- 8 Kasım 2020
- 985
- 1.357
Ya cok tesekkur ederim.Müsait bir zamanda örnek bir beslenme listesi de gönderirim sana incelersin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya cok tesekkur ederim.Müsait bir zamanda örnek bir beslenme listesi de gönderirim sana incelersin canım
Ben hiçbirşey göremedim ama inş vardır Rabbim nasip etsin inşKizlar sanki ikinci.cizgi var hayalet ne diyosunuzzz bi bakarmisiniz
Kasinmaktan tahris olmus durumda iliski gerceklesemiyo 2 gundur napicam.bilemedimHmmmm yani yogun bir kasinti mi oluyor vajina etrafinda? Duzenli iliskiye girilince ister istemez olusabiliyormus yani sozum sana degil canim ama bazen erkekler kadinlarin islanma sorunlarinda tukuruk falan cozum buluyor oldukca yanlis. Cok kasinti oluyorsa hemen bir pomad almalisin devamli kasinir yoksa yara gibi olmasin dikkat et canim
Kimyasal olmuş senin canm üzülme Allahdan umud kesilmez vazgeçmeHayırlısı olsun kuzum ne diyelim, benim kanamam hafif kahverengiye dondu ama çok fazla ağrım var
Evet ilk 5 dakikada çektim hala ıslak hatta test.Canım ilk 5 dakikada çıktıysa bekletmediysen ben gördüm çizgiyi ..
Ben goruyorum canim var gibiEvet ilk 5 dakikada çektim hala ıslak hatta test.
Sonra cope attim bakmamak icin bir daha
Cok umutlanmak istemiyorum ama icimde de firtinalar kopuyor
Bunuda flashla cekmistim herkes var diyor insallah vardir ya.
Ne zormus Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Enfeksiyon derken özel bölgede kaşıntı varmıydı benm 20 gündür kaşınmakdan ciğer gibi oldu akıntıdan oldu diye düşünüyorumbeni anlatiyorsunuz şuan:))) dun lekelenmede yasayinca enfeksiyon die acile gittim beta 44 le eve dondum:))
Ahhh ahh al bendende o kadar benmde 5 gundur oyleEnfeksiyon derken özel bölgede kaşıntı varmıydı benm 20 gündür kaşınmakdan ciğer gibi oldu akıntıdan oldu diye düşünüyorum
Ay nasıl umut oluyor bunlar bana bir bilsenizBen goruyorum canim var gibi
Valla esime de gosterdim oda gordum kuzum testi tekrarla insalah bebegin seninle ben inaniyorumAy nasıl umut oluyor bunlar bana bir bilseniz
Kendimi yalnız hissetmiyorum.
Aklimi yicem bunlari dusunmekten malesef kimseyede anlatamiyosun cunku kimse kendi derdi olmadigi icin empati yapamıyor.
İnsallah vardir herkese dua ediyorum
İnsallah hepimiz saglikla bebek sahibi oluruz.
BEnim bat yarın. NAsip işi artık ama şu kızarıklık yanma acıma kaşıntı akıntı mahfediyor kadın olmak çok zor yaAhhh ahh al bendende o kadar benmde 5 gundur oyle
benim ovulasyondan beri akintim var.kasintim yok.ovulasyonum 3 gun once olmus oyuzden hamilelik hic beklemiyordum.kanama gelince idrar yolu enfeksiyonu sandim.yazinda gecirmistim ayni boyle.hemen acile gittik ama idrarla kan tahlili temiz ciktinca beta hcg baktilarEnfeksiyon derken özel bölgede kaşıntı varmıydı benm 20 gündür kaşınmakdan ciğer gibi oldu akıntıdan oldu diye düşünüyorum
Vallahi benimde oyle benim bat gecti amaBEnim bat yarın. NAsip işi artık ama şu kızarıklık yanma acıma kaşıntı akıntı mahfediyor kadın olmak çok zor ya
Buda erken gebelik testi siz bisey görüyomusunuz bugü yaptlmBen hiçbirşey göremedim ama inş vardır Rabbim nasip etsin inş
AyyValla esime de gosterdim oda gordum kuzum testi tekrarla insalah bebegin seninle ben inaniyorum
Daha da varmis cok erken yapmışsın insallah kuzumAyy
Allah'ım inşallah yaaa
Nasıl umut oldu bana bu sözleriniz.
2 gun sonra tekrarlicam zaten bat 11 subat insallah tutunur
Çok teşekkür ederim size
Canım sirkeli su ile yıkayın. Hem enfeksiyon varsa onu alir hemde kasintiniz hafiflerKasinmaktan tahris olmus durumda iliski gerceklesemiyo 2 gundur napicam.bilemedim
Canim umudunu kirmak istemem ama ben göremedimBuda erken gebelik testi siz bisey görüyomusunuz bugü yaptlm
Canım sirkeli su ile yıkayın. Hem enfeksiyon varsa onu alir hemde kasintiniz hafifler
Evet bitanem kimyasal malesefKimyasal olmuş senin canm üzülme Allahdan umud kesilmez vazgeçme