Yaaa kaçırmışımmm çok sevindim tebrik ederim sağlıkla geçir inş sağlıkla kucağına al canımYok kuzum benim ilk bebeğim olacak nasipse testim pozitif kani da yarin vericem nasipse. Yeni katıldım araniza eylülden beri deniyorduk olmadı aralıkta ogrendim ki enfeksiyonum var bir ay iğne fitil hap tedavi duzenledi doktorum ocakta tekrar başladık oldu
Enfeksiyonun kurumasına ve ters rahim pozisyonuna bağlıyorum sonucu aslında basit önemsemedigimiz seyler geciktiriyor mesela ben daha önce doktora gitmiş olsaydım bu yıpratıcı sureci yaşamayacaktım yine de bu günümüze bin şükür
Canım beklenen adet tarihi:) ben de 3 gün önce falan buraya üye oldum yeni öğrendimYa kızlar biz daha bir haftadır korunmuyoruz. Burada takılmaya başladım ama cahilliğime verin BAT dediğiniz ne oluyor?
Tmm cnm anladım yani sonradan sırt üstü dönüp yine ayakları havaya mi dikeceğiz?Ben olabildiğince yavaş yuzustu dönmüştüm canım bir de peceteyle iyice bastirdim kaçmasınlar diyesırt ustu yattığımdan bi farkı yoktu sizintinin gobegimin altına yastık koymustum bir de o gün tuttuğunu düşünüyorum yani farklı olan bi o vardı denemekte fayda var bence pik bugünse bugün ya da yarın bi dene bi sırt ustu bi yuzustu bence ben öyle yapmıştım
Ayy benimde bat 20 inşallah hepimizin son topiği olur
Hayirlisiyla inşne zamandır istiyosun
Anladım yani bir bacağımı karnıma doğru çekip yüz üstü yatmaya devam edeceğim değil mi? Bacakları yukarıya kaldırıp kalca altina yastık koymaya gerek yok
Maşallah ayyy ne bereketli bir gün oldu bugünYarındı bat tarihim simdi yaptim testi:) Sonra döndüÇok mutlu oldum ben adetten sonra yumurtluyordum hep 2 saat kala testi bekleyemedim yaptim..
Valla şuan pozitif gibi umutlanmakta istemiyorum pek ya çıkmazsa diye hala içimde bir şüphe var inşallah sizinde pozitif çıkar hayırlısı ile :) iki saat önce su içmeyi bıraktım akşam 18 gibi yaptım bir anda aklıma esti planladığım birşey değildi :)Ay hadi inşallah tebrik ederim canım çok sevindim İnan burda biri güzel haber alınca nasıl seviniyoruz rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin bol bol hamişli günlere inştesti ne zaman yaptın canım ilk idrar mı kafana göre bi saat mi? Benim arkadaşım her gün yapmıştı
Evet yumurtlama döneminde bende böyle yapmıştımBen olabildiğince yavaş yuzustu dönmüştüm canım bir de peceteyle iyice bastirdim kaçmasınlar diyesırt ustu yattığımdan bi farkı yoktu sizintinin gobegimin altına yastık koymustum bir de o gün tuttuğunu düşünüyorum yani farklı olan bi o vardı denemekte fayda var bence pik bugünse bugün ya da yarın bi dene bi sırt ustu bi yuzustu bence ben öyle yapmıştım
Bakalım bir kaç gün sonra kan testine giderim biraz yükselsin :)Yaaa maşallah kuzum
Amin insallahTebrik ederiimmmm Sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah
İnsan şoka giriyor haliyle inanamıyorValla şuan pozitif gibi umutlanmakta istemiyorum pek ya çıkmazsa diye hala içimde bir şüphe var inşallah sizinde pozitif çıkar hayırlısı ile :) iki saat önce su içmeyi bıraktım akşam 18 gibi yaptım bir anda aklıma esti planladığım birşey değildi :)
Yaa tebrik ederimYarındı bat tarihim simdi yaptim testi:) Sonra döndüÇok mutlu oldum ben adetten sonra yumurtluyordum hep 2 saat kala testi bekleyemedim yaptim..
Amin canım teşekkür ederimMaşallah ayyy ne bereketli bir gün oldu bugünbayağı bir gebe var çok çok uğurlu gelsin burası bize inşallah
Canim sen varsin zaten tabloda.newmoon10
Beklenen adet tarihi: 20 Şubat
Kullandığım ilaç:Folidays
Ne kadar süredir çocuk düşünüyorsunuz : 1 ay
Bat :28 şubatcanım öncelikle tebrik ederim ama sen bizimle hiç bilgilerini paylaşmamısın o yüzden senide tabloya dahil edeyim ilk sayfadaki soruları cevaplarsan :)
Sizden de ilk sayfadaki soruları cevaplamanızı bekliyorum canım. :)
Canım allahtan ümit kesilmez sen gene kırmızıları görmeden ben seni listeden çıkarmayayım. Haber ver mutlaka. :)
Canım sizde ilk sayfadaki soruları cevaplar mısınız :)
yumurtlama döneminden sonra benim hep kasiklarimda ağrı oldu belimde de çok ağrı vardı ve kuyruk sokumumda özellikle bat a 3 gün kala da göğüslerim sisti hala çok acıyor ve kasık ağrılarım da devam ediyor canım iki gündür de biraz akıntım var ben ara ara göz kararması da yaşiyorum ama çalıştığım için yorgunluğa verdimOgrenen guzel insanlar belirtileriniz varmiydi? MBu arada cok sevindim tebrikler.
Sagol teşekkür ederimYaa tebrik ederimharika haberler
Banada dua et nolur olmasın adetim ya ne bileyim çok istediğimden mi olmuyo anlamıyorumBakalım bir kaç gün sonra kan testine giderim biraz yükselsin :)
Edicem bol bol canim Allah hepimiz icin hayırlısını nasip etsin idrarda adetten sonra çıkar dediler bende dayanamadım hadi dedim yapayım sonradan cıktı silik çıktıBanada dua et nolur olmasın adetim ya ne bileyim çok istediğimden mi olmuyo anlamıyorum