- 19 Nisan 2018
- 1.298
- 1.049
benim yapti.kac aydir bir tane bile cikmadi sivilcem.suan cenem doldu bide icerde cikiyor nohut gibi cok kotu.dun kan verdim 44 cikti bugun sivilcelerim artmisKizlar adet oncesi hep sivilcelerim. Yine çıkmış. Adet gelecek diye uzuldum acaba gebelik de varsa değişen hormonlar sivilce yapar mı ortak belirtileri mi bu bilen var mi
Ben olmayi düşünmüyorum açıkçası. Olanlara 3 ay kadar hamilelik düşünmeyin demisler . Subat ayında öğretmenlerin aşılanması baslayacak dedi bakan dun ama ya hamileysek o süreçte. Aşının öncesini sonrasını bilmiyorum ama olmicam.Ben de öğretmenim , aşı olacak mısınız?
Adete yakinda ovulasyon testi ikiside koyu cikiyor cünki cok denedim acabami deyip 2 gün icinde normal adet oldumAy anlamayan bıır cıkar ınsallah umutlandım
Maalesef dun test yaptim ama negatifHadi inşaallah canım
canım inşallah kimyasal değildirKızlar dün biliyorsunuz test yaptırdım sabah 12.34 çıkmisti yarın bir daha vereceğim ama dün akşam kasığım çok ağrıdı ve hafif kahverengi akıntım olduğu için acile gittim ordada beta hcg yaptılar 11.4 du hastane ve laboratuvar farkından olmuş olabilir mi ? Kasık ağrılarım hala devam ediyor bu sabah yine yaptım normal kaset test tekrar silik çıktı diğer günlerden daha belirgindi sizce normal mi kasık ağrısı şu dönemde ? Batma şeklinde oluyor
Ben idrarda öğrenmeden önce çok nefesim daraliyordu gerçi yine öyle ama az bide gece resmen ateşim çıkıyor gibi yanıyor vücudum özellikle göğüslerim mastıt olmuş gibi oluyorcanım b
Aynı canım benimde öyle rahim açılıyo
canım aklıma kimyasal gebelik geliyorKızlar dün biliyorsunuz test yaptırdım sabah 12.34 çıkmisti yarın bir daha vereceğim ama dün akşam kasığım çok ağrıdı ve hafif kahverengi akıntım olduğu için acile gittim ordada beta hcg yaptılar 11.4 du hastane ve laboratuvar farkından olmuş olabilir mi ? Kasık ağrılarım hala devam ediyor bu sabah yine yaptım normal kaset test tekrar silik çıktı diğer günlerden daha belirgindi sizce normal mi kasık ağrısı şu dönemde ? Batma şeklinde oluyor
İnşallahcanım inşallah kimyasal değildir
Benimde batma şeklinde oluyor insaAllah kimyasal değildir yarın ilk idrarla tekrar yapın bakalım koyulaşma varmi benim 164 çıktı bende 2 günde bir idrarla koyulasmaya takip ediyorumKızlar dün biliyorsunuz test yaptırdım sabah 12.34 çıkmisti yarın bir daha vereceğim ama dün akşam kasığım çok ağrıdı ve hafif kahverengi akıntım olduğu için acile gittim ordada beta hcg yaptılar 11.4 du hastane ve laboratuvar farkından olmuş olabilir mi ? Kasık ağrılarım hala devam ediyor bu sabah yine yaptım normal kaset test tekrar silik çıktı diğer günlerden daha belirgindi sizce normal mi kasık ağrısı şu dönemde ? Batma şeklinde oluyor
canım aklıma kimyasal gebelik geliyorinşallah yanılıyorumdur
Öyle olsa bile hayırlısı kuzum, şükür ki hamile kalabildigimi görmüş oldum en azından derimcanım aklıma kimyasal gebelik geliyorinşallah yanılıyorumdur
Yarın sabahtan kan vericem kuzum doktor 2 günde bir kanda takip edelim dedi de bakalımBenimde batma şeklinde oluyor insaAllah kimyasal değildir yarın ilk idrarla tekrar yapın bakalım koyulaşma varmi benim 164 çıktı bende 2 günde bir idrarla koyulasmaya takip ediyorum
Benm de bat 7 şubat kuzum bugün yaptm kaset testle ama yok gibi bi gölge var gibimerhaba benim bat 7 subat.dun kanama yasadim enfeksiyondur dedim ama idrar ve kan tahlili temiz cikti.beta hcg de verdik 44 cikti. son 1 haftadir ayak usumesi yorgunluk gaz sancisi kasik agrisi ve akinti yasiyorum.kan verin isterseniz sizde
Hafif hayalet bir çizgi gördüm sanki canım ben. İnşallah vardır :)Buda 10 dakka sonraki hali siz bisey görüyomusunuz benim gözlerimde bozuk net göremiyorum gözlüklerleadete 5 gün kala yaptim yumurtlamanin 14. Günü
güzel anne sende ilk sayfadaki soruları cevaplar mısın soru cevap kısmına ekliyim seninde yorumlarını :)Kızlar kan testim çok şükür değerim 500 çıktı, Allah burda bekleyen Herkese nasip etsin, soğan kürü yapmıştım iki günde bir ama, çok fazla akıntım olmuştu o hamile kalmama sebep vermiş olabilir, bence soğan kürüne şans verin derimbirde yumurtlama masajı iyi geldiğini düşünüyorum. İnstagram da birgebeningunluğu diye sayfa var takip etmenizi öneririm.
Masaj ne masajı yaptin canimCanim kür falan denemeden direk doktora bir genel muayene gibi git tabiki. Kürler sen bilmeden hormonlarini yukseltir iyice karmasık hal almasin. Ben aralik ayinda doktora gittigimde dedigim sey gebelik dusunuyoruz saglikli bir gebelik istedigim icin muayene olmak istedim birde ilac takviyesi istiyorum dedim. Adetim biteli 4 gun olmustu yani 9.gun hem yumurtalarima bakti gelisiyor mu diye hem folik asit verdi eger 1 sene olmadiysa normal yoldan deneyin, 1 seneyi asarsa gerekli testlerin yapilmasini isteriz dedi. Once iyi bir doktor canim☺ Reglken masaj yaptim sonrasinda da yaptim sayet bu ay tutarsa etkisi var demek ki. Masajida anlatirim canim istersen