• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladım sağolasın. Bende 2.aşılamayı denemeyi düşünüyorum ama öncesinde polip ameliyatı olucam. İnşallah bu sefer nasip olur bir bebek 👶 rabbim hepimize nasip etsin inşallah 😍
amin cnm amin. polipten sonra hamıle kalanlar var. bnm 3. aşılama. artık tüp bebek yparz tutmazsa. 20 eylül kanda baktrcm tekrar. bakalm inl iyi olr hayırlı olr hkkmzda

Kızlar benim dosyamın süresi geçti o yüzden tekrar dosya hazırladım iki gün önce götürdüm Zeynep kamile asistan kız dediki hasta olunca gel üç ay boyunca klomen deniycez sonra aşılama dedi. NAsıl olur eski raporumda aşılama yazıyor iğne ile dedim o yanlış çıkmış dedi, klomen bende işe yaramıyor dedim ama dinlemedi başına böyle bişey gelen varmı çok sinirliyim
Canim ben sahsen orda memnun kalmamıştım randevum a gittiğimde sana tavsiyem marmara egitim araştırma pendik

aşılamanın 11. günü. bi hafta önce tekrar çatlatma iğnesi ypılmştı. değer yüksek çıkarmı acaba

Idrar da etkiliyor catlatma ignesi ama kanda etkiler mi bilemedim. Erken de aslinda tahlil yapmak icin. En az 13 gun diyolar. Pazartesi tekrarlarsiniz testi zaten belli olur kesin olarak o zaman ama siz yine de iyi dusunun.

Hayır böyle başlamıyor. Bir ıslaklık hissettim peçete ile kontrol ettim, akıntı ile birlikte böyle kahverengi kırmızı arası bi leke geldi. Senin yazını okuduktan sonra tuvalete gittim özellikle idrarımı yaptım baktım kanama yok. Yerleşme bu kadar geç olabilir mi ki? Kafamda deli sorular oluştu şimdi. Ayrıca baya regl ağrısı var. Hani şeye benzemiyor, aşılama sonrası o çektiğim sancılara benzemiyor. Normal zamanda regl olacağım gibi bir ağrı. Bakalım bir kaç saat sonra değişen bir şey olacak mı? Paylaşıcam yine gelişmeleri
Devamını yazmamışsın 😑 noldu sonuç senin yaşadıklarının aynısını ben yaşıyorum da şuan 😢

13 Kasım da aşılamam oldu bugün ise regl günüm ama 2 gündür olacakmışım gibi hafif sancı var. Aynı zamanda aşılama yapıldıktan sonra iğne batarcasına bi sağ tarafıma bir sol tarafıma sancılarda giriyordu. Hakkımızda hayırlısı bugün habire wc gidiyorum regl oldum mu diye psikolojikmen etkiliyor insanı :(

Kızlar ben hala aşılamaya başlamak için regl olmayı bekliyorum😅 Ama sizin sürecinizinde sıkı takipçisiyim😄 inşallah güzel haberlerinizi alırım çok dua ediyorum. Hepimizin göbüşleri bebek dolsun inşallah 🥰🙏🏻
Ya senin o güzel duanı yerim Allah razı olsun inşallah bende temmuz gibi aşılama düşünüyorum eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay önce deniyoz olmuyo baklm bizde yapcaz inşallah duan tutar❤️

Merhaba kızlar ben de bu gruptanım:) adet tarihim 1 Haziran 2 . Günü ilk aşılamamızı deneyeceğiz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel sonuçlar alalım :))

Back