Burdayım cnm ne yapiyorsunKızlar nerdesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor.
Canm ben bu gun merakımın esiri oldum bi anlık gaza geldim ne bilim bi aptallık yaptimİyiyim valla bolsun sabah kurstan geldim alışveriş yaptım şimdi yemeğin pişmesini bekliyorum.
Sen nasılsın iyimisin canım?
Evet hemde sağlık ocağındaTest mi yaptın kuzum
Daha çıkmadı ama hemşire pozitif se sabah gel kaydını yapacağız dedi ama ben aşılamanın 9 günü olduğunu söylemedim sadece gebelik testi yaptıracağım dedim şuan niye bunu yaptım diye ağlayacağım resmenPeki sonuç?
Anlıyorum canım seni beklemek insanı yoruyor fazlasıyla. Artık yaptırmışsın kendini sıkıp üzmene değmez.Daha çıkmadı ama hemşire pozitif se sabah gel kaydını yapacağız dedi ama ben aşılamanın 9 günü olduğunu söylemedim sadece gebelik testi yaptıracağım dedim şuan niye bunu yaptım diye ağlayacağım resmen
Ay ne bileyim cnm ya ama cookkkk kötü hissediyorum onları kandırmış gibi keşke yatırmasaydım bu kadar pişman olacağımı bilmiyordum. Bilmiyorum cnm sonuç kacta çıkacak her an çıkabilir veya 10 da cikarAnlıyorum canım seni beklemek insanı yoruyor fazlasıyla. Artık yaptırmışsın kendini sıkıp üzmene değmez.
Sonuç yüksek çıkabilir iğnenin etkisiyle. Ama dua edelim de hep böyle giderek artsın kuzum.
Üzme artık sen canını.
Kaçta çıkacakmış sonucun
Ay ne bileyim cnm ya ama cookkkk kötü hissediyorum onları kandırmış gibi keşke yatırmasaydım bu kadar pişman olacağımı bilmiyordum. Bilmiyorum cnm sonuç kacta çıkacak her an çıkabilir veya 10 da cikar
Haklisin ama ne bileyim keşke yatırmasaydım hatalı pozitif çıkacak. Bak sana bi lh testini atacağım bide hcg sen bakKandırmış gibi değil aslında ,tamam karşıdan bakınca öyle gözüküyor ama anne olmak isteyen bir kadının heyecanı bu aslında.
Bende yaptırdığımda hiç yargılamadılar sizi çok iyi anlıyoruz dediler. Emin ol kötü birşey değil.
Ayrıca şuan stres yapmaman gereken bir dönemde kendini boşa yıpratırsın.
Evet 9. Günde baya silinmemiş. Benim 12. Gün böyleydi hiç. 13 gün zor görüyordumEki Görüntüle 2254442
Hcg gittikçe siliklesiyor
Yani senin 7. Gündeki bende 12. Gün gibiydiEki Görüntüle 2254442
Hcg gittikçe siliklesiyor
Her bunye farlık ya cnm ondandirYani senin 7. Gündeki bende 12. Gün gibiydi
Bişey diycem ovu ile hamilelik bakıyorlar. İğnenin etkisi geçiyor gözüküyor ama lh artıyor acaba tuttu mu ki? Lhdaha hassas değil mi canım ?Ama lh bi siliklesti şimdi koyulaşıyor Eki Görüntüle 2254444
Öyle diyolar cnm ama testlere baktıkça kafayı yicem birinde siliklesiyor birinde koyulaşıyor benle dalga mi geçiyor bedenim acabaBişey diycem ovu ile hamilelik bakıyorlar. İğnenin etkisi geçiyor gözüküyor ama lh artıyor acaba tuttu mu ki? Lhdaha hassas değil mi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?