- 29 Eylül 2020
- 98
- 109
- 32
Adeten iki gün öncesine kadar net çıkar kanda .Önce kanda çıkıyorKızlar sizce kan testini ne zaman yaptırmalı? Adet gecikmesinden 1 2 gün sonra cikar mi? Önce kan da sonra idrarda mi belli oluyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adeten iki gün öncesine kadar net çıkar kanda .Önce kanda çıkıyorKızlar sizce kan testini ne zaman yaptırmalı? Adet gecikmesinden 1 2 gün sonra cikar mi? Önce kan da sonra idrarda mi belli oluyordu
7 gün çok ama =) 17.günde belli olur diyor doktorlar.Bazı şanslı kişiler 12.günde öğreniyor. Umudunu kaybetme.Günaydin kizlar bende az önce test yaptim yumurtlamanin 12.günü adete 7 gün var negatif bayada.ümitliydimm cok üzüldümm
Erkenden düzene girdi demekki reglin=) Olumlu bakıyoruz. Bir dahaki ayda gelicek inşallah=)İnsallah canim ama morelim cok bozuldu adet olucagim aklima gelmezdi 30gunnsonra olur demistiya doktor subat 26 sina denk geliyodu erkenden olmasi beni uzdu tamda cumartesi pik di ovul
Erkenden düzene girdi demekki reglin=) Olumlu bakıyoruz. Bir dahaki ayda gelicek inşallah=)
Bende her ay olmuyor birkaç kere denk geldi, bu lekelenmeden sonraki gün randevum vardı doktorda genel kontrol için neden bu kanama diye sormuştum. Yumurtan çatlamış onun için demişti ve muayenede içerde de kan kalıntısı görmüştü, ben yumurtlama takibi falan yapmıyordum korunuyorduk hatta ama doktor hemen değerlendir çocuk istiyorsanız demişti canımKuzum dun ovulasyon testinde yumrtlamayi gordum ama bugun yogun kahve lekem parmak akintili koyupembemsi kan geldi sasirdim doktorum normal dedi ama bu sekilde iliski nasil olur bilmiyorum senin bu konu ile fikrin varmi
Yaaa okuyorum hep bu günlerde ögrendik diyolar ya sirf onun icin erken uyandim test yapim diye negatif cikincada cok üzüldüm insallah vardir yumurtlamadan beri adet sancim var bel agrisi gögüs hassasiyeti heran adet olacakmisim gibi agrim var bu agrilar 12 gündür var hic kesilmedi acaba psikolojikmi bilmiyorum tabi ama o biraz süphelendirdi beni ama hep hüsran oluyo sonu bakalim adet gecikmesini beklim artik ben 2 gündür test yPmaktan kafayi yedim7 gün çok ama =) 17.günde belli olur diyor doktorlar.Bazı şanslı kişiler 12.günde öğreniyor. Umudunu kaybetme.
Ben normal regl gbi oldum bugun sabah itibari ile ama dedigim gbi erken oldum normal de ayin 26 olmasinlazimdi ben islem gecirdim cunku 30 gun sonra olucaktim 22 gun sonra oldum ustune gorme diyolar ama bilmiyorum bu cuma gidicem doktora cagardi ama basima agri girdi uzuntuden migrenimde var bide bugun berbat psiklojimBende her ay olmuyor birkaç kere denk geldi, bu lekelenmeden sonraki gün randevum vardı doktorda genel kontrol için neden bu kanama diye sormuştum. Yumurtan çatlamış onun için demişti ve muayenede içerde de kan kalıntısı görmüştü, ben yumurtlama takibi falan yapmıyordum korunuyorduk hatta ama doktor hemen değerlendir çocuk istiyorsanız demişti canım
Ayy benimde bat 20 inşallah hepimizin son topiği olurBat 20
Yaş 29
Folidoce
2. Ay
İnşallah kuzumInsallah hamilesindir
Çok erken değil mi adet günü gelmeden öğrenenler de var ama geç döllenme olabilir adet gününü bekle bence hayırlı sonuçlar alırsın inşallahGünaydin kizlar bende az önce test yaptim yumurtlamanin 12.günü adete 7 gün var negatif bayada.ümitliydimm cok üzüldümm
kod veriyorlar onunla görünüyor internetten . o kodu iste canımKızlar sabah kan vericem sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor normalde ama internetten falan baksam akşam çıkmış görünür mü ki bilen var mı ?
Tebrik ederim canim allah bekleyen herkese nasip etsin ne kadar zamandır istiyorsunKızlar bugün bat günüm.. sabah sabah test yaptım ne pozitif 4-5 gün önce silik bir test yüklemiş ama ben baya bi rengiyle oynamıştım o yüzden inanmıyordum, hiç umudum yoktu. Şimdi de inşallah kimyasal değildir stresine girdim, daha önce kimyasal yaşamış olanlar beni anlar dualarınızı eksik etmeyin kızlar Ben de hepinize dua ediyorum Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin Merak eden olursa belirtileri ve nasıl beklemediğim bir anda hamile kaldığımı yazarım
Canım erken gebelik testlerine güvenme bazen yanlış sonuç veriyor birde bu tarz ağrıların varsa idrar yolu enfeksiyonu da olabiliyor geçen ay benim böyle oldu korunmayı her bıraktığım da başıma geliyor ve bunları belirti sanıyorum regl olursan ki inşallah sağlıklı bir şeklide hamilesindir bir Dr görün bencebenim bat 5şubat. dün predictor erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı 1haftadır aşırı gaz, şişkinlik ve adet olacakmışım gibi karın ağrısı, mide bulantısı var ama tek çizgiyi görünce moralim bozuldu. yine bu saydıklarım gebelik belirtisi olabilir mi ki?
Çok erken değil mi daha degerlendirebilecegin 8 günün var demekArkadaşlar merhaba aranızda days comfort erken gebelik testi kulanan var mı benim adetime 8 gün var ve bu gün dayanamayıp yaptım ama negatif uzlulmiycem dedim ama insan etkileniyor sizce doğruluk payı nr yada güvenilir mı
Test aldigim kadin bana 17. Gun test yap demisti bence hemen umitsizlige kapilmayinGünaydin kizlar bende az önce test yaptim yumurtlamanin 12.günü adete 7 gün var negatif bayada.ümitliydimm cok üzüldümm
Buradan da kutlayayım canım maşallah gözün aydın tabii ki merak ediyoruz hadi anlatKızlar bugün bat günüm.. sabah sabah test yaptım ne pozitif 4-5 gün önce silik bir test yüklemiş ama ben baya bi rengiyle oynamıştım o yüzden inanmıyordum, hiç umudum yoktu. Şimdi de inşallah kimyasal değildir stresine girdim, daha önce kimyasal yaşamış olanlar beni anlar dualarınızı eksik etmeyin kızlar Ben de hepinize dua ediyorum Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin Merak eden olursa belirtileri ve nasıl beklemediğim bir anda hamile kaldığımı yazarım