- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
- Konu Sahibi Tuanatuna01
- #1.301
ben ege ünv gidiyrm. 160 tl prof ücreti verdim. 200 tl aşılamaDevlet hastanelerinde masraf nasıl oluyor bilgin var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ege ünv gidiyrm. 160 tl prof ücreti verdim. 200 tl aşılamaDevlet hastanelerinde masraf nasıl oluyor bilgin var mı?
İlaçların için ne kadar ödedin peki?ben ege ünv gidiyrm. 160 tl prof ücreti verdim. 200 tl aşılama
450 ödemştm ilk aşılamada. 3. aşılamada 160 tlİlaçların için ne kadar ödedin peki?
Ben özelde yaptırmıştım 500 lira sperm için 1600 civarıda ilaçlar için para ödemiştim. Devlette yaptırmak daha mantıklı o zaman. Sperm için ücret ödediniz mi peki?450 ödemştm ilk aşılamada. 3. aşılamada 160 tl
hayır ekstra bi ücret ykBen özelde yaptırmıştım 500 lira sperm için 1600 civarıda ilaçlar için para ödemiştim. Devlette yaptırmak daha mantıklı o zaman. Sperm için ücret ödediniz mi peki?
Anladım sağolasın. Bende 2.aşılamayı denemeyi düşünüyorum ama öncesinde polip ameliyatı olucam. İnşallah bu sefer nasip olur bir bebek rabbim hepimize nasip etsin inşallahhayır ekstra bi ücret yk
amin cnm amin. polipten sonra hamıle kalanlar var. bnm 3. aşılama. artık tüp bebek yparz tutmazsa. 20 eylül kanda baktrcm tekrar. bakalm inl iyi olr hayırlı olr hkkmzdaAnladım sağolasın. Bende 2.aşılamayı denemeyi düşünüyorum ama öncesinde polip ameliyatı olucam. İnşallah bu sefer nasip olur bir bebek rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Canim ben sahsen orda memnun kalmamıştım randevum a gittiğimde sana tavsiyem marmara egitim araştırma pendikKızlar benim dosyamın süresi geçti o yüzden tekrar dosya hazırladım iki gün önce götürdüm Zeynep kamile asistan kız dediki hasta olunca gel üç ay boyunca klomen deniycez sonra aşılama dedi. NAsıl olur eski raporumda aşılama yazıyor iğne ile dedim o yanlış çıkmış dedi, klomen bende işe yaramıyor dedim ama dinlemedi başına böyle bişey gelen varmı çok sinirliyim
2 aşılamam tutmadı 3. denedık sonuç bekliyormHanimmlar ne durumdasiniz? Ilk asilamasi tutmayanlar ikinciyi denedi mi ? Yada dusunuyor mu ?
Tup bebege niye gecmediniz acaba2 aşılamam tutmadı 3. denedık sonuç bekliyorm
Cookkk sevindim iyi dusunelim iyi olsun. Su mubarek gunde dualarimdasiniz. Rabbim evladinizi size bagislasin. Sımsıkı tutunsun annesine insallah kacinci gun bugun3 aşılama şartı var. az önce sonuç aldm beta 53 bakalm artş olckmı
Devamını yazmamışsın noldu sonuç senin yaşadıklarının aynısını ben yaşıyorum da şuanHayır böyle başlamıyor. Bir ıslaklık hissettim peçete ile kontrol ettim, akıntı ile birlikte böyle kahverengi kırmızı arası bi leke geldi. Senin yazını okuduktan sonra tuvalete gittim özellikle idrarımı yaptım baktım kanama yok. Yerleşme bu kadar geç olabilir mi ki? Kafamda deli sorular oluştu şimdi. Ayrıca baya regl ağrısı var. Hani şeye benzemiyor, aşılama sonrası o çektiğim sancılara benzemiyor. Normal zamanda regl olacağım gibi bir ağrı. Bakalım bir kaç saat sonra değişen bir şey olacak mı? Paylaşıcam yine gelişmeleri
Ya senin o güzel duanı yerim Allah razı olsun inşallah bende temmuz gibi aşılama düşünüyorum eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay önce deniyoz olmuyo baklm bizde yapcaz inşallah duan tutarKızlar ben hala aşılamaya başlamak için regl olmayı bekliyorum Ama sizin sürecinizinde sıkı takipçisiyim inşallah güzel haberlerinizi alırım çok dua ediyorum. Hepimizin göbüşleri bebek dolsun inşallah