Yok kuzu daha denemedim benim göğüs uçlarım çıktı iki gündür bide midemde hafif yanma ve kasıklarımda içinde bi hareketlenme gibi bişeyler hissediyorum ara araSen test denedin mi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzu daha denemedim benim göğüs uçlarım çıktı iki gündür bide midemde hafif yanma ve kasıklarımda içinde bi hareketlenme gibi bişeyler hissediyorum ara araSen test denedin mi cnm
Ne kadar kaldı adete kuzu geçmiş msjlari hatırlayamıyorum kusuruma bakmaAdetim geçtikten 3 gün sonra yapacagim.. Hayırlısı bakalım
Bat 10 Şubat. 25 yaş . folidoce .5 aydır istiyoruz
Bat 26subat 32 yaş folidace 7aylik evliyim gebelik kararina 15gun oldu basyaliBat 10 Şubat. 25 yaş . folidoce .5 aydır istiyoruz
İnşallah çok zaman kaybetmeden hamile kalırsın benim 17. Ayım bekliyorum halaBat 26subat 32 yaş folidace 7aylik evliyim gebelik kararina 15gun oldu basyali
Ben 6 gün kala yaptım bugün negatif çıktı belirtilerime rağmen.. yapma bence de umudunu keser gibi hissediyorsunYok kuzu daha denemedim benim göğüs uçlarım çıktı iki gündür bide midemde hafif yanma ve kasıklarımda içinde bi hareketlenme gibi bişeyler hissediyorum ara ara
Kuzum dun ovulasyon testinde yumrtlamayi gordum ama bugun yogun kahve lekem parmak akintili koyupembemsi kan geldi sasirdim doktorum normal dedi ama bu sekilde iliski nasil olur bilmiyorum senin bu konu ile fikrin varmiİnşallah çok zaman kaybetmeden hamile kalırsın benim 17. Ayım bekliyorum hala
Ben yaptım negatuf çıktı erken testlerdenBenim 6 bat bekliyorum hala
Benim 6 kala negatif çıktı yaptim bat.i bekliyorumCanım benim adete 5 gün kala cıktı
Ya bazen peşpeşe çok birliktelik yaşanınca tahriş durumu oluyormuş öyle bişey olabilir mi ?Kuzum dun ovulasyon testinde yumrtlamayi gordum ama bugun yogun kahve lekem parmak akintili koyupembemsi kan geldi sasirdim doktorum normal dedi ama bu sekilde iliski nasil olur bilmiyorum senin bu konu ile fikrin varmi
Hadi bakalım yarın sabah dediğini deneyeceğim Rabbim hayırlısını versin hakkımızdaBelki biliyorsundur ama yazmak istedim ilişkiden önce kesinlikle tuvalet git ilişki sonrası belinin altına yastık köy ve ayaklarını havada olcak sekilde duvara yaşla bir 15 20 dk o şekilde kal ve 3 4 saatte banyo yapmadan yat insaAllah 14 gün sonra hamile haberini alırız
Aynen canım ordan bakacam da aynı günün akşamı görünür mü acaba yoksa sisteme de ertesi gün mü düşer bir arkadaş gece 00:00dan sonra düşüyor demişti doğru mu deneyen var miE nabızda görebilirsin sonucu
Bunu doktorum da soylemisti bize. Yumurtlama gunlerinizi belirledikten sonra gun asiri iliski oneriliyor. Sperm kalitesi icin ara verilmesi zaten şartmışYa bazen peşpeşe çok birliktelik yaşanınca tahriş durumu oluyormuş öyle bişey olabilir mi ?
Üzüldüm yapmıyorum bakalım Allah büyük kuzum ne deyim elden bisey gelmiyo ki verirse Rabbım verecek işteBen 6 gün kala yaptım bugün negatif çıktı belirtilerime rağmen.. yapma bence de umudunu keser gibi hissediyorsun
Doktorda onu oyle soyledi demin baktim yogunn kahve leke olmus camur gibiYa bazen peşpeşe çok birliktelik yaşanınca tahriş durumu oluyormuş öyle bişey olabilir mi ?
Acilde verseniz 1 saat sonra öğrenirsinizKızlar sabah kan vericem sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor normalde ama internetten falan baksam akşam çıkmış görünür mü ki bilen var mı ?
Yeni gordum. Cok iyi. Kacirmazsin. Cunku ayni sekilde ben de bunu yapmstm. Gecesi dgl sabahina degerlendirdik biz. Insallah nasibinde olur. Dedigim duayi da oku. Istersen tabiSaat 23.00 de son testi yaptım 2 saat öncesinden sıvı alımını kestim ve koyulaşma gördüm.. yarın Sabahi değerlendirmeyi düşünüyorum sizce kacirir mıyım?
Insallah hamilesindirYok kuzu daha denemedim benim göğüs uçlarım çıktı iki gündür bide midemde hafif yanma ve kasıklarımda içinde bi hareketlenme gibi bişeyler hissediyorum ara ara
Yumurtlamayı bu şekilde.goren de olabiliyormuşKuzum dun ovulasyon testinde yumrtlamayi gordum ama bugun yogun kahve lekem parmak akintili koyupembemsi kan geldi sasirdim doktorum normal dedi ama bu sekilde iliski nasil olur bilmiyorum senin bu konu ile fikrin varmi