ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Inşallah ben aslinda kendi denedigimiz oldumu diye bakmak istedim ama olmamis hayirlisi insallah transferde biseyler olur

benim transfer olalı bugün 8. gün kasık ağrısı ve bel ağrıı hala devam ediyor ne kadar sürecek böyle bilmiyorum ilaçlardanmı yoksa tutunma belirtisimi acaba? herkes farklı yazmış.

benim transfer olalı bugün 8. gün kasık ağrısı ve bel ağrıı hala devam ediyor ne kadar sürecek böyle bilmiyorum ilaçlardanmı yoksa tutunma belirtisimi acaba? herkes farklı yazmış.
Merhabalar benimde bugün transferin 6. günü regl olacak gibi karnım ağrıyor bacaklarım yanıyor sizinde böyle mi lütfen cevap verin adet olacağım diye çok korkuyorum . Bu benim 4. tüp bebek denemem daha önceki üçüde hep negatif oldu

Lütfen arkadaşlar benim gibi belirti yaşayıp pozitif görenler cevap versin. Transferden üç gün sonra kasık ağrılarım vardı ama ara ara oluyordu geçiyordu. Bugün 6.gunum ve tam regl olacak gibi karnım ağrıyor bacaklarım yanıyor
Bu belirtileri yaşayıp pozitif görenler lütfen cevap verin çok korkuyorum

Aynen benimde bu şekilde daha önceki denemelerde böyle ağrı vs oldu mu

Amin inşallah teşekkür ederim. Bakalım yarın test günüm inşallah güzel bir değere ulaşıp sonundada hepimiz mutlu oluruz

Canım korkma sakın bende aynı seyi yasıyorum suan 10. Gün pozitifim adet olcam diye korkuyordum aynı belirtileri veriyor adetle

Benimde beta 107 cıktı 10.gündeyim suan sizin değere yakın oldugundan tedirgin oldum

Benimde beta 107 cıktı 10.gündeyim suan sizin değere yakın oldugundan tedirgin oldum
hayıırr, neden tedirgin oluyorsunuz, olmayın... 80 için doktorum tebrikler demişti.. yani değer düşük bir bakalım falan demedi. kaldı ki sizinki 107. benimki sonradan olan bir şey. sizinkinin sonunda çocuğunuzu kucağınıza alırsınız inşallah..:)

Senin kimyasal olduğu nasıl belli olmuştu canm iniallah bu sefer pozitif alırsın sağlıklıca

Canım korkma sakın bende aynı seyi yasıyorum suan 10. Gün pozitifim adet olcam diye korkuyordum aynı belirtileri veriyor adetle
Çok
Sizinde böyle regl olacak gibimiydi karın ağrısı çokmuydu. Benim bacaklarımda çok yanıyor. Adetten önce hep böyle olurdum çok korkuyorum

İnşallah sizde saglıkla alırsınız valla burda o kadar farklı olaylar okuyorum ki artık kuruntularla basa cıkamıyorum

Kaçıncı gün embriyosuydu? Belirtiler oldu mu?
Yazmışsınız okuyunca gördüm

Son düzenleme:
Kaçıncı gün embriyosuydu? Belirtiler oldu mu?
Yazmışsınız okuyunca gördüm
5.gün embriyosuydu. Belirtilerin oldu transferin 4.günunde başladı 3 gün kasık agrim oldu sonrasında kasık bel ağrım ara ara oldu bacaklarimada vurdu o güne kadar hiç belirti olmayınca biraz şüphe etmiştim ama belirti aramamak gerekiyor aslında keşke öyle yapabilcek

Benim bugün 9. Günüm daha önce hiç bir belirtim yoktu ama bugün regl öncesi gibi hafif hafif belirtiler başladı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…