Kızlar biraz uzun olacak ama umarım size umut olur
Ben geçen sene mart ayında ilk denememizde hamile kaldım, nisan başı hamileliği öğrendim ama kimyasal oldu... Doktor rahmin çok temiz, üzülme, bak hemen hamile kalıyorsun falan filan dedi. Her kimyasala dedikleri gibi yani. 3 ay korun sonra olur yine dedi. 3 ay korundum, genel bir kontrol için başka bir doktora gittim. İçinde ufak bir kan parçası kalmış, senin rahmin temizlenmemiş dedi, sonra kültür testi yaptı, enfeksiyon da var dedi, çok ağır bir ilaç verdi ve ben 3 ay daha kendime gelemedim kızlar. Alerji oldum, yüzümü lekeler bastı daha neler neler. Öyle böyle derken kimyasalın üstünden 6 ay geçti. Sonra kürler başladı. Çörekotu kürü, incir kürü, yakı yöntemi... Yok yok yok olmuyor. Gelelim son adetime. Kızlar adetimin 2. günü rahmimden yumurta-mandalina büyüklüğünde bir parça düştü ve çok sertti, yani kan pıhtısı değildi, peçeteyle ezmeyi denedim yok olmadı. O adetin bitiminden sonra yumurtlama akıntım başlamış ama ben anlamadım. O ara da 3-4 günde bir ilişki yaşadık ama hiç yumurtlamayı düşünmedim. Yumurtlama günüm gelince 3 gün ovu yaptım ama yok hiç pik olmadı. Kesin erken yumurtladım dedim, tutması da imkansız dedim çünkü az ilişki olmuştu. Belirti de 0 kızlar. Ne akıntı ne bel ağrısı. Sadece ğöğüslerim ağırlaşmıştı ama ağrı sızı renk değişimi yoktu. Son 4-5 gündür mide yanması vardı gece kalkıp su içiyordum ama ben zaten çok su içen biriyim, bu benim için normal. Ayrıca son 2 gündür de kasık ağrısı hissettim ama çok derinden ve bıçak sokması gibi değil, sadece bir ısı bir yangın gibiydi. Yani hiç biri belirti sayılmaz benim için.. Şimdi tek duam sağlıklı gebelik olması...