Ay hadi ins kontrole gittin mi hicBenimde haftaya aşılama olur heralde .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi ins kontrole gittin mi hicBenimde haftaya aşılama olur heralde .
Abovvvvv gözüm döndü şuanda
Bak yine oklavayı aldıracak elime haaa niye ümit yok sacmalamaPazartesi başlıyorum canım kısmetse. Ama hiç ümidim yok kesin olmaz bu seferde. O yüzden rahatım.
Evet benimde gözüm dönüyor böyle bide toplu gelince aman allahım cennetteyim sanki kızAbovvvvv gözüm döndü şuanda
Nolcak bu halimiz Allah hayırlara çıkarsın. Ben bu ay günüme kadar test mest yapmam. İdrarda bile bakmam.Evet benimde gözüm dönüyor böyle bide toplu gelince aman allahım cennetteyim sanki kız
Evet bencede bakma çünkü ben senin yerinede hergün bakıyorum zaten senin bakmana gerek yok hala hcg pozitif görünüyor silikte olsaNolcak bu halimiz Allah hayırlara çıkarsın. Ben bu ay günüme kadar test mest yapmam. İdrarda bile bakmam.
Aynılarını yaşadım cnm ama seni kandırmışlar o doğum yapmadığından değil speklm un boyunun büyük olduğundan benm dr hemşirelere kızmıştı bunun neden daha küçüğünü getirmediniz diye mecbur onla yaptı saat geçmesin diye ertesi günde hafif oldu geçti kanama ama baya ağrıdı sizladiŞimdi oldu işlem dinlenmedeyim arkadaşlarım baya canım yandı daha önce doğum yapmadığından rahim ağzın dar dedi bişryler yaptı biraz kanama oldu 1-2 gün yine kanaman olur dedi doktor.. sizin de öyle mi oldu kızlar biraz canım yandı benim ama sonuç iyi olur inşallah
13. Günü idrarda çıktıysa bi umut var. Silik çizginin gittikçe koyulaşması lazım. Bende gittikçe silikleşmişti tam tersiEvet bencede bakma çünkü ben senin yerinede hergün bakıyorum zaten senin bakmana gerek yok hala hcg pozitif görünüyor silikte olsa
Bençde hiç kanama olmamıştı işlem 1 dk sürdü ve hooppp hemen ayağa kalktım. Dinlendirmediler bile.Şimdi oldu işlem dinlenmedeyim arkadaşlarım baya canım yandı daha önce doğum yapmadığından rahim ağzın dar dedi bişryler yaptı biraz kanama oldu 1-2 gün yine kanaman olur dedi doktor.. sizin de öyle mi oldu kızlar biraz canım yandı benim ama sonuç iyi olur inşallah
Valla cnm bu sabah başladım yapmaya 6 testim var her sabah bi tane yapacağım bakalım görürüz yarında yapayım resim atarım bu gun daha 8.gun zaten13. Günü idrarda çıktıysa bi umut var. Silik çizginin gittikçe koyulaşması lazım. Bende gittikçe silikleşmişti tam tersi
Tarihlerini yaz,bakalım burdan beraber kuzumValla cnm bu sabah başladım yapmaya 6 testim var her sabah bi tane yapacağım bakalım görürüz yarında yapayım resim atarım bu gun daha 8.gun zaten
Tamam canm zaman geçiriyorum ne yapayımTarihlerini yaz,bakalım burdan beraber kuzum
Bence varsa bile 10. Güne kadar iyice siliklesir ondan sonra yükselir gibi geliyorTarihlerini yaz,bakalım burdan beraber kuzum
Aynen canım. İnşallah tutmuştur senin ki. Ben bide hiç yerimde durmadım temizlik yaptım koltuk çektim dışarda dolandım vs.Bence varsa bile 10. Güne kadar iyice siliklesir ondan sonra yükselir gibi geliyor
Aslında asilama da ard arda denemek şansı yükseltiyor cnm 3 asilama %50 şans demekBende bi bu ay bide mayısta deneyeceğim olmazsa biraz bırakıcam tr ye falan giderim kafa dağıtmaya.
Hiç mi hiç umudum yok çok samimi söylüyorum testi de ne zaman negatif olacak diye yapıyorum ama olursada süpriz olacakAynen canım. İnşallah tutmuştur senin ki. Ben bide hiç yerimde durmadım temizlik yaptım koltuk çektim dışarda dolandım vs.