Çok geçmiş olsun canm.. yazılarına baktım ama öçözemedim ikinci transferin oldumuteşekkür ederim inşallah. 14. gün 160 civari çıkmıştı sonucum. artış devam etmedi yani. sonra düştü.
Hayırlısı ile pozitif haberini alırsınız.herkeste aynı olmuyor maalesef.yarinmi kan vericektiniz.Benim bugün 9. Günüm daha önce hiç bir belirtim yoktu ama bugün regl öncesi gibi hafif hafif belirtiler başladı .
11 martta hayırlısıHayırlısı ile pozitif haberini alırsınız.herkeste aynı olmuyor maalesef.yarinmi kan vericektiniz.
Senin için bir mucize diliyorum insallah hersey yoluna girer hayat bu belli mi olur. Ama söyle ki bende 2. Kürtajdan sonra dıs gebelik yasadım bebeği dna incelemesine göndermek için artık o esnada yapısıklık mı oldu mikrop mı kaptım bilmiyorum. Bundan sonra cok güzel seyler olsun insallahTürkiyeye histeroskopiyi getiren en iyi doktora gittim prp vs ne gerekiyorsa yaptım. Bir çözüm olmadı. Harcadığım paranın haddi hesabı yok. Şimdi çaresizlikten süt buharına oturma göbeğe hint yağı sürmek gibi şeyler yapıyorum. Bakın bu eklediğim geçen ay çektiğim rahim filmidir. Rahim diye bir şey kalmadı ortada... o yüzden lütfen arkadaşlar kürtaj olmayın, çok mecbur değilseniz histeroskopi olmayın... benim şimdiki aklım olsa asla asla yapmazdım. Şimdi ne sağlığım var ne de anne olma ihtimalim...
Teşekkür ediyorum. Bekleyen emek veren herkes için gerçekleşsin o mucize... En çok kürtajdan yapışıklık oluyor. Adetlerin mi kesildi?Senin için bir mucize diliyorum insallah hersey yoluna girer hayat bu belli mi olur. Ama söyle ki bende 2. Kürtajdan sonra dıs gebelik yasadım bebeği dna incelemesine göndermek için artık o esnada yapısıklık mı oldu mikrop mı kaptım bilmiyorum. Bundan sonra cok güzel seyler olsun insallah
Yok canım kesilme olmamıstı azalma olmustu ama 5 ay sonra. Sonrasında ilk kez dıs gebelik yasadım kendi sonlandı. Bir kez daha hamile kaldım yine dıs gebelik olduTeşekkür ediyorum. Bekleyen emek veren herkes için gerçekleşsin o mucize... En çok kürtajdan yapışıklık oluyor. Adetlerin mi kesildi?
Doktor ne diyor peki Rahim filmi çekildin mi?Yok canım kesilme olmamıstı azalma olmustu ama 5 ay sonra. Sonrasında ilk kez dıs gebelik yasadım kendi sonlandı. Bir kez daha hamile kaldım yine dıs gebelik oldu
Sebebini bilemeyiz diyor çekilmedim cunku iğne yapıldı bana onun için bir müddet beklemem lazım 6 ay süre dolmak üzereyken çekileceğim ama tüp acıksa bile artık dıs gebelik riski cok yuksek tüpümü aldırmadığım içinDoktor ne diyor peki Rahim filmi çekildin mi?
Kizlar merhaba ben transferden sonra 5. Ve 6. Gün test yaptim beta ikisindede <1.20 yaziyor yani negatif. Instegramdan dr lere yazdim trnasferiniz negarif yazdilar banaInşallah ben aslinda kendi denedigimiz oldumu diye bakmak istedim ama olmamis hayirlisi insallah transferde biseyler olur
Allah yardımcınız olsun. Belki aldırmamak daha iyi olur ben doktorların şunu yapmalıyız bunu yapmalıyız diye diye rahmime müdahale ettikleri için mahvoldum. Şimdiki aklım olsaydı kendi haline bırakırdım herşeyi. Enazından sağlıklı regl oluyordum... şimdi öyle eskiden inanmadığım geleneksel yöntemlerden umut ediyorumSebebini bilemeyiz diyor çekilmedim cunku iğne yapıldı bana onun için bir müddet beklemem lazım 6 ay süre dolmak üzereyken çekileceğim ama tüp acıksa bile artık dıs gebelik riski cok yuksek tüpümü aldırmadığım için
evet dördüncü transferimi oldum. dün test verdim 450 çıktı sonucum. pazartesi tekrar vereceğim.. erken bir sevince kapılmak istemiyorum 3 kimyasaldan sonraÇok geçmiş olsun canm.. yazılarına baktım ama öçözemedim ikinci transferin oldumu
İnşallah bu sefer öyle olmaz canmm kimyasala dönme sebebi neymiş canm beta düşüşünden başka bişeyle anlaşılmıyor dimievet dördüncü transferimi oldum. dün test verdim 450 çıktı sonucum. pazartesi tekrar vereceğim.. erken bir sevince kapılmak istemiyorum 3 kimyasaldan sonra
inşallah teşekkür ederim. kimyasala dönme sebebi olarak doktorum üç ihtimalden bahsetti. ya embriyonun genetiğinde sorun var, ya benim rahmim yabancı hücre diye kabul etmiyor. üçüncüsü çok zayıf ihtimal ama eşimle benim genlerimizle alakalı olabilir ama onun için test verdik sorun çıkmadı.İnşallah bu sefer öyle olmaz canmm kimyasala dönme sebebi neymiş canm beta düşüşünden başka bişeyle anlaşılmıyor dimi
İnşallah herşey gönlünüzce olsun.bende bugün kan verdim inşallah iki katına çıkar11 martta hayırlısı
Değeriniz çok güzel inşallah pazartesi dahada güzel haberler alırsınızevet dördüncü transferimi oldum. dün test verdim 450 çıktı sonucum. pazartesi tekrar vereceğim.. erken bir sevince kapılmak istemiyorum 3 kimyasaldan sonra
inşallah çok teşekkür ederim. biz isteyen herkes güzel sonuçlar alırız umarım..Değeriniz çok güzel inşallah pazartesi dahada güzel haberler alırsınız
kendi doktorunuza yazdınız da onlar mı negatif dediler size? daha test gününüze var artış olmayacağına nasıl kanaat getirdiler acaba?Kizlar merhaba ben transferden sonra 5. Ve 6. Gün test yaptim beta ikisindede <1.20 yaziyor yani negatif. Instegramdan dr lere yazdim trnasferiniz negarif yazdilar banayine ilaclarimi icip bekleyecegim tarihinde yaptirirm testi ama olmadı
Maşallahh canm hakkında hayırlısı olsunn sağsalim devam etsinn inşallahKızlar transferden 9 gün sonra verdiginde 64.7 çıkmıştı bugün tekrar vardım 11.gün 110 çıktı,çok şükür iyi dediler ama kimyasal olmasından hâlâ korkuyorum değerleri böyle olupta kimyasal olmayan varmı aranızda
Canm transfer gününle berabermi 9. GünKızlar transferden 9 gün sonra verdiginde 64.7 çıkmıştı bugün tekrar vardım 11.gün 110 çıktı,çok şükür iyi dediler ama kimyasal olmasından hâlâ korkuyorum değerleri böyle olupta kimyasal olmayan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?