- 18 Haziran 2017
- 868
- 1.278
- 26
Hayırlısıyla devam eder kuzum endişe etme benim de tam tersiydi oğlumda bat a 5 gün kala kanda bile 0 dı bat günü 100 bta hcg ile öğrendimTesekkur ederim darısı sana insallahEvet ben 31inde ögrendim .benim adetim cok duzensiz 22-28-30-33 son 4aylık adet çizelgem bu yuzden ben 30 güne bir diye hesaplayınca 7-8 şubata denk geliyo.sat 9 ocak yumurtlamam 17-24 ocak arasıydı ben tahmini 18inde 19unda dollendıgını dusunuyorum .31indede idrarda cıktı ama cook silikti benim idrara hemen geciyo sanırım kızımda da öyleydi umarım saglıklıdır biraz süpheliyim degerğm hızlı yukseldi falan
Hayırlısı olsun .ama yapıyla alakalı sanırım annemler adetleri 15gün gecince ögrenirmiş ben yumurtlamam 12-13gün gecince öğrendim .insallah sizlerede nasip olur canını sıkma takma.ben kızımda 7/24rüyalarımda bile düşünürdüm tuttumu tuttumu diye sürekli test yapardım sonra niesime galiba basbasa yaslanacagız dedim saldım tutmus .vücut bebegi mikrop sanarmıs atmaya calısırmıs hemen psikolojik olarak olumsuzu cagırınca vücutta harekete gecip dusururmus ben öyle okudum buyuzden zamanını bekleDün sabah lekelenme olmuştu. Bu sabah yine olmuş. Battan önce öğrenenleri görünce ben de denemek istemiştim sadece. Son ilişkinin ve yumurtlamanın üzerinden de 14 gün geçince yapayım dedim ama yok.
Ay insallah. Valla endişeliyim pazar aksam kan vericem umarım saglıklıdır herkesin evladı insallah olmayanada nasip olsun sizlerede hep duamdasınızHayırlısıyla devam eder kuzum endişe etme benim de tam tersiydi oğlumda bat a 5 gün kala kanda bile 0 dı bat günü 100 bta hcg ile öğrendim
Geçmesini 1 hafta bekleyemem ya 10 unda yaparım testiEvet evet, bence de sabırla bekleyin, ben ettim siz etmeyin. Ben 6 aydır deniyorum ama adetlerim o kadar düzenli ki gecikmeyi bırakın gününü saatini şaşmaz. İlk kez bu ay belirtilerim de var diye, topikte de erken haber alanları görünce aşırı gaza gelmiş olmalıyım ama sonuç hüsran tabi. Bana da ders oldu artık. Şöyle adetin 1 hafta filan gecikecek ki ondan sonra test yapcam artık.
Birkaç gün önce rüyamda gebelik testi yaptığımı ve pozitif çıktığını görmüştüm. Bilinçaltı fena. Şaka bir yana benim rüyaların da hep tersi çıkar. Sonra böyle rüyasında görüp sonra hamile olduğunu öğrenen o kadar çokmuş ki.Hayırlısı olsun .ama yapıyla alakalı sanırım annemler adetleri 15gün gecince ögrenirmiş ben yumurtlamam 12-13gün gecince öğrendim .insallah sizlerede nasip olur canını sıkma takma.ben kızımda 7/24rüyalarımda bile düşünürdüm tuttumu tuttumu diye sürekli test yapardım sonra niesime galiba basbasa yaslanacagız dedim saldım tutmus .vücut bebegi mikrop sanarmıs atmaya calısırmıs hemen psikolojik olarak olumsuzu cagırınca vücutta harekete gecip dusururmus ben öyle okudum buyuzden zamanını bekle
İnşallah vardır canımmm. Ben 3 gün önce test yapmıştım tertemiz negatif görmüştüm. Suan hala hasta olmadım inş olmamm umudum var bilmiyorum belim de ağrıyor ama hasta olmadan önce gelen bi akıntı filan da yok..Kızzzlaaar Günaydınnnn, Hayırlı cumalar olsun inşallah :) Bugün listemiz epey kalabalık inşallah güzel haberi olanlar vardır aranızda :) :)
@tiniminihaniim
05.02.2021 30 Folbiol - YENİ BAŞLIYOR - @Mevacaa
05.02.2021 27 Promotil İnnovita 9 AY - @berguzar34
05.02.2021 26 Folactive
Femara- 6 AY - @Gunes070920
05.02.2021 24 Folikasit
Clife3 YIL @Perilll
05.02.2021 29 Folidoce - 6 AY - @fiuona
05.02.2021 26 Eutrox ve aspirin Laboquick 2 YIL PKO @Afitap_34
05.02.2021 25 Folikasit Surelab 2 AY
Şubat Ayı Gebelik Planlayanlar
Can Canım sadece adet olacakmisim gibi sancı old Can Canım sadece adet olacakmisim gibi sancı oldu benim Reglin yaklaştığında mı yoksa yumurtlamadan sonra hep oldu mu?
www.kadinlarkulubu.com
Zenna 05.02.2021 Ocean Mumy 1,5 YIL @yugi30
05.02.2021 30 Folidays - YENİ BAŞLIYOR Kan Pıhtılaşması @yakamoz-91
05.02.2021 29 Folbiol - 2 AY
Yerleşme kanaması mı yaşıyorum yoksa adet başlangıcı mı bilmiyorum pedim temiz ama peçeteye açık kırmızı kan bulaşıyor birde afedersin idrarımı yaptıktan sonra damla şeklinde oluyo geçen ay direk pembe leke geldi ama adetim oldu ömrümde böyle şeyler yasamafim artık vücudum böyle adete hazırlıyor kendini diyorum çünkü geçen ayda böyle olduGenelde sabah ilk idrarla gebelik testi yapılır . Ovulasyon testi ilk dirarla yapılmaz, öğle vakitlerinde sıvı alımını kestikten en az 1saat sonra yapılır.
Günaydın cnm ben halen beklyrm regl olmadımKızzzlaaar Günaydınnnn, Hayırlı cumalar olsun inşallah :) Bugün listemiz epey kalabalık inşallah güzel haberi olanlar vardır aranızda :) :)
@tiniminihaniim
05.02.2021 30 Folbiol - YENİ BAŞLIYOR - @Mevacaa
05.02.2021 27 Promotil İnnovita 9 AY - @berguzar34
05.02.2021 26 Folactive
Femara- 6 AY - @Gunes070920
05.02.2021 24 Folikasit
Clife3 YIL @Perilll
05.02.2021 29 Folidoce - 6 AY - @fiuona
05.02.2021 26 Eutrox ve aspirin Laboquick 2 YIL PKO @Afitap_34
05.02.2021 25 Folikasit Surelab 2 AY
Şubat Ayı Gebelik Planlayanlar
Can Canım sadece adet olacakmisim gibi sancı old Can Canım sadece adet olacakmisim gibi sancı oldu benim Reglin yaklaştığında mı yoksa yumurtlamadan sonra hep oldu mu?
www.kadinlarkulubu.com
Zenna 05.02.2021 Ocean Mumy 1,5 YIL @yugi30
05.02.2021 30 Folidays - YENİ BAŞLIYOR Kan Pıhtılaşması @yakamoz-91
05.02.2021 29 Folbiol - 2 AY
Kuzum ilginçtir ki benim hcg 12 çıktığında normal gebelik testinde silik görmüştüm nasıl oluyor anlam veremedim20 Ml den sonrası gözükmeye başlıyor erken gebelik testlerinde canım.
canım alttan 4.testte yumurtlamışsın.
yok caanım olamaz. O kadar da değil :)
Canım yerlesme kanaması bende yaşadım adetten çok farklı 2 damla pembe kan geldi ertesi günde toplu iğne ucu kadar birde peçeteye geliyordu iç çamaşırımda falan görmemiştim , insansan insana değişiyor ama inşallah vardır gebelikYerleşme kanaması mı yaşıyorum yoksa adet başlangıcı mı bilmiyorum pedim temiz ama peçeteye açık kırmızı kan bulaşıyor birde afedersin idrarımı yaptıktan sonra damla şeklinde oluyo geçen ay direk pembe leke geldi ama adetim oldu ömrümde böyle şeyler yasamafim artık vücudum böyle adete hazırlıyor kendini diyorum çünkü geçen ayda böyle oldu
Kuzum pembe oluşmuş pedime bi iki damla kadar dün kahveydi test yapsam mıCanım yerlesme kanaması bende yaşadım adetten çok farklı 2 damla pembe kan geldi ertesi günde toplu iğne ucu kadar birde peçeteye geliyordu iç çamaşırımda falan görmemiştim , insansan insana değişiyor ama inşallah vardır gebelik
Hayır kuzum yapma yerleşme kanaması ise kanamadan 5 gün sonra kana 10 gün sonra idrara geçiyormuş ancak ki bende yapmıştım çıkmamıştı bı kaç arkadaş da öyle yazmıştı bir kaç gün daha sık dişiniKuzum pembe oluşmuş pedime bi iki damla kadar dün kahveydi test yapsam mı
Ben adetime 5 gün kala,3 gün kala adet günümde ve 3 gün gecikince yaptim.Negatif.13 gün gecikmede pozitifi gördüm .Doktor geç döllenme demişti ..Kzlar adet öncesi negatif görüp sonradan pozitif olan vardı diye hatırlıyorum.. nasip olur mu acabaolacakmısım gibi ama olmadı akşam yada gece mi olur ki
belkı yapsak görmicez kulağıma küpe olsun :) herkesın farklı bır yapısı var işteBen adetime 5 gün kala,3 gün kala adet günümde ve 3 gün gecikince yaptim.Negatif.13 gün gecikmede pozitifi gördüm .Doktor geç döllenme demişti ..
Bazı testler özellikle laboquick testi cok hassas canım benim 4.97 beta da silik çıkmıştı o testKuzum ilginçtir ki benim hcg 12 çıktığında normal gebelik testinde silik görmüştüm nasıl oluyor anlam veremedim