- 8 Ocak 2021
- 1.111
- 1.426
- 36
Amin canımBenim de 8+5 te kalbi durmuş ama bana hiç bir belirtisi olmadı 1 hafta sonra kontrolde gözüktü direk kürtaj oldum, Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımBenim de 8+5 te kalbi durmuş ama bana hiç bir belirtisi olmadı 1 hafta sonra kontrolde gözüktü direk kürtaj oldum, Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
evet yaptım, doktor da zaten ben söyleyeceğim hangi gün birliktelik olacak dedi, ultrasonda baktı, söyledi.. ilaç verdi ve çatlatma iğnesi.Ovülasyon takibi yapıyormusunuz
Benim pek bi belirtim olmadı yani hafif etkisi olan şeyler hafif kadık ağrısı,halsizlik, bide baş dönmesi ama çok az yani oturup kalkarken namaz kılarken dönmeye benzer gariplikHamile olan arkadaşlar belirtileri yazarmısınız rica etsem bide çatlamadan kaç gün sorma öğrendiniğinizi
Bugünü değerlendiricem zaten ama diğer günler nasıl yapmalıyım her gün mü gün aşırı mıCanim bugunu degerlendir yarin daha koyu pik gorursun kesin bugunu es gecme ama
Çok şükür valla adetim geldi nerdeysehadi hayırlısı olsun nihayet beklenen gün geldi :)
Evet yarına daha koyulaşır yumurtlama
Kaç gün oldu iğne sonrası ona göre çıkması lazımevet yaptım, doktor da zaten ben söyleyeceğim hangi gün birliktelik olacak dedi, ultrasonda baktı, söyledi.. ilaç verdi ve çatlatma iğnesi.
Bu gün beklenip yarın da devam edebilirsin sonuçta dünü değerlendirdin bence beklemen daha iyi olur henüz pik değil hem kalite artsın spermdeBugünü değerlendiricem zaten ama diğer günler nasıl yapmalıyım her gün mü gün aşırı mı
valla ben de seni düşünüyordum naptı acaba diye. :)Çok şükür valla adetim geldi nerdeyse
Yada yarın sabah değerlendirBu gün beklenip yarın da devam edebilirsin sonuçta dünü değerlendirdin bence beklemen daha iyi olur henüz pik değil hem kalite artsın spermde
Canım benim akşam değerlendiricem yarın daha koyu çıkar heralde yarında değerlendiririz yarından sonra gün aşırı mı her gün mü yapayımvalla ben de seni düşünüyordum naptı acaba diye. :)
Dün değerlendirmedim canım 2 şubat en sonBu gün beklenip yarın da devam edebilirsin sonuçta dünü değerlendirdin bence beklemen daha iyi olur henüz pik değil hem kalite artsın spermde
Bence gayet belli canım çizgi kan ver inşallah bebisin seninledirBen dün buraya test fotoğrafı atmıştım 2 gün sonra yapacaktım dayanamdım şuan adete 5 6 gün var artık garantidir dimi bugün ki çizgi daha belli gibi geldi üstteki dünkü alt bugün yaptığım ikiside 5 dk çıktı ilk idrar değil, acaba ben mi net görmek istediğim bu kadar belli geliyor çizgiler
pik olduğu gün ve silikleştiği yani çatladığı gün de dahil 3 gün ara vermeden değerlendirin diyor.ben de videolardan bakıyorum. inş. yanlış bilmiyorumdur.Canım benim akşam değerlendiricem yarın daha koyu çıkar heralde yarında değerlendiririz yarından sonra gün aşırı mı her gün mü yapayım
Yok zaten belirtiyi bu ay bıraktım inşallah inşallah aynısını ben yaşarım var gerçekten inşallah bizede nasip olur en hayırlı zamndaAmin inşallah belirtiye takılma, arkadaşım hiç belirti görmeden adeti gecikti diye test yaptı 5 haftalık hamileymiş meger umut her zaman var inanıyorum
İnşAllahYok zaten belirtiyi bu ay bıraktım inşallah inşallah aynısını ben yaşarım var gerçekten inşallah bizede nasip olur en hayırlı zamnda
19 gün oldu canım iğne :) pzt test yaptım cıkmadı, korktum bekliyorum haftaya kan vericem.Kaç gün oldu iğne sonrası ona göre çıkması lazım
İndirim de olan neAaa evet ben de gördüm şimdi Diğer kullananlar da memnun yorumlara baktım şimdi
Aynı ben gerçekten yapma üç aydır bu haldeyimMerhaba ^^ biz de bu ay denemeye başladık ama ben ilk aydan strese girmeye başladım, kafamda sürekli bu konu var. 29 yaşındayım, pcos ve insülin direncim var. Biraz da bu yüzden beklentiye girer girmez böyle oldu sanırım. Başka bir şeyle uğraşayım diyorum bir bakmışım buradayım:))
vitamin canım. burdan bir arkadaş tavsiye etti de . trendyolda indirimliymiş ondan bhasettikİndirim de olan ne