- 28 Ocak 2021
- 182
- 283
- 37
Amin canım teşekkür ederimCanım gözün aydın allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım teşekkür ederimCanım gözün aydın allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tamam canim cevaplicam :)Canım birde ilk sayfadaki soruları cevaplar mısın seninde soru-cevap linkinii ekliyim böylece :)
Araştırayım ben iyice :) yarın yapayım atarım hemen :)vidoları seyret istersen daha ayrıntılı anlatılıyor. pik gördüğün günü ve çatladığını gördüğün gün ve sonraki 2 günü değerlendir canım. hergün foto at buraya istersen hep beraber değerlendirelim daha doğru olur . :)
Kıııızzzz gınaa gelmedi miGecen hafta cuma gunu 1.20 di bu hafta 98 çıkmış cumartesi tekrar yaptiricam , valla ben 8 ocakta adetim başladı 12 sinde bitti 13 ünden başladık ilişkiye adet tarihimin gunune kadar ilişki yaşadık , 15 22 arası yumurtlama günüydü ama biz gunde bir değil hergun ilişki yaptık ve sonuc bu suan :)
hemen hemen ayniyiz canim benim korunmasiz iliskim ya 20 si ya 21 iydi hatirlayamiorum normalde 24 ü yumurtlamam ama tahminen 22 sinde hamile kalmisim 2 gun erken yumurtamisim.bu gece bende 90 civari bekliyorum degerimi 12 de kan vericem.2 gece once 44.4 tüGecen hafta cuma gunu 1.20 di bu hafta 98 çıkmış cumartesi tekrar yaptiricam , valla ben 8 ocakta adetim başladı 12 sinde bitti 13 ünden başladık ilişkiye adet tarihimin gunune kadar ilişki yaşadık , 15 22 arası yumurtlama günüydü ama biz gunde bir değil hergun ilişki yaptık ve sonuc bu suan :)
Yarin piki gorursun canim siliklesene kadar her gun ama afedersin hani esinde spermle alakali bir sorun var ise 1 gun var 1 gun yok seklinde olmaliymis canim bilgin olsunBugünü değerlendiricem zaten ama diğer günler nasıl yapmalıyım her gün mü gün aşırı mı
Olsun canim hepimizin istegi amaci belli olur oyle seyler☺ amin isteyen bekleyen herkese nasip olsun☺BEN geç gelmişim konulara Rabbim inş seninde tüm bekleyenlerin kucağını doldursun bir evlat nasip etsin inş
İnşallah canım teşekkür ederim pazartesi gidicemBence gayet belli canım çizgi kan ver inşallah bebisin seninledir
Henüz iyi yada kötü bir haber yok. İyi haber verirsem çok mutlu olurum tabi ki. Ama regl olursam da tüp Bebek tedavisine başlayacağım için yine de üzülmem.Kızlar Günaydın,
Var mmı güzel haberiniz :)
@Galadriellll
04.02.2021 28 Folidoce
DostinexYENİ BAŞLIYOR Babytu
04.02.2021 22 - - 1,5 YIL PKO
Enfeksiyon@yncmst
04.02.2021 25 Folidoce - 1,5 YIL Sperm azlığı
çok iyi, tebrik ediyorum, güzel hamilelikler inşallahEvet kızlar kan testim 98 çıktı... Batımın 3 gününde yükselmiş kanım.. Darısı basınıza
o zaman doktoru yarın arayım bakalım ne zaman gel diyecek :)) Ay çok heyecanlıyımNeden korkuyorsun canım rahat ol 5 gün geçtiyse kesin vardır
Gelmedi valla :)))Kıııızzzz gınaa gelmedi mi
Sagol canim teşekkür ederim :)çok iyi, tebrik ediyorum, güzel hamilelikler inşallah
yüklenin yani anlayacağınızGecen hafta cuma gunu 1.20 di bu hafta 98 çıkmış cumartesi tekrar yaptiricam , valla ben 8 ocakta adetim başladı 12 sinde bitti 13 ünden başladık ilişkiye adet tarihimin gunune kadar ilişki yaşadık , 15 22 arası yumurtlama günüydü ama biz gunde bir değil hergun ilişki yaptık ve sonuc bu suan :)
Yarın tekrar atıcam bakarız yine daha yeni başladık denemeye 3.ay onun için eşim doktora gitmedi canımYarin piki gorursun canim siliklesene kadar her gun ama afedersin hani esinde spermle alakali bir sorun var ise 1 gun var 1 gun yok seklinde olmaliymis canim bilgin olsun
testler yanıltıcı olabiliyor canım, en sağlıklısı kan vermek, kan versene :)Ha bu arada adetten iki gün önce yapmıştım hayalet çizgi vardı çok hafif buryaa da atmıştım sonradan yaptığımda hiç yoktu bn hiç anlam veremedim ilk defa böyle bi şey yaşıyorum
Hahahaha Boş geçirmek yok yola devam napalımyüklenin yani anlayacağınız