1) Adetim biter bitmez akıntım başladı. Ama ben daha erken dedim hiç takmadım. Telefonumdaki uygulamaya göre, en yüksek hamilelik ihtimali olan 3 günde, son kalan ovu testlerimi (3 tane kalmıştı) yaptım ama silikti. Böylece yumurtlamayı kaçırdığımı düşünmüştüm.Hamile anneler güzel haberi alıp sorularımızı unuttunuz sizler de aşağıdaki soruları cevaplar mısınız?
Bu arada kan sonuçlarınız nasıl geldi?
toffie33 E c e @honeyyball @Semraj @tugce2110 @Ruyaperisi @huliadoruk @eymentaa @Afitap_34 Ozgurkus
1-Yumurtlamayı adetinizden sonra kaçıncı günü gördünüz?
2-Regl döngünüz kaç gün sürüyor?
3-Yumurtlamayı ne ile takip ediyordunuz?
4-İlk gebelik belirtileriniz ne idi?
5-Çatlamadan kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz?
aman Allahım çok güzel haber çok tebrik ederim sağlıkla doğsun inşallahBenim pozitif canım
İnşallah beklyrm bugün adet günüm daha olmadım umarım olmam
Hamile anneler güzel haberi alıp sorularımızı unuttunuz sizler de aşağıdaki soruları cevaplar mısınız?
Bu arada kan sonuçlarınız nasıl geldi?
toffie33 E c e @honeyyball @Semraj @tugce2110 @Ruyaperisi @huliadoruk @eymentaa @Afitap_34 Ozgurkus
1-Yumurtlamayı adetinizden sonra kaçıncı günü gördünüz?12yada 13
2-Regl döngünüz kaç gün sürüyor?27
3-Yumurtlamayı ne ile takip ediyordunuz?test kullamadm kendimi takip ederek
4-İlk gebelik belirtileriniz ne idi?karın agrisi
5-Çatlamadan kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz? 15 gün sonra tahmini
Rica ederim canım :)Bu bilgi çok iyi oldu, teşekkürler
Ay insAllah teşekkür ederimİnşallah pozitif olur tedavin
Ben bu dediğinizde sanırım hata yaptım, yumurtlama testinde gülen yüzü görünce (25 Ocak’ta) son ilişki oldu, ama ardından daha fazla ilişki olmadı. Bat’ım 8 şubat. Olur da tutmuşsa yanlış bir şey yapmayalım diye bırakmıştık bizYalnız adete 2 gun kala temel saglam olsun diye beraberde olduk dun gecede olduk :) haberin olsun cift cizgi ciksada temeli saglam atayım dedim
Benim düne göre bugun pik gibi devam yumurtlamam elimde son ovu testi kaldi oda yarina artikOhh ohhh hadi bakalım gelsin testlerbenimki çatlamis ama bugün ilişki olur herhalde
Güzelce artsın değerin insallahYumurtlamayı adetinizden sonra kaçıncı günü gördünüz?5
2-Regl döngünüz kaç gün sürüyor?düzensiz 27-30genelde
3-Yumurtlamayı ne ile takip ediyordunuz?-
4-İlk gebelik belirtileriniz ne idi?bel agrısı kasık agrısı
5-Çatlamadan kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz?13
Kandegerim dün vermiştim şimdi aldım 60.7darısı sizlere
Amin cok sagolunGüzelce artsın değerin insallah
Aynen öyle haklısın canım sağol iste gerçekleri de biliyoruz ama insan bazen etkilenmiyor da değil.. hayırlı zaman da isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah çok sağol desteğin içinBekleyelim biraz daha bak benimde adet günüm ama sadece bel harici agrilarim kalmadi hepsi geçti :) Tuhaflık neydi anlamadım gogus agrim yok adet sancisi geçti arada bir akıntım var ama oda ara ara , üzülme sakın herşey allahtan biliyorsun
Ovulasyonu kaçırmamak için ben adet gününe kadar gün aşırı düşünüyorum .Böylece kaçırma ihtimaliniz ortadan kalkıyorMerhaba eklermisiniz benide
Bat 26 şubat
Yaş 39
İlaç folbiol
LAboguik ovu.test siparişi verdim
1 yıldır olmadı
2 düşük 1 sağlıklı doğum 1 kimyasal var
Ovulasyonu kaçurıyorum galiba ki olmuyor
ALLAH yardımcın olsun canım. keşke yapabileceğimiz birşey olsaIsteyken cok zorlaniyrm
Benimki yarından soBugünkü ovu testi. Çatlamış yumurtabugünü de değerlendirelim var mı yumurtlamasi benimle aynı olan kızlar beraber takıp edelim
Benim de bugün yarın ama ben bu ay ovu testi kullanmadım .Benim belirtilerim var kasik ağrısı .Gün aşırı değerlendiriyoruz ..Bakalım inşallah .Bugünkü ovu testi. Çatlamış yumurtabugünü de değerlendirelim var mı yumurtlamasi benimle aynı olan kızlar beraber takıp edelim
Merhaba kuzum, bende kan sonucunu halen bekliyorum lütfen takıp üzülme ben baya taktım bu ay ümidim vardı ama kalmadı. İnşallah bir daha ki ay gönlümüze göre olur herşeyMaalesef negatif canım çekemeden ise geçmem gerekti.. hayırlısı olsun bilmiyorum önümüze bakacağız.. inş güzel haberlerini alırız
Umut her zaman var bazen bi saklanıyor hemen geri cıkıyor ortayaMerhaba kuzum, bende kan sonucunu halen bekliyorum lütfen takıp üzülme ben baya taktım bu ay ümidim vardı ama kalmadı. İnşallah bir daha ki ay gönlümüze göre olur herşey