- 30 Ocak 2021
- 3.022
- 5.350
Maşallah darısı bize inşallahBugün dayanamadım test yaptım çift çizgi pazartesi kan vereceğim Allah hepimize nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah darısı bize inşallahBugün dayanamadım test yaptım çift çizgi pazartesi kan vereceğim Allah hepimize nasip etsin
Tebrikler cnm, senin adına çok mutlu oldum, hayırlısı ile kucağına al inşallah :)Ardakaşlar bugün yumurtlama dan sonra 14 gün çift çizgi inanamadım, çok mutluyum pazartesi günü kan vereceğim
Evet var ama sanki testiniz kurumus gibi geldi bana. Yanilmis da olablrmLızlar böyle kamerayla çekince daha az gözüküyor
Canım yumurtlama olmamış daha ben dün akşam oyleydi bugün t daha koyu çıktı hala yumurtam atılmadı tüpe yaniArkadaslar benimde bugun yumrtlama oldu bat 25subat insallah adet olmam allahin izni ile
Şu masajı ve önerilerin varsa bizimle paylaşırmısın.Çok teşekkür ederim, S
Amin kuzum inşşalah, Allah hepimize isteyen herkese nasip etsin, yumurtlama masajı yaptım onun faydası olduğunu düşünüyorum
Var benceBende dayanamadım yaptım şuna bakar mısınız silik çizgi mi var bana mı öyle geliyor
Amin .aynı belirtiler bende de var test yaparsanız bende yapıcam gaza gelirimBenim kasık ağrılarım başladı yine. Geçen ay da yumurtlama gününden itibaren devam eden kasık ağrılarım vardı ama sonu hüsran olmuştu. Geçen hafta bugün yumurtlama günümdü ve değerlendirdik + bi gün sonrasını da. Bugün kasıklarım çok ağrıyor, belime vuruyor, yanlarına arkasına. Sanki yumurtalıklarımın içinde balon varmış gibi bir his. Göğüs uçlarım da dokununca, bastırınca çok acıyor. Allahım nolur bu sefer nasip et. Bana ve isteyen bütün arkadaşlarıma.
Erken Gebelik testi yapsan daha iyi değil miKızlar merhaba bende anne adaylarındanım nasip olursa.adete 6gun var ovulasyon testi yaptim böyle cıktı bunu daha erken çektim tam yumurtlama yani böyle bisey başınıza geldimi acaba varmıdı
Valla ilk 10 dakikadan sonra çektim yeniEvet var ama sanki testiniz kurumus gibi geldi bana. Yanilmis da olablrm
Yumurtlama gördükten sonra geçmeyen sol kasık ağrısı ve göğüs ağrısı, en büyük belirtim bunlardı
9 gün erken bence, 14 gün bekleyin en az,Benimde yumurtlamamın 9.günü sabırsızlanıyorum canım ondan sordum normal gebelik testim var yarın sabah bende bi deniyim
Pazartesiye kaldı malesef böyle öğrenenler çok var bende ovulasyon la yapayım dedimErken Gebelik testi yapsan daha iyi değil mi
Benimde oyle şuandaYumurtlama gördükten sonra geçmeyen sol kasık ağrısı ve göğüs ağrısı, en büyük belirtim bunlardı
İnşallah hamilesindir sonucu yaz merak ettim dua edeceğim sanaPazartesiye kaldı malesef böyle öğrenenler çok var bende ovulasyon la yapayım dedim
Bende normalde adet günümde kasık ağrım olurdu bu sefer 3 4 gün önceden ara ara ağrı oldu öyle şüphelendim
En iyisi bwlkide bide normal gebelik testi var çıkmaz onda .teşekkür ederim9 gün erken bence, 14 gün bekleyin en az,