• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız cinsine göre ekim de toplanmaya başlıyor şubat sonu mart başı bitiyor ben has istemistim o daha lezzetli ama bulamadım avm ye gitsem bulurum ama evden çıkmak istemiyorum
Yazdklarınzı okudum da bende çatlatmanın etkisi geçti mi diye test yaptım amaç zaten geçtiğini görmekti ama negatifi görünce içim sıkıldı ağladım bütün gün tutmadı diye doğdu içime🙃

Yazdklarınzı okudum da bende çatlatmanın etkisi geçti mi diye test yaptım amaç zaten geçtiğini görmekti ama negatifi görünce içim sıkıldı ağladım bütün gün tutmadı diye doğdu içime🙃
Bak yaaa bi test maduru daha. Canım son güne kadar hiç birşey belli olmaz boş yere moralinizi bozmayın 👍👍👍👍

Ayyy tamda aynı şeyleri yaşıyoruz cnm benim de 9 günüm ama7 günden beri silik çıkıyor ve bu gun daha da silik çıktı bide utanmadan gidip kan verdim
8. Günüm bugün elimde yok kurdum kurdum ağladım iyice sıyrdım sadece bu konuları konuşmak geliyor içimden ama konuyu kime açsam takma bekle diyor elde değilki😞 senin kaçıncı gündü

Öyle aslında ben çatlatma çıkıcakmı diye bakıcaktım negatifi görmek artık ters etki yapıyo bir baktım melankoliye bağlamışım Keşke düşünmemek içinde bir ilaç verseler😊😊
İğnenin etkisi geçmişse artış olursa hemen olmayabilirmiş adeti geçince bile siliği anca görenler var.

Back