ilgili sıkıntı yoksa ve sende de pko yoksa her gün değerlendir. Yani Yumurtlama öncesi gün + Yumurtlama+çatlama+çatlama sonrası peş peşe 4 gün
Aslnda yaşadığımız çoğu şey psikolojik ama her ay kendimizi dinlemekten vazgeçemiyoruzPsikolojik mi acaba
Yumurtlama belirtisi cunku agrilar canim korkma sen sakin ol ki esinde stres olmasin sende olma heyecan her yumurtlama zamani oluyor iyi degerlendir bol sanssss simdidenTamam canım değerlendireceğiz yalnız çok heyecan yaptım bir da kasiklarima ara ara ağrı giriyor nedense
Hoş geldin kaderdaş şubatı beklicez artıkMerhaba arkadaşlar bende ocaktan geldim 21 yaşındayım Kasım'da hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu ovulasyon testine baslicam ve folik asit kullanıyorum bat 14 Şubat
Evet ya iki güne bir kocamı görmekten gına geldi Allah affetsinKızlar size de günler geçmiyor gibi geliyor mu bana öyle geliyor biran önce gün gelsin diye bekliyorum
Canım doktora göründun mu kimyasal dan sonraHoş geldin kaderdaş şubatı beklicez artık
Tabi sürekli doktor kontrolündeyim. En son dün akşam gittim nöbetteyken. Adetli adetli baktı çok utandım ama napim öyle istiyor. Rahim toplamış dediCanım doktora göründun mu kimyasal dan sonra
Ben gittiğimde de korunma gerek yok hatta humurtan bile oluşmuş dedi. Zaten Battan 3 gün sonra adet oldum benTabi sürekli doktor kontrolündeyim. En son dün akşam gittim nöbetteyken. Adetli adetli baktı çok utandım ama napim öyle istiyor. Rahim toplamış dedi
Evet canım ya öyle oldu yine beklemeye devamHoş geldin kaderdaş şubatı beklicez artık
Benimde Ocak olmadı ama üzülme inşallah Şubat'ta güzel haberler alırız bende 2 buçuk senedir çabalıyorum rabbim bizede nasip eder inşallahBen de Ocak tan geldim arkadaşlar. Bat 21 Ocaktı. Adet öncesi 1-2 gün kahverengi lekelenme olur benim ve az önce çok minimal de olsa kahverengi lekeyi gördüm maalesefilk denememizdi bu, ve ilk hayal kırıklığım 32 yaşındayım ve geç kalmış olmaktan korkuyorum. Aslında 1 yıldır korunmuyoruz ama ovulasyon takipli denemelerimiz olmamıştı daha önce. Haftada 10 günde bir şeklinde ilişki olduğu için de ovulasyon günlerine denk getiremedik pek. Yine de sanki 1 yıldır olmuyor psikolojisindeyim. Geçen gün kontrole gittim, değerlerimde şimdilik bir sıkıntı yok. Doktor 6 ay deneyin olmazsa gel klomene başlayalım dedi. İnşallah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur.
Sizin bat nemzanKızlar size de günler geçmiyor gibi geliyor mu bana öyle geliyor biran önce gün gelsin diye bekliyorum
Merhaba pko olup eşinde ileri hız sorunu olan farklimi değerlendirmeli bu konuda bilginiz varmı yardımcı olurmusunuz rica etsemCanım bu yumurtlama mutlaka bugününü değerlendir ve test silik olana kadar her gün yapman gerekiyor. Silik görene kadar eğer eşinde spermle ilgili sıkıntı yoksa ve sende de pko yoksa her gün değerlendir. Yani Yumurtlama öncesi gün + Yumurtlama+çatlama+çatlama sonrası peş peşe 4 gün