canım merhaba en baştada yazmıştım zaten listeye ekleme doldu maalsef zaten mart ayınıda eklemeyeceğim sadece şubat için açmıştım. :)iyi günler beni de ekler misiniz bat 03.03.2021
Sipariş verdim ama ikili olanı değil sanırım hamile ilken kullanılacak olanını bişi olur mu iptal mi edeyim
Evet olsa iyi olur ama ben görev gibi görünce hiç içimden yapmak gelmiyorSağolasın canım :)) Peki bugünden sonra yarın da olmalı mı?
Baktım içeriğine , çok büyük bir fark yok ikisi arasında kullanabilirsin onu da , inositol içermiyor sadece senin aldığınSipariş verdim ama ikili olanı değil sanırım hamile ilken kullanılacak olanını bişi olur mu iptal mi edeyim
var canım tebrik ederim. Allah kuağına da almak nasip etsin inşallah.Ben dün buraya test fotoğrafı atmıştım 2 gün sonra yapacaktım dayanamdım şuan adete 5 6 gün var artık garantidir dimi bugün ki çizgi daha belli gibi geldi üstteki dünkü alt bugün yaptığım ikiside 5 dk çıktı ilk idrar değil, acaba ben mi net görmek istediğim bu kadar belli geliyor çizgiler
Kesinlikle çizgi belirginleşmiş, hamilesiiiinBen dün buraya test fotoğrafı atmıştım 2 gün sonra yapacaktım dayanamdım şuan adete 5 6 gün var artık garantidir dimi bugün ki çizgi daha belli gibi geldi üstteki dünkü alt bugün yaptığım ikiside 5 dk çıktı ilk idrar değil, acaba ben mi net görmek istediğim bu kadar belli geliyor çizgiler
çok iyimişAşağıdaki ilk ogrendigim test 30 u 31inde verdiğim kan 164 dü bende sürekli kan vermemek için idrarda koyulaşma bakicam demiştim idrarı emer emmez cubuk ta t belli oluyor 5 dk sonra da bu şekilde koyulaşma dev ediyor dimi yükseliyordur kan değeride
süpperrrBuda bugunkü idrar testim adetim 2 gün gecikti.. Yarın kan vericemBekleyemedim yaptim
İnşallah canım çok teşekkür ederimmkelebek3333 bariz çizgi var canım .tebrikler hamilesin.inş. sağlıkla devam eder
Amin inşallah Allah razı olsun ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için şuan karışık duygularım sevinç,korkuKesinlikle çizgi belirginleşmiş, hamilesiiiinRabbim sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inşallah
İnşallah çok teşekkür ederimvar canım tebrik ederim. Allah kuağına da almak nasip etsin inşallah.