Yanlız şuan baya heyecan yaptım yaaaaaaÖyle diyolar cnm ama testlere baktıkça kafayı yicem birinde siliklesiyor birinde koyulaşıyor benle dalga mi geçiyor bedenim acaba
Eğer hch de gün geçtikçe artarsa tamamdır inşallah yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlız şuan baya heyecan yaptım yaaaaaaÖyle diyolar cnm ama testlere baktıkça kafayı yicem birinde siliklesiyor birinde koyulaşıyor benle dalga mi geçiyor bedenim acaba
Sorunda o ya artıyo azalıyorYanlız şuan baya heyecan yaptım yaaaaaa
Eğer hch de gün geçtikçe artarsa tamamdır inşallah yaaa
Ya bide şöyle düşün lh ve hcg yi ölçen hassasmışlar aynı değil kiÖyle diyolar cnm ama testlere baktıkça kafayı yicem birinde siliklesiyor birinde koyulaşıyor benle dalga mi geçiyor bedenim acaba
Canım bence sen bütün testleri bir kenara bırak ve son güne kadar yapma. Azcık sayan bak yarıladın az kaldı. Böyle daha kötü hissediyorsun kendini.Aynen çok doğru aslında şuan anlıyorum ama sabah anlayamadım iste
Evet elimi sürmeyeceğim bu günden sonraCanım bence sen bütün testleri bir kenara bırak ve son güne kadar yapma. Azcık sayan bak yarıladın az kaldı. Böyle daha kötü hissediyorsun kendini.
Aynen kuzum daha iyi hissedeceksin. Bende dayanamayıp habire yaptım. Kendimi yedim bitirdim. Değdi mi hayır.Evet elimi sürmeyeceğim bu günden sonra
Doğru valla ya ne bileyim bi eşşeklik yaptım ama artık yokAynen kuzum daha iyi hissedeceksin. Bende dayanamayıp habire yaptım. Kendimi yedim bitirdim. Değdi mi hayır.
Hala 29 Marttan beri adetim bitmedi. Stres herşeyin başı
Estafurullah kuzum olurmu öyle şey hepimiz yaptık aynı şeyleri. Sen şimdi takma kafana bakım hııııııı accik kızayım sanaDoğru valla ya ne bileyim bi eşşeklik yaptım ama artık yok
Ayyy kız bana ya hemde çok kız ayrıca msj atın ki başka şeyle uğraşamayayım yaEstafurullah kuzum olurmu öyle şey hepimiz yaptık aynı şeyleri. Sen şimdi takma kafana bakım hııııııı accik kızayım sana
Kız napim sabahtan beri dışardayım dil kursuna gidiyorum bu arada gelince de yemeğe giriştimAyyy kız bana ya hemde çok kız ayrıca msj atın ki başka şeyle uğraşamayayım ya
Ne bilim kız kendimi suçlamayı bıraktım ya şimdide sizi suçlayacağım valla etli kuru bamya yaptım cnm değişiklik olsun dedimKız napim sabahtan beri dışardayım dil kursuna gidiyorum bu arada gelince de yemeğe giriştim
Sen ne yemek yaptın bugün
dün bitti etli kuru bamyaNe bilim kız kendimi suçlamayı bıraktım ya şimdide sizi suçlayacağım valla etli kuru bamya yaptım cnm değişiklik olsun dedim
Ohh yarasın buralar soğuk güzel oluyor. Ama mantar çorbası sevmem ben hmm ama köfte olur bakdün bitti etli kuru bamya
Bugün kremalı mantar çorbası ve garnitürlü köfte çanağı yaptım.
Burasıda çok fazla soğudu ya ne güzel ısındık azcık güneş gördük dedik ama. Haftayads full yağışlı.Ohh yarasın buralar soğuk güzel oluyor. Ama mantar çorbası sevmem ben hmm ama köfte olur bak
Ya bayılıyorum avokadoya ama bulamıyorum sezonu bitti antalyada bi yer vardı ordan sipariş edecektim ama bitirmislerBurasıda çok fazla soğudu ya ne güzel ısındık azcık güneş gördük dedik ama. Haftayads full yağışlı.
Bak bu arada avokado ye canım rahime falan iyiymiş.
Hadi yaaa nasıl biter ki kız sezonum u var onun hiç haberim yokYa bayılıyorum avokadoya ama bulamıyorum sezonu bitti antalyada bi yer vardı ordan sipariş edecektim ama bitirmisler
Kız cinsine göre ekim de toplanmaya başlıyor şubat sonu mart başı bitiyor ben has istemistim o daha lezzetli ama bulamadım avm ye gitsem bulurum ama evden çıkmak istemiyorumHadi yaaa nasıl biter ki kız sezonum u var onun hiç haberim yok
Ne biliyim bizim burda hep var daha bugün aldım hatta.Kız cinsine göre ekim de toplanmaya başlıyor şubat sonu mart başı bitiyor ben has istemistim o daha lezzetli ama bulamadım avm ye gitsem bulurum ama evden çıkmak istemiyorum