Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar yumurtlama testim yumurtladim mi ben naptım heyecan yaptım ilk kez yaptım bu testi ahaha önceki günler silikti baya

Ne güzel açıllamışşısn canım sağol :)

Beni de ekler misiniz?
Bat 28 şubat , 29 yaşındayım test veya ilaç destek kullanmıyorum. 3 aydır bebek istiyoruz. Bildiğim bir sağlık sorunum yok.

CANIM merhaba ocak demişsin ama burada sadece Şubat ayını tutuyoruz. 27 ocak mı 27 şubat mı?
Newmonn beni de ekler misin? Bat 7 subat. Sanirim balikesiir lisin. Ben de balikesirliyim
evet canım balıkesirliyim :) Diğer sorularıda cevaplar mısın? Ekledim ama diğer bilgilerin boş kaldı. :)
Slm bat 13 şubat beni de ekler misin canım benim... şu anda folbiol folik asit kullanıyorum. Bugün de soğan kürü yapmaya başladım. Bu ay da doktora gitmeyi düşünmüyorum. Nasip bakalım.
canım yaş kaçtı senin? Birde ne zmandır istiorsunuz?

Anladım canımm listede ocakta gördüm gibi sankii oyuzden yazdım neyse bekliyim o halde yine olmazsa şubata eklersiniz

Merhaba herkese. Topikten topiğe sürüklenip duruyoruz
BAT 1 Şubat newmoon10 canım. Denemede 7.ayımız bu. 5 ocakta düşük yaptım daha yeni yani. Hiç zaman kaybetmeden denemeye devam.. Yaş 35 çünkü 2 ay Femara kullandım, düşük olunca 2-3 ay doğal yolla dene dedi doktorum. dün ve bugün pikti. Bikaç gün değerlendirmeye devam..

Geçmiş olsun oncelikle..Bende geçen ay kimyasal yaşadım. Bu ay inşallah gebe kalabiliriz

ekledim canım. Düşüklerin neden olmuş bide femara kullanırken yumurtlamayı ne zaman gördün biraz anlatır mısın bende femara kullanıyorumda.

Geçmiş olsun oncelikle..Bende geçen ay kimyasal yaşadım. Bu ay inşallah gebe kalabiliriz
İnşallah canım çok bekletmez kuzularımız bizi

ekledim canım. Düşüklerin neden olmuş bide femara kullanırken yumurtlamayı ne zaman gördün biraz anlatır mısın bende femara kullanıyorumda.
İlk düşüklerde önemsemiyorlar biliyorsun. Çok normal bakıyorlar sağlıksız gebelik olabilir diye. Ama doktorum baştan söyledi bana hormon takviyeleri sağlıksız gebelikleri tetikler diye. Hatta bu yüzden çatlatma iğnesi hiç vermedi. Ne kadar doğal olursa o kadar sağlıklı gebelik olur dedi. Ama çaresiz kullanıyoruz işte yapacak bişey yok
Femara kullanırken 14. ve 15.günler pik oluyordu hep. Pik günlerini ve çatladıktan sonraki günü değerlendirdim hamile kaldığım ay. Yani 2 dolu 1 boş şeklinde.

27 yaşındayım 1 senedir bebek istiyoruz herhangi bir sağlık problemi yok henüz bir tedaviye başlamadık bat 11 Şubat fazlaca stresliyim

Eki Görüntüle 2763566
Az önce çok bakamadım işteyim bir de şimdi daha da net olmuş
Canım bu yumurtlama mutlaka bugününü değerlendir ve test silik olana kadar her gün yapman gerekiyor. Silik görene kadar eğer eşinde spermle ilgili sıkıntı yoksa ve sende de pko yoksa her gün değerlendir. Yani Yumurtlama öncesi gün + Yumurtlama+çatlama+çatlama sonrası peş peşe 4 gün

7 subat. Bat tarihim.
32 yasindaym.
Biosteron, koenzim q10, folik asit,
Sure lab ovulasyin testi kullaniyrm. 6 aydir bebek istyrz. 6 ay once 6 aylik kizim vefat etti.
Pko var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…