- 7 Ekim 2022
- 1.383
- 1.451
- 63
- 40
Aa tamam bende buzu deneyeyim, teşekkür ederimBen iğne sonrasında buz uyguluyorum hem yanmayı alıyor hem de sanki morarmayı engelliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa tamam bende buzu deneyeyim, teşekkür ederimBen iğne sonrasında buz uyguluyorum hem yanmayı alıyor hem de sanki morarmayı engelliyor
Yücel karamanı duydum. Ama gitme fırsatım olmadı... malum elde avuçta bir şey de kalmadı. Meral hanımı da araştıracağım. Ama benim durumum çok zor... siz bebeğinizi doğurdunuz mu?İstanbul Bahçelievler Medicana hastanesinde Meral Arısal dı doktorum şuanda kendine muayenehane açtı ama halen aynı hastanede yapıyormuş işlemlerini. Hatta operasyona girerken hastanedeki tüp bebek doktorunu da işleme sokmuş daha başarılı olması için sonucun. Bir de rahim konusunda başarılı olan diğer bir isim Yücel Karaman bir araştırın isterseniz belki gidip görüşürsünüz belki bir faydası olur.
bacaklarıma vurmuyor ama ağrılarım devam ediyor. sadece bir gece çok şiddetli kasık ağrım oldu. gün içinde işteyken daha çok belim ağrıyor. kasık ağrılarım azaldı o şiddetli ağrıdan sonda. bel ağrım devam ediyor. sizin de test gününüz yarın mı?Bende 24 şubatta 2 embriyo transferi oldum 3 gündür kaşık agrilari var bendede çok şiddetli ama belimde ağrıyor bazen bacaklarimada vuruyor agrisi sizdede öylemi.
o hamileliğim düşükle sonuçlandı sonrasında yücel beye gittim tüp bebek için şuan hamileyim daha çok yeniYücel karamanı duydum. Ama gitme fırsatım olmadı... malum elde avuçta bir şey de kalmadı. Meral hanımı da araştıracağım. Ama benim durumum çok zor... siz bebeğinizi doğurdunuz mu?
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah.o hamileliğim düşükle sonuçlandı sonrasında yücel beye gittim tüp bebek için şuan hamileyim daha çok yeni
teşekkür ederim raabbim tez zamanda size de en güzellerini nasip etsin. Yücel Bey görüşme randevusundan para almıyor sanırım arayıp hasta temsilcisinden bilgi alabilirsiniz.Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah.![]()
Çok teşekkür ederimteşekkür ederim raabbim tez zamanda size de en güzellerini nasip etsin. Yücel Bey görüşme randevusundan para almıyor sanırım arayıp hasta temsilcisinden bilgi alabilirsiniz.
Teşekkür ederim 5.gün embriyosu 2 tane transfer oldum birisi 5aa diğerinin değerini soylemediler bir tık altı dediler ama oda iyiymiş.evde hiç test yapmadım evdeki testlerden korkuyorum açıkçası şuan cuma günkü testtende korkuyorumHayırlı olsun canm kaçıncı gün embriyosuydu kalitesi neydi daha öncesinde test yaptın mıı inşallah sağlıklıcaa yüksekirrr
Benimde dün nerdeyse hiç ağrım yoktu bugün test verdim 67.4 çıktı şuan için iyi dedi doktorum ama 5.gün embriyosu olunca biraz korktum açıkçası cuma belli olucak.sizin test gününüz ne zamanbacaklarıma vurmuyor ama ağrılarım devam ediyor. sadece bir gece çok şiddetli kasık ağrım oldu. gün içinde işteyken daha çok belim ağrıyor. kasık ağrılarım azaldı o şiddetli ağrıdan sonda. bel ağrım devam ediyor. sizin de test gününüz yarın mı?
Hiç belirtn oldumu canm hangi günlerde belirtin oldu benm 6. Günüm hiç belirti yokTeşekkür ederim 5.gün embriyosu 2 tane transfer oldum birisi 5aa diğerinin değerini soylemediler bir tık altı dediler ama oda iyiymiş.evde hiç test yapmadım evdeki testlerden korkuyorum açıkçası şuan cuma günkü testtende korkuyorum
5.gün belirtin olmaya başladı çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım 3 gün ara ara vuruyordu ama herkeste belirti olucak diye bişey yok.belirtisi olmayipta pozitifi gören çok insan varmış yada belirtisi olupta negatif gören insanlarda var.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallahHiç belirtn oldumu canm hangi günlerde belirtin oldu benm 6. Günüm hiç belirti yok![]()
S Semsem21 kusura bakma Medicana yazmışım Medicalpark olacaktıİstanbul Bahçelievler Medicana hastanesinde Meral Arısal dı doktorum şuanda kendine muayenehane açtı ama halen aynı hastanede yapıyormuş işlemlerini. Hatta operasyona girerken hastanedeki tüp bebek doktorunu da işleme sokmuş daha başarılı olması için sonucun. Bir de rahim konusunda başarılı olan diğer bir isim Yücel Karaman bir araştırın isterseniz belki gidip görüşürsünüz belki bir faydası olur.
teşekkür ederim bilgi için canm benm ikinci gün olmuştu çok az bi süre sol tarafımda böyle seğirme gibi bugün bi kaç kez ara ara oldu böyle taş düşürürken vuran ağrı gibi sol kasığımda ama çok az yanii ve kısa sürelii başkada bişey yok canm normalde adetimde yaklaşıyprum bu zamanlar hafifden ağrım olurdu o bile yok :) bilmiyorum insan herşeyi belirti sanıyor belirti olsun istiyor sanırım ama bukadar kısa zamanda bi belirti bncede aramamak lazmmKızlar ben geçen sene ilk olumsuz tüp bebek deneyimimi yaşadım. Transferden sonra test gününe kadar hiçbir belirti yaşamadım, ilaçlar baskılıyor diye düşündüm. Hatta öyle ki ilaçların da hiçbir olumsuz etkisini yaşamadım ve pozitifi gördüm; ama maalesef 7. hafta gelişimi durdu. Ezcümle kendinizde belirti aramayın, arayıp da bulamazsanız da hiç üzülmeyin zira kişiden kişiye değişiyor bu durum..![]()
Canım bende regl tarihi yaklaşınca belirti aramıştım ama onlar bile yoktu, hatta belirti olmadığı için içten içe korkuyordum. Şu an o yüzden hiç dinlemiyorum kendimiteşekkür ederim bilgi için canm benm ikinci gün olmuştu çok az bi süre sol tarafımda böyle seğirme gibi bugün bi kaç kez ara ara oldu böyle taş düşürürken vuran ağrı gibi sol kasığımda ama çok az yanii ve kısa sürelii başkada bişey yok canm normalde adetimde yaklaşıyprum bu zamanlar hafifden ağrım olurdu o bile yok :) bilmiyorum insan herşeyi belirti sanıyor belirti olsun istiyor sanırım ama bukadar kısa zamanda bi belirti bncede aramamak lazmm
Arkadaslar ayin 22 inde catlatma vurduk 1 tane. Ayin 28 inde transfer oldu. 2 mart transferin 2. Günü brleta 1.70 bunu yapmamin nedeni acaba kendimiz denedik ordan hanimr kalir miyim diye sonra ben yine duramadim 5 mart şimdi beta 1.20 negatif biliyorum ama bugun catlatmamin 13. Gunu hala etkisi suruyor mudur acaba yavas yavas betam mi yukseliyor transfern 5. Günü baktiran var miCanim ilaclardan bende su anda oyleyim ki yogun zor bir iste calsiiyorum insanalra belli etmemeye calisiyorum gercekten ceken bilir insalalh bebeklerimizi kucagimiza aliriz saglikla
Amin canımAnalık ne zor şey ama ana olmaya çalışmak da zormuş. Rabbim isteyen herkese versin . Bizlere de bebişlerimizin pozitif haberleri gelsin.
benim de yarın test günüm. 9. gün için 67,4 çok kötümser değil bence de. ilk transferimde 10. gün beta değerim 80 çıkmıştı. 12. gün 150. doktorum pozitif demişti. sonra kimyasala döndü ama başta pozitifti. sonu benzemesin umarım sizin devam eden güzel bir gebeliğiniz olurBenimde dün nerdeyse hiç ağrım yoktu bugün test verdim 67.4 çıktı şuan için iyi dedi doktorum ama 5.gün embriyosu olunca biraz korktum açıkçası cuma belli olucak.sizin test gününüz ne zaman
bence çok erken baktırmışsınız en azından 8-9. günde kana baktırsanız daha sağlıklı olur, şimdiden olumsuza hazırlamayın kendinizi durun bakalım test gününüz bir elsin güzel sonuçlar alırsınız inşallahArkadaslar ayin 22 inde catlatma vurduk 1 tane. Ayin 28 inde transfer oldu. 2 mart transferin 2. Günü brleta 1.70 bunu yapmamin nedeni acaba kendimiz denedik ordan hanimr kalir miyim diye sonra ben yine duramadim 5 mart şimdi beta 1.20 negatif biliyorum ama bugun catlatmamin 13. Gunu hala etkisi suruyor mudur acaba yavas yavas betam mi yukseliyor transfern 5. Günü baktiran var mi