Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al benden de o kadar . herşeyi yaşıyorum ama sonuç negatif. üstelik o ağrılarla anneme bakmam zor oluyor bayağı sıkıntılı geçiyor benim için@newmoon10
Bütün belirtileri yaşayıp hevesle test yapıyoruz sonuç negatif. Aynı histeyim doğrusu.
Normal görünüyor canimYukarda hormonlarimi attım anlayan birisi bakabilir mi daha doktora gozukmedim
Evet kuzum ama pco li olanların gebe kalması zor değilmis aslında daha kolay daha fazla yumurta daha çok ihtimalBende netten baktim minik kistler pco oluyomus pco var kesin bende moduna girdim bilmiyorum bsiilerden emin olmak istiyorum ahh o ovulasyon testelri bende hep pik gosteriyo
Nasip baklm henuz ilk ay ve daha hic bisi belli degil adet gecikmesinin 18. Gunu bu gun gen giden yokEvet kuzum ama pco li olanların gebe kalması zor değilmis aslında daha kolay daha fazla yumurta daha çok ihtimal
Adet söktürücü verdi mi kuzumNasip baklm henuz ilk ay ve daha hic bisi belli degil adet gecikmesinin 18. Gunu bu gun gen giden yok
Vermedi versede kullanmam zatenAdet söktürücü verdi mi kuzum
Kuşum gecikmenin kaçıncı günü hcg bakilmisti sendeVermedi versede kullanmam zaten
5. Gunuydu galibaKuşum gecikmenin kaçıncı günü hcg bakilmisti sende
O zaman bekle kuzum tekrardan yaptirirsin ihtimal var sonuçta5. Gunuydu galiba
Evet bende beklyrm varsa cikar yoksada adet olurum nasip belki gec doenme fan olur 1 ihtimalO zaman bekle kuzum tekrardan yaptirirsin ihtimal var sonuçta
Canım benim 12 günde biri 14 15 di 14 gunu iğne yaptıCanım gittim adetin dokuzuncu gunu bugun hıc buyuyen yumurta yok Pazartesi çağırdı ama erken dedi ben bilerek erken cagırdım ılacı ılk kullananlarda bazen cok hızlı buyuyor dıe kontrol etmem lazımdı dedi. Pazartesi gel dedi pazartesi yumurtan olacak dedi . Bılmıyorum ama moralm bozuldu Pazartesye kadar yumurta 20cm olurmu buyurmu Kac yumurta olur felan. Ben normalde ovü testinde 17. Gün felan pik görürdüm pazartesi 12.günüm olcak ilaç inşallah etki eder
hepsını okuyamıyorum yazıların işteyım :) eğer olduysa 28/31-01 bu ıkı tarıhden bırınde tutmus olmalı tahmını soyluyorum pazar gunu erken gebelik yapsam cıkarmı 11 ınde regl olmam lazımEvet bende beklyrm varsa cikar yoksada adet olurum nasip belki gec doenme fan olur 1 ihtimal
Evet kuzum nasip hersey, Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin en bastaEvet bende beklyrm varsa cikar yoksada adet olurum nasip belki gec doenme fan olur 1 ihtimal
Sanmiyorum ama dene bihepsını okuyamıyorum yazıların işteyım :) eğer olduysa 28/31-01 bu ıkı tarıhden bırınde tutmus olmalı tahmını soyluyorum pazar gunu erken gebelik yapsam cıkarmı 11 ınde regl olmam lazım
Evet ya öyle maalesef. Allah ne zaman nasip ederse bakalım. Ne diyeyim...@newmoon10
Bütün belirtileri yaşayıp hevesle test yapıyoruz sonuç negatif. Aynı histeyim doğrusu.
Oyle tabiki Allah once isteyen ehrkesin karnini sonrada kucagini doldursun sagliklaEvet kuzum nasip hersey, Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin en basta