İnşallah siz de güzel haberler alırsınız.İnşallah güzel haberleri alırsınız.
Benim de kasık ağrısı var (sol tarafımda özellikle) ama regl ağrısı gibi değil; sol tarafıma ayağa kalkınca minik minik sancı giriyor, çok ilginç gerçekten:)
Yada kadın doğuma git şikayetini söyle fitil vericektir o da çok iyi valla bende bundan çok çektim hergün ağlıyodum kurtuldum şükürYok ben hamile değilim zaten kesin umudum gidiyo yavaş yavaş
Bende şimdi yaptım aynı şekilde benimde bu gün ve önümüzde ki üç günü degerlendirecemAz önce yaptığım ovu testi pik yapmış bu sabahı degerlendirdim akşamı da değerlendirmeyi düşünüyorum herhalde 24 saat içinde catlar yumurta
Benim bu ay da olmadı malesef ovülasyon testi ile takip ettim değerlendirdik ama olmadı bu ay da ovülasyon testi kullanacağım hamiş olanlar sağlıcakla kucaklarına alırlar inşallah darısı da bizlerin başınaKızlar hepinize merhaba,
Ben tabloyu maalesef güncelleyemiyorum neden olduğunu bende anlamadım ama "düzenle" seçeneği çıkmıyor. Bize ulaşın kısından iletiişime geçmeye çalıştım fakat hala yazan eden yok
Bu arada gebeliği olan arkadaşlar hepinizi tekrardan tebirk ediyorum. Birde bugün BAT günü olan arkadaşlar sizlerde durumlar nasıl :)
Tabloyu düzenleyebilirsem inşallah bilgilerinizi güncelleyeceğim.
Kullanıcı B.A.T. Yaş Kullanılan İlaç Ovulasyon testi Ne zamandır deniyor? Sağlık Sorunu? Sonuç @Duhanin annesi
01.02.2021 31 Klomen - 7 AY - @toffie33
01.02.2021 30 Coraspin - 3 AY Kan Pıhtılaşması @LorenaEce
01.02.2021 28 - - 5 AY - S Sapsirella
01.02.2021 23 Folikasit Laboquick 2 AY - @defnee16
01.02.2021 Folidoce YENİ BAŞLIYOR @aysunkkc
01.02.2021 25 Glifor
İnofolic CombiLaboquick 6 AY 1 Kimyasal Gebelik @honeyyball
01.02.2021 29 Folikasit Laboquick 4 AY @Random33
01.02.2021 35 - - 7 AY @kbr473593
01.02.2021 26 - - PKO
Smjj 01.02.2021 28 regenesit max - 10 AY - @White070
01.02.2021 33 - Laboquick 4 AY - @Gelecek nesil
01.02.2021 30 Promotil women - 8 YIL Kan pıhtılaşması @Mkkcly
01.02.2021 25 Folbiol - 7 AY -
belirtilerin gebelik habercisidir insallahİnşallah güzel haberleri alırsınız.
Benim de kasık ağrısı var (sol tarafımda özellikle) ama regl ağrısı gibi değil; sol tarafıma ayağa kalkınca minik minik sancı giriyor, çok ilginç gerçekten:)
Çok heyecanlı bı sureec ilk idrarla yapmanız lazım doğru sonuç için insallah vardır bebişKizlarrrrson 6 gün kaldı bi delilik yapıp test yapsami
Abla bende adet olacakmışım hissi var niyeyse sanki olacakmışım gibi hani Kasık ağrısı vsDur dur bak bende duruyorum :) İyiyim bende işte yarın bat gunum bekliyoruz bakalım ne olacak perşembeyi bekliyorum bende bir hafta geçtikten sonra öğrenmiştim ben oglumu beklicem bakalım hayırlısı :) diğer türlü düsünürsen hormonlar degisiyormus o yuzden salalım gitsin
Bende de adet olacak hissi var hayırlısıSadece yumurtlamadan sonraki gün efsane bir bel ağrım, kasık ağrım oldu. Ertesi gün geçti.
Gitcem kuzu gerekli kanları vermeye hormonlara falan baktircamYada kadın doğuma git şikayetini söyle fitil vericektir o da çok iyi valla bende bundan çok çektim hergün ağlıyodum kurtuldum şükür
Yapma benimde o kadar var heyecandan korkuyorumKizlarrrrson 6 gün kaldı bi delilik yapıp test yapsami
Canım benim iğnenin etkisi 12 günde bitti bence sabret 15 günde dene. Bnim kanda betam 220 cıktı daha yeni cok15 i beklese mi ya surda 2 gün var10. Gün yaptğımda çıkmıştı ama ozaman iğnenin etkisi olduğundan dikkate almadım
Çok çok teşekkür ederim, inşallah:)belirtilerin gebelik habercisidir insallah
Valla sorma nasl heycan var bu ayYapma benimde o kadar var heyecandan korkuyorumyada sen yap ben korkuyom
Bat günümüz aynı sanırım.Kizlarrrrson 6 gün kaldı bi delilik yapıp test yapsami
İnşallah siz de güzel haberler alırsınız.evet benim de regl ağrısı gibi değil. Regl ağrısı rahmin orta kısmından vajina tarafına doğru oluyor, belimin alt kısmında da oluyor.. ama bu ağrı biraz daha sağ ve sol tüplere doğru rahmin yan taraflarında, bel agrım da biraz yukarıda... Eşim de anlamadı, neler oluyor diye soruyor bilmiyorum bekleyeceğiz diyorum.
son 3 gündür meditasyona da başladım, olmasa da çok etkilenmeyim diye :)
doğru diyosun enfeksiyon belirtisi gibi de aslındaCanım erken gebelik testlerine güvenme bazen yanlış sonuç veriyorbirde bu tarz ağrıların varsa idrar yolu enfeksiyonu da olabiliyor geçen ay benim böyle oldu korunmayı her bıraktığım da başıma geliyor ve bunları belirti sanıyorum regl olursan ki inşallah sağlıklı bir şeklide hamilesindir bir Dr görün bence
İnşallah beklyrm bugün adet günüm daha olmadım umarım olmambat 1 şubat olanlarda var mı güzel haber