Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nolcak bu halimiz Allah hayırlara çıkarsın. Ben bu ay günüme kadar test mest yapmam. İdrarda bile bakmam.
Evet bencede bakma çünkü ben senin yerinede hergün bakıyorum zaten senin bakmana gerek yok hala hcg pozitif görünüyor silikte olsa

Şimdi oldu işlem dinlenmedeyim arkadaşlarım baya canım yandı daha önce doğum yapmadığından rahim ağzın dar dedi bişryler yaptı biraz kanama oldu 1-2 gün yine kanaman olur dedi doktor.. sizin de öyle mi oldu kızlar biraz canım yandı benim ama sonuç iyi olur inşallah

Aynılarını yaşadım cnm ama seni kandırmışlar o doğum yapmadığından değil speklm un boyunun büyük olduğundan benm dr hemşirelere kızmıştı bunun neden daha küçüğünü getirmediniz diye mecbur onla yaptı saat geçmesin diye ertesi günde hafif oldu geçti kanama ama baya ağrıdı sizladi

Bençde hiç kanama olmamıştı işlem 1 dk sürdü ve hooppp hemen ayağa kalktım. Dinlendirmediler bile.

Aynen canım. İnşallah tutmuştur senin ki. Ben bide hiç yerimde durmadım temizlik yaptım koltuk çektim dışarda dolandım vs.
Hiç mi hiç umudum yok çok samimi söylüyorum testi de ne zaman negatif olacak diye yapıyorum ama olursada süpriz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…