- 28 Ocak 2021
- 182
- 283
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kızlar kan testim 98 çıktı... Batımın 3 gününde yükselmiş kanım.. Darısı basınıza
Tebrik ederim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah amin
Gebeliğin ve sonrası sağlıkla ilerlesin bize de gönlümüze göre nasip etsin Rabbim böyle gördükçe mutlu oluyorum umut doluyorumEvet kızlar kan testim 98 çıktı... Batımın 3 gününde yükselmiş kanım.. Darısı basınıza
Ben vitamin kullandığında çok ağrılı olmuyor adetlerin il gisi nedir bilmiyorum.suan sadece folik asit kullanıyorum acaba baskasammi yenidenvitamin canım. burdan bir arkadaş tavsiye etti de . trendyolda indirimliymiş ondan bhasettik
Amin canım insallah bol bol dua ederim sizede en kısa zamanda mutlu haberinizi almak dileğiyle..Gebeliğin ve sonrası sağlıkla ilerlesin bize de gönlümüze göre nasip etsin Rabbim böyle gördükçe mutlu oluyorum umut doluyorum
canım yanlış değilse öneren arkadaş diyetisyendi. bu dönemde vitamin kullanmak faydalı tabiki . ilk burda duyuyorum o vitamini . hamile kalmaya çalışanlara önerdiBen vitamin kullandığında çok ağrılı olmuyor adetlerin il gisi nedir bilmiyorum.suan sadece folik asit kullanıyorum acaba baskasammi yeniden
Yarın gidip vereyim o zaman sağlık ocağındaBence kan verseniz daha iyi çünkü önemli olan artışı değil ikiye katlanması
Tebrik ederim inşallah güzel güzel yukselir yumurtlama tarihinizi hatırlıyor musunuzEvet kızlar kan testim 98 çıktı... Batımın 3 gününde yükselmiş kanım.. Darısı basınıza
Canım magnezyum içeren bir vitamin desteği kullanırsan adet sancını ve krampları önemli oranda azaltmış olursunBen vitamin kullandığında çok ağrılı olmuyor adetlerin il gisi nedir bilmiyorum.suan sadece folik asit kullanıyorum acaba baskasammi yeniden
Canım birde ilk sayfadaki soruları cevaplar mısın seninde soru-cevap linkinii ekliyim böylece :)Evet kızlar kan testim 98 çıktı... Batımın 3 gününde yükselmiş kanım.. Darısı basınıza
BEN geç gelmişim konulara Rabbim inş seninde tüm bekleyenlerin kucağını doldursun bir evlat nasip etsin inşOhooo biz o konulari geceli cok oldu arkadasim vallahi su yumurtlama stresinden hiiic tekrar konulara girmeyecegim☺ ama dilerseniz siz aranizda konusabilirsiniz normali neyse artik
Bugün yarın değerlendiriyoruz o zamanpik olduğu gün ve silikleştiği yani çatladığı gün de dahil 3 gün ara vermeden değerlendirin diyor.ben de videolardan bakıyorum. inş. yanlış bilmiyorumdur.
Canım gözün aydın allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet kızlar kan testim 98 çıktı... Batımın 3 gününde yükselmiş kanım.. Darısı basınıza
Neden korkuyorsun canım rahat ol 5 gün geçtiyse kesin vardırbende de suanda 5. günüm geçti, test yapmaya korkuyorum
vidoları seyret istersen daha ayrıntılı anlatılıyor. pik gördüğün günü ve çatladığını gördüğün gün ve sonraki 2 günü değerlendir canım. hergün foto at buraya istersen hep beraber değerlendirelim daha doğru olur . :)Bugün yarın değerlendiriyoruz o zaman
Gecen hafta cuma gunu 1.20 di bu hafta 98 çıkmış cumartesi tekrar yaptiricam , valla ben 8 ocakta adetim başladı 12 sinde bitti 13 ünden başladık ilişkiye adet tarihimin gunune kadar ilişki yaşadık , 15 22 arası yumurtlama günüydü ama biz gunde bir değil hergun ilişki yaptık ve sonuc bu suan :)Tebrik ederim inşallah güzel güzel yukselir yumurtlama tarihinizi hatırlıyor musunuz