- 8 Ocak 2021
- 1.111
- 1.426
- 36
Kaç ay sonra hamile kaldınız acabaAmin inşallah Allah razı olsun ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için şuan karışık duygularım sevinç,korku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç ay sonra hamile kaldınız acabaAmin inşallah Allah razı olsun ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için şuan karışık duygularım sevinç,korku
bende de suanda 5. günüm geçti, test yapmaya korkuyorumBen 4 gün geciktim 5. günün sabahı yaptım kaset testi canım
Benimde sanırım 3 gün sonunda catladı☺Kızlar Nihayet çatladı sanıyorum. Bugün de ilişki olmalı değil mi?
Çok geçmiş gerçekten yapsanız doğru sonucu alırsınız hayırlısı olsunbende de suanda 5. günüm geçti, test yapmaya korkuyorum
Evet yarına daha koyulaşır yumurtlamaKızlar bu sefer oldu galiba adetime 10 gün var adetimin 21.günü ve şeffaf akıntım baya artmış durumda
Canim bugunu degerlendir yarin daha koyu pik gorursun kesin bugunu es gecme amaKızlar bu sefer oldu galiba adetime 10 gün var adetimin 21.günü ve şeffaf akıntım baya artmış durumda
HaklısınEvet olsa iyi olur ama ben görev gibi görünce hiç içimden yapmak gelmiyor onun için yapmadım siz gücünüz varsa yapın tabi
Eveet çatlamış. Tıpatıp aynı gidiyoruz inşallah sonucunda da hayırlısıyla gebe kalırız. Biz 4 günü de değerlendirdik. Bugün ve yarını da değerlendireceğiz bakalım. İnşallah tutarBenimde sanırım 3 gün sonunda catladı☺
Eki Görüntüle 2776137
pzartesi yaptım ama tertemiz negatifti..Çok geçmiş gerçekten yapsanız doğru sonucu alırsınız hayırlısı olsun
Ovülasyon takibi yapıyormusunuzpzartesi yaptım ama tertemiz negatifti..
hadi hayırlısı olsun nihayet beklenen gün geldi :)Kızlar bu sefer oldu galiba adetime 10 gün var adetimin 21.günü ve şeffaf akıntım baya artmış durumda
Canım ekim sonu kürtaj oldum 2 ade bekledik bu ikinci denememizdiKaç ay sonra hamile kaldınız acaba
Aynıyız canım benimde 8 haftalık kalbi durdu bende 27 ekim kürtaj oldum bu ay düşündük bakalımCanım ekim sonu kürtaj oldum 2 ade bekledik bu ikinci denememizdi
Bizde ayni sekilde canim masallah haftayi fulledik bugun ve yarinda onemli sonra artik 2 gunde 1 mantikli olur hem kalite acisindan hemde sperm yenilenmesi gerekiyor boyle ust uste olunca kalitede dusuyor ama hic yapmamaktan iyidir o zaman takip edelim insallah guzel haberler verelimEveet çatlamış. Tıpatıp aynı gidiyoruz inşallah sonucunda da hayırlısıyla gebe kalırız. Biz 4 günü de değerlendirdik. Bugün ve yarını da değerlendireceğiz bakalım. İnşallah tutar
Benim de 8+5 te kalbi durmuş ama bana hiç bir belirtisi olmadı 1 hafta sonra kontrolde gözüktü direk kürtaj oldum, Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahAynıyız canım benimde 8 haftalık kalbi durdu bende 27 ekim kürtaj oldum bu ay düşündük bakalım