- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok iyi maşşşallaahhh canım allah nazarlardan saklasın şuan hamilesin dimi :) darısı da bana inşaaallahCanım istersen bunada muane ol . Ben çok pişmanım keşke ilk ona gitseydim erkek diye çekindim . Annem benim çocuk düşündüğümü bilmiyordu bi gün dedi yoksa olmuyormu olmuyorsa cüneyt uzunun yanına gidelim diye ondan habersiz gittim şükür ilk ay oldu daha hale anneme demedim
Kesinlikleattın bombayı ortayı bu gece hepimiz amuda kalkıyoruz
Ben canım ama sanırım yarın filan çatlar.Bugünkü ovu testi. Çatlamış yumurta bugünü de değerlendirelim var mı yumurtlamasi benimle aynı olan kızlar beraber takıp edelim
Beeeennn Bugun 15.30 gibi tekrar yapacagim catlamis mi diye bakicam canimBugünkü ovu testi. Çatlamış yumurta bugünü de değerlendirelim var mı yumurtlamasi benimle aynı olan kızlar beraber takıp edelim
Evet canım seninki yarın sanki pik olacak gibi . İmkanın varsa yarın Sabahi degerlendir. Sperm daha hareketli oluyormuşBen canım ama sanırım yarın filan çatlar.
Ohh ohhh hadi bakalım gelsin testler benimki çatlamis ama bugün ilişki olur herhaldeBeeeennn Bugun 15.30 gibi tekrar yapacagim catlamis mi diye bakicam canim
Benim pek umudum kaacele etme canım BAT gününü bekle ki moralin bozulmasın
Pek umudum kalmadı benm ya belim batmaya başladı leke geldi bi sabah arkası beyaz akıntı şuan bekliyorm işte bi 6 si falan olsaydı umarım olmam ya dua edin 3 bebeğimi kaybettm ben çok istiyorm artkacele etme canım BAT gününü bekle ki moralin bozulmasın
Canım bende hep yeKızlar acilll yardim edin bna nolur bat 7 şubat az önce lavaboya gittim pencereye tırnak ucu kadar kan geldi moralim çok bozuldu aceba adet mi oldum dedim şimdi tekrar gittim ve sarı gibi beyaz bi sknti geldi adet mi olcam yerlesmemi şuan bütün moralim alt üst oldu
Ewt canım hamileyim şükür allah bütün istiyenlere nasip etsin inşallahYa çok iyi maşşşallaahhh canım allah nazarlardan saklasın şuan hamilesin dimi :) darısı da bana inşaaallah
Üzülme canim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin allah sana bana hepimizeBenim pek umudum ka
Pek umudum kalmadı benm ya belim batmaya başladı leke geldi bi sabah arkası beyaz akıntı şuan bekliyorm işte bi 6 si falan olsaydı umarım olmam ya dua edin 3 bebeğimi kaybettm ben çok istiyorm artk
Çok sevindim adınızaOhh ohhh hadi bakalım gelsin testler benimki çatlamis ama bugün ilişki olur herhalde
28 günde bir adet oluyorumHamile anneler güzel haberi alıp sorularımızı unuttunuz sizler de aşağıdaki soruları cevaplar mısınız?
Bu arada kan sonuçlarınız nasıl geldi?
toffie33 E c e honeyyball Smjj T tugce2110 Ruyaperisi huliadoruk eymentaa Afitap_34 Ozgurkus
1-Yumurtlamayı adetinizden sonra kaçıncı günü gördünüz?
2-Regl döngünüz kaç gün sürüyor?
3-Yumurtlamayı ne ile takip ediyordunuz?
4-İlk gebelik belirtileriniz ne idi?
5-Çatlamadan kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz?
Pazar günü beta hcg 220 cıktı henüz tekrarını yapmadimHamile anneler güzel haberi alıp sorularımızı unuttunuz sizler de aşağıdaki soruları cevaplar mısınız?
toffie33 E c e honeyyball Smjj T tugce2110 Ruyaperisi huliadoruk eymentaa Afitap_34 Ozgurkus
Amin İnşallahhh canım benim de olur inşallaah çok istiyorum 1,5 senedir olmuyor malesefCanım bende hep ye
Ewt canım hamileyim şükür allah bütün istiyenlere nasip etsin inşallah
Ben kan tahlilini biraz önce verdim sonucu gelince yanıtlayacağım canımHamile anneler güzel haberi alıp sorularımızı unuttunuz sizler de aşağıdaki soruları cevaplar mısınız?
Bekleyelim biraz daha bak benimde adet günüm ama sadece bel harici agrilarim kalmadi hepsi geçti :) Tuhaflık neydi anlamadım gogus agrim yok adet sancisi geçti arada bir akıntım var ama oda ara ara , üzülme sakın herşey allahtan biliyorsunKeşke bekleseydim moralim çok bozuldu bi kaç aydın zamandır test yapcak kadar olmamıştım.. umudum vardı maalesef negatif.. vazgeçmek yok tabi ki ama ne yolu denesem olmadı.. neyse canınızı sıkmak istemem çok sağolun
Bazen adete yakın yumurtlama olur.Bata 10 gün kaldı ve yumurtam gelismedi sanırım bu ay Sıfır belirti. Elimde bir kac tane ovulasyon testi kalmıstı 14. 16. Günler hatta dünde denedim ama yok. Yumurtlamıs olsam simdiye kadar olurdu. Hic umudum kalmadı. Çokta dua ettim Nasip