• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Türkiyeye histeroskopiyi getiren en iyi doktora gittim prp vs ne gerekiyorsa yaptım. Bir çözüm olmadı. Harcadığım paranın haddi hesabı yok. Şimdi çaresizlikten süt buharına oturma göbeğe hint yağı sürmek gibi şeyler yapıyorum. Bakın bu eklediğim geçen ay çektiğim rahim filmidir. Rahim diye bir şey kalmadı ortada... o yüzden lütfen arkadaşlar kürtaj olmayın, çok mecbur değilseniz histeroskopi olmayın... benim şimdiki aklım olsa asla asla yapmazdım. Şimdi ne sağlığım var ne de anne olma ihtimalim...
Senin için bir mucize diliyorum insallah hersey yoluna girer hayat bu belli mi olur. Ama söyle ki bende 2. Kürtajdan sonra dıs gebelik yasadım bebeği dna incelemesine göndermek için artık o esnada yapısıklık mı oldu mikrop mı kaptım bilmiyorum. Bundan sonra cok güzel seyler olsun insallah

Senin için bir mucize diliyorum insallah hersey yoluna girer hayat bu belli mi olur. Ama söyle ki bende 2. Kürtajdan sonra dıs gebelik yasadım bebeği dna incelemesine göndermek için artık o esnada yapısıklık mı oldu mikrop mı kaptım bilmiyorum. Bundan sonra cok güzel seyler olsun insallah
Teşekkür ediyorum. Bekleyen emek veren herkes için gerçekleşsin o mucize... En çok kürtajdan yapışıklık oluyor. Adetlerin mi kesildi?

Teşekkür ediyorum. Bekleyen emek veren herkes için gerçekleşsin o mucize... En çok kürtajdan yapışıklık oluyor. Adetlerin mi kesildi?
Yok canım kesilme olmamıstı azalma olmustu ama 5 ay sonra. Sonrasında ilk kez dıs gebelik yasadım kendi sonlandı. Bir kez daha hamile kaldım yine dıs gebelik oldu

Doktor ne diyor peki Rahim filmi çekildin mi?
Sebebini bilemeyiz diyor çekilmedim cunku iğne yapıldı bana onun için bir müddet beklemem lazım 6 ay süre dolmak üzereyken çekileceğim ama tüp acıksa bile artık dıs gebelik riski cok yuksek tüpümü aldırmadığım için

Inşallah ben aslinda kendi denedigimiz oldumu diye bakmak istedim ama olmamis hayirlisi insallah transferde biseyler olur
Kizlar merhaba ben transferden sonra 5. Ve 6. Gün test yaptim beta ikisindede <1.20 yaziyor yani negatif. Instegramdan dr lere yazdim trnasferiniz negarif yazdilar bana :( yine ilaclarimi icip bekleyecegim tarihinde yaptirirm testi ama olmadı

Sebebini bilemeyiz diyor çekilmedim cunku iğne yapıldı bana onun için bir müddet beklemem lazım 6 ay süre dolmak üzereyken çekileceğim ama tüp acıksa bile artık dıs gebelik riski cok yuksek tüpümü aldırmadığım için
Allah yardımcınız olsun. Belki aldırmamak daha iyi olur ben doktorların şunu yapmalıyız bunu yapmalıyız diye diye rahmime müdahale ettikleri için mahvoldum. Şimdiki aklım olsaydı kendi haline bırakırdım herşeyi. Enazından sağlıklı regl oluyordum... şimdi öyle eskiden inanmadığım geleneksel yöntemlerden umut ediyorum

İnşallah bu sefer öyle olmaz canmm kimyasala dönme sebebi neymiş canm beta düşüşünden başka bişeyle anlaşılmıyor dimi
inşallah teşekkür ederim. kimyasala dönme sebebi olarak doktorum üç ihtimalden bahsetti. ya embriyonun genetiğinde sorun var, ya benim rahmim yabancı hücre diye kabul etmiyor. üçüncüsü çok zayıf ihtimal ama eşimle benim genlerimizle alakalı olabilir ama onun için test verdik sorun çıkmadı.

Kizlar merhaba ben transferden sonra 5. Ve 6. Gün test yaptim beta ikisindede <1.20 yaziyor yani negatif. Instegramdan dr lere yazdim trnasferiniz negarif yazdilar bana :( yine ilaclarimi icip bekleyecegim tarihinde yaptirirm testi ama olmadı
kendi doktorunuza yazdınız da onlar mı negatif dediler size? daha test gününüze var artış olmayacağına nasıl kanaat getirdiler acaba?

Kızlar transferden 9 gün sonra verdiginde 64.7 çıkmıştı bugün tekrar vardım 11.gün 110 çıktı,🥰 çok şükür iyi dediler ama kimyasal olmasından hâlâ korkuyorum değerleri böyle olupta kimyasal olmayan varmı aranızda

Kızlar transferden 9 gün sonra verdiginde 64.7 çıkmıştı bugün tekrar vardım 11.gün 110 çıktı,🥰 çok şükür iyi dediler ama kimyasal olmasından hâlâ korkuyorum değerleri böyle olupta kimyasal olmayan varmı aranızda
Maşallahh canm hakkında hayırlısı olsunn sağsalim devam etsinn inşallah

Back