- Konu Sahibi Tuanatuna01
- #1.321
Merhaba bende 27 mayısta gittim doktora aşılama önerdi doktor ama ilaç kullanmayacacağız dedi. Aranızda aynı durumda olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar ben de şuan tedavideyim klomen kullandım dün bitti iki kutu 3 doz şekilde kullandım geçen hafta perşembe doktora gittim ayın 2 randevu verdi ins büyümüştür inşallah çok strese giriyorum
İlaçsız aşılamanın şansı daha düşük canım neden ilaçsız dedi doktorun ?Merhaba bende 27 mayısta gittim doktora aşılama önerdi doktor ama ilaç kullanmayacacağız dedi. Aranızda aynı durumda olan var mı?
Stres yapma Kİ yumurtların sağlıkla büyüsün Bugün sanırım kontrolün, hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar ben de şuan tedavideyim klomen kullandım dün bitti iki kutu 3 doz şekilde kullandım geçen hafta perşembe doktora gittim ayın 2 randevu verdi ins büyümüştür inşallah çok strese giriyorum
Gittim kuzum 3 yumurta var dedi 17 mm ucude Perşembe birdaha bakacak cuma aşılama inşallahStres yapma Kİ yumurtların sağlıkla büyüsün Bugün sanırım kontrolün, hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz
İnşallah güzel haberleri bekliyoruzMerhabalar bayanlar nasipse haftaya ben de aşılamaya başlayacağım. İnşallah hayırlı şekilde sonuçlanır benim de hepimizin de
Çok güzel haber buuu üstelik üçününde 17 olması çok iyi. Ne kullanmıştın ilaç olarak?Gittim kuzum 3 yumurta var dedi 17 mm ucude Perşembe birdaha bakacak cuma aşılama inşallah
Siz ne yaptınız şuan hangi aşamadasınız?Merhaba kızlar ben de bu gruptanım:) adet tarihim 1 Haziran 2 . Günü ilk aşılamamızı deneyeceğiz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel sonuçlar alalım :))
Çok güzel haber buuu üstelik üçününde 17 olması çok iyi. Ne kullanmıştın ilaç olarak?
[/QUOTE
Klomen cnm Günde 3 tane evet bende şaşırdım üçünde aynı boyda olması bakalım ins tutunur bebisim bana
Onun hakkında birşey demedi kuzum ya ya ben kendiliğimden progesteron kullansam olur mi acabaRahim kalınlığın nasıl peki? Klomen genelde inceltiyor ya bana yaramamıştı mesela inceltmişti
Demediğine göre inceltmemiştir o zaman canımOnun hakkında birşey demedi kuzum ya ya ben kendiliğimden progesteron kullansam olur mi acaba
Ya aslında doktora pek güvenmiyorum da yani yumurtalara tam bakmadan 3 de 17 mm dedi saçma geldiDemediğine göre inceltmemiştir o zaman canım
Kafana takılıyorsa istersen tekrar git ya da başka doktora görünYa aslında doktora pek güvenmiyorum da yani yumurtalara tam bakmadan 3 de 17 mm dedi saçma geldi
Bugün yine adet oldum perşembe doktora gidip aşılama için tedaviye başlayacağız.Siz ne yaptınız şuan hangi aşamadasınız?
ben de muhtemelen diğer perşembeye giderim 1 hafta aramız olacak. Hadi Allah muvaffak etsin :)Bugün yine adet oldum perşembe doktora gidip aşılama için tedaviye başlayacağız.
Amin inşallah! Güzel günler çabuk gelsin :))ben de muhtemelen diğer perşembeye giderim 1 hafta aramız olacak. Hadi Allah muvaffak etsin :)