• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar yeni topic açtım ama birde buraya yazayım; aşılaması tutmayıp sonra ki ay regl düzensizliği yaşayan oldu mu aranızda?
Normal döngüme göre 1 gün gecikti fakat sabah test yaptım negatif gördüm.
Yaklaşık 10 gündür göğüs ağrısı çekiyorum ve iki gündür sol kasığımda batma var.
Kesin psikolojik belirtilerdir kendimi çok dinliyorum sanırım.
Geçtiğimiz ay aldığım hormonların etkisi mi bu bilemedim.
Sizde durumlar ne acaba?

Kızlar yeni topic açtım ama birde buraya yazayım; aşılaması tutmayıp sonra ki ay regl düzensizliği yaşayan oldu mu aranızda?
Yaklaşık 10 gündür göğüs ağrısı çekiyorum ve iki gündür sol kasığımda batma var.
Sizde durumlar ne acaba?
Yeni Topic de cevapladım ama bende buraya yine yazim ☺️ Cnm benim ilk aşılamamda ilk 5 günüm ağrılı geçti sonrasında hiç ağrım olmadı hiç belirti fln yoktu yani sonra zaten adetim gayet normal gününde geldi aynı diğer aylar gibi bi değişiklik yoktu cnm

Sizde durumlar ne acaba?
Yavru valla ben kralini yasiyorum 10 gundur. Yumurtlama gunu gogus agrisi ve lekelenme basladi 10 gundur iflahimi kesti 😂 bugun de sancim basladi adete cevirdi 😂 bu arada bel agrisi ve kasikta batma da vardi. Yalniz degilsin 😂

Aşılamanın 3. Günündeyim.ilk gün kasık ağrılarım çoktu,ikinci gün kasık ağrılarım hafifledi ama karnım davul gibi oldu gaz problemi vardı.3.gün tuvaletten sonra kramplar arttı miğdemde ekşime yanma gibi bir durum var.Bu tarz problemler yaşayan var mı
Aynısı şuan bendede var hamilemisin canım

Kızlar benim dosyamın süresi geçti o yüzden tekrar dosya hazırladım iki gün önce götürdüm Zeynep kamile asistan kız dediki hasta olunca gel üç ay boyunca klomen deniycez sonra aşılama dedi. NAsıl olur eski raporumda aşılama yazıyor iğne ile dedim o yanlış çıkmış dedi, klomen bende işe yaramıyor dedim ama dinlemedi başına böyle bişey gelen varmı çok sinirliyim

Back