• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha çıkmadı ama hemşire pozitif se sabah gel kaydını yapacağız dedi ama ben aşılamanın 9 günü olduğunu söylemedim sadece gebelik testi yaptıracağım dedim şuan niye bunu yaptım diye ağlayacağım resmen
Anlıyorum canım seni beklemek insanı yoruyor fazlasıyla. Artık yaptırmışsın kendini sıkıp üzmene değmez.
Sonuç yüksek çıkabilir iğnenin etkisiyle. Ama dua edelim de hep böyle giderek artsın kuzum.
Üzme artık sen canını.👍👍👍👍👍
Kaçta çıkacakmış sonucun

Anlıyorum canım seni beklemek insanı yoruyor fazlasıyla. Artık yaptırmışsın kendini sıkıp üzmene değmez.
Sonuç yüksek çıkabilir iğnenin etkisiyle. Ama dua edelim de hep böyle giderek artsın kuzum.
Üzme artık sen canını.👍👍👍👍👍
Kaçta çıkacakmış sonucun
Ay ne bileyim cnm ya ama cookkkk kötü hissediyorum onları kandırmış gibi keşke yatırmasaydım bu kadar pişman olacağımı bilmiyordum. Bilmiyorum cnm sonuç kacta çıkacak her an çıkabilir veya 10 da cikar

Ay ne bileyim cnm ya ama cookkkk kötü hissediyorum onları kandırmış gibi keşke yatırmasaydım bu kadar pişman olacağımı bilmiyordum. Bilmiyorum cnm sonuç kacta çıkacak her an çıkabilir veya 10 da cikar

Kandırmış gibi değil aslında ,tamam karşıdan bakınca öyle gözüküyor ama anne olmak isteyen bir kadının heyecanı bu aslında.
Bende yaptırdığımda hiç yargılamadılar sizi çok iyi anlıyoruz dediler. Emin ol kötü birşey değil.
Ayrıca şuan stres yapmaman gereken bir dönemde kendini boşa yıpratırsın.

Kandırmış gibi değil aslında ,tamam karşıdan bakınca öyle gözüküyor ama anne olmak isteyen bir kadının heyecanı bu aslında.
Bende yaptırdığımda hiç yargılamadılar sizi çok iyi anlıyoruz dediler. Emin ol kötü birşey değil.
Ayrıca şuan stres yapmaman gereken bir dönemde kendini boşa yıpratırsın.
Haklisin ama ne bileyim keşke yatırmasaydım hatalı pozitif çıkacak. Bak sana bi lh testini atacağım bide hcg sen bak

2254442

Hcg gittikçe siliklesiyor

Bişey diycem ovu ile hamilelik bakıyorlar. İğnenin etkisi geçiyor gözüküyor ama lh artıyor acaba tuttu mu ki? Lhdaha hassas değil mi canım ?
Öyle diyolar cnm ama testlere baktıkça kafayı yicem birinde siliklesiyor birinde koyulaşıyor benle dalga mi geçiyor bedenim acaba

Back