Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben adetten 2 saat önce idrar testi yaptım oda silik çıktı sonea belirginleşti , doktorum bana adet öncesi idrar teslerinde silik çizgi hamilelik beta yüksek olmadığı icin tam çıkmamıştır dedi simdi perşembe gunu tekrar yapıcam sonra kan vericem ama hamileyim 2.ci oldugu icin öyle hissediyorum.. Çünkü icimde yerleşen birseyler var karnımın üstünde dolanıyor..

İnşallah pozitif olur tedavin

Size önerim şu kızlar pepapp programını indirin ben öyle hamilede kaldım arkadasımda öyle kaldı.. Orda adet öncenız ovulasyon zamanınız yumurtlamanız hepsi gun gun var haberiniz olsun arkadasımdada bendede sekmedi , uygulamayı indirin en azından kafanız biraz rahat olur..

Bende o programı kullanıyorum canım Bat a 1 hafta var insallah doğru gösteriyordur merakla bekliyorum dün yaptım negatif çıktı

Benimde 10 ayda oldu ama sana tavsiyem madem bu taraflara geliyorsun bide ona görün . Çok uzaklardan yanına gelen var
Evet aslında olabilir bu ay da bi geçsin de ondan sonra gelirim inşaallah peki seni bi sefer de mi hamile kaldırdı? bide nasıl bi tedavi yapıyor canım

Ücretli mi uygulama canim

Canım sen ne yaptın? Regl oldun mu yoksa?

Bende o programı kullanıyorum canım Bat a 1 hafta var insallah doğru gösteriyordur merakla bekliyorum dün yaptım negatif çıktı
Ben bir hafta önce yaptım erken test cikmadi bugun bat gunum olmadim dün gece idrar yaptim 2.cizgi silik çıktı sonra netleşti bekle sakın yapma herkesin bünyesi farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…