- 6 Mart 2017
- 124
- 28
- 98
- 29
- Konu Sahibi Tuanatuna01
- #1.281
Kızlar ben bugün ikinci aşılamamı oldum başlasın yine o 14 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim seni bebeğine kavuştursun canım Dua et bol bol inşallah mutlu haber verirsin bize hadi umut ol nolur yaaaaKızlar ben bugün ikinci aşılamamı oldum başlasın yine o 14 gün ☺
İnşallah cnm aminnnn dualar hiç eksik olmasınRabbim seni bebeğine kavuştursun canım Dua et bol bol inşallah mutlu haber verirsin bize hadi umut ol nolur yaaaa ♥
Hadi hayırlı olsun. İnşallah bu sefer tutar emeklerinin karşılığını verir rabbim.Kızlar ben bugün ikinci aşılamamı oldum başlasın yine o 14 gün ☺
Aminnnn inşallahRabbim isteyen herkeze nasip eylesin inşallah rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah hayırlısı ile sağ salim kucagimiza alalım inşallah
İnşallah cnm isteyen herkeze gönülden diliyorumRabbim isteyen herkeze nasip eylesin inşallah rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah hayırlısı ile sağ salim kucagimiza alalım inşallah
Ay inşallah cnm yaaHadi hayırlı olsun. İnşallah bu sefer tutar emeklerinin karşılığını verir rabbim.
Yeni Topic de cevapladım ama bende buraya yine yazim Cnm benim ilk aşılamamda ilk 5 günüm ağrılı geçti sonrasında hiç ağrım olmadı hiç belirti fln yoktu yani sonra zaten adetim gayet normal gününde geldi aynı diğer aylar gibi bi değişiklik yoktu cnmKızlar yeni topic açtım ama birde buraya yazayım; aşılaması tutmayıp sonra ki ay regl düzensizliği yaşayan oldu mu aranızda?
Normal döngüme göre 1 gün gecikti fakat sabah test yaptım negatif gördüm.
Yaklaşık 10 gündür göğüs ağrısı çekiyorum ve iki gündür sol kasığımda batma var.
Kesin psikolojik belirtilerdir kendimi çok dinliyorum sanırım.
Geçtiğimiz ay aldığım hormonların etkisi mi bu bilemedim.
Sizde durumlar ne acaba?
Yavru valla ben kralini yasiyorum 10 gundur. Yumurtlama gunu gogus agrisi ve lekelenme basladi 10 gundur iflahimi kesti bugun de sancim basladi adete cevirdi bu arada bel agrisi ve kasikta batma da vardi. Yalniz degilsinKızlar yeni topic açtım ama birde buraya yazayım; aşılaması tutmayıp sonra ki ay regl düzensizliği yaşayan oldu mu aranızda?
Normal döngüme göre 1 gün gecikti fakat sabah test yaptım negatif gördüm.
Yaklaşık 10 gündür göğüs ağrısı çekiyorum ve iki gündür sol kasığımda batma var.
Kesin psikolojik belirtilerdir kendimi çok dinliyorum sanırım.
Geçtiğimiz ay aldığım hormonların etkisi mi bu bilemedim.
Sizde durumlar ne acaba?
Aynısı şuan bendede var hamilemisin canımAşılamanın 3. Günündeyim.ilk gün kasık ağrılarım çoktu,ikinci gün kasık ağrılarım hafifledi ama karnım davul gibi oldu gaz problemi vardı.3.gün tuvaletten sonra kramplar arttı miğdemde ekşime yanma gibi bir durum var.Bu tarz problemler yaşayan var mı
hamıle kalabıldnzmı acabaFostimon 75 kullaniyorum. 27 yasindayim. Ilk deneme olacak insallah.
Olmadi maalesef. Bugun 2. Asilamayi yaptirdim insallah umudumuz bundahamıle kalabıldnzmı acaba
hauırlısı. benımde 3 oldu artkOlmadi maalesef. Bugun 2. Asilamayi yaptirdim insallah umudumuz bunda
evt ypıyolar cnmKızlar İZMİR'de hangi DEVLET HASTANELERİNDE aşılama yapılıyor bilginiz var mı?
Devlet hastanelerinde masraf nasıl oluyor bilgin var mı?evt ypıyolar cnm