Ayyy ne güzel olurrrrrrrOlsa bi hayırlısınlan aileme de süpriz yapıp gideceğim. Kimsenin haberi yok çünkü.
Valla al benden de o kadar. Ama bu işlet kısmet işi zamanı geldiyse bıdıkların olcakHiç mi hiç umudum yok çok samimi söylüyorum testi de ne zaman negatif olacak diye yapıyorum ama olursada süpriz olacak
Gözleri babasına çeksin her yerini benden alsın insValla al benden de o kadar. Ama bu işlet kısmet işi zamanı geldiyse bıdıkların olcak
Anam diyo neden gelşmyon erken diye bende diyemedim tabi. Onun yerine diş tedavim var diyom ne diyimpembe yalanlar
Hoşgeldinyavas olunnn. yAavvv anca geldimm ☺
hosbuldum kuzumHoşgeldin
ayyy sorma yaaa beter oldum karin agrisi cok var gaz var kabızlık var. allaahhh beni birakmiyolarKız nerdesin sen
Hadi inşallah iyiye işarettir canım hamile kalda bizede bol bol dua et canımhosbuldum kuzum
ayyy sorma yaaa beter oldum karin agrisi cok var gaz var kabızlık var. allaahhh beni birakmiyolar
Geçmiş olsun kuzum kötü birşey yok inshosbuldum kuzum
ayyy sorma yaaa beter oldum karin agrisi cok var gaz var kabızlık var. allaahhh beni birakmiyolar
BEnde kastım kendimiŞimdi oldu işlem dinlenmedeyim arkadaşlarım baya canım yandı daha önce doğum yapmadığından rahim ağzın dar dedi bişryler yaptı biraz kanama oldu 1-2 gün yine kanaman olur dedi doktor.. sizin de öyle mi oldu kızlar biraz canım yandı benim ama sonuç iyi olur inşallah
Gaz bendede cok varHadi inşallah iyiye işarettir canım hamile kalda bizede bol bol dua et canım
Gebelik belirtisi gaz diye okumuştum bir çok yerde. Senin ne zaman oldu aşılaman? Test yaptın mıGaz bendede cok var
insallah canim yaa valla insallah hepimizin yuzu gulerHadi inşallah iyiye işarettir canım hamile kalda bizede bol bol dua et canım
cok sukur iyiyin canim ama zorlaniyorum ayiptr soylemesi cikamiyorum lavaboyaGeçmiş olsun kuzum kötü birşey yok ins
aynn canim bende de cok var kac gun oldu senin asilamaGaz bendede cok var
1nisan oldu canım benim gebelik belirtisi değilde iğnelerdenmi wcabaaynn canim bende de cok var kac gun oldu senin asilama
Aman cnm sen ıyi oldainsallah canim yaa valla insallah hepimizin yuzu guler
cok sukur iyiyin canim ama zorlaniyorum ayiptr soylemesi cikamiyorum lavaboya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?