Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

inşallah gönlümüzdeki olur

Anladım canım ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim perişan oldum allah sana sabırlar versin çok kötü bişey allah şifalar versin çok zor bir durum

Benım ıkısıde femarayla oldu bugun hemsıre aradı sonuc ıcın.konustum sızınkı ucretlı oldugu ıcın 3.aşılamayıda deneyebılıyorsunuz dedi.benımkı devlet ama ucretlı
Valla o durumu hiç bilmiyorum canım. Keşke sorsaydın ya ben denemek istemiyorum tüp mümkün mü diye

170 cm 78 kg aman bacım önünü tut. Kendimden biliyorum sonu gelmiyor
Kız sabah giyecek bişey bulamadım ablamın hamilelik kuyafetleri vardı. Oda peşpeşe kaldı. Bunlar evdeyken 3 de gelecek heralde sana uğur getirsin diye vermişti heralde daha hamile kalmadan onlara geçiş yapacağım böyle giderse

Yani bencede çok düşük bi yükseklik. (Tabi doktorlar daha iyi bilirler) ama şunu unutma çok büyük oranda olmasa da ay ay ufak tefek değişiklikler olabiliyor hormonlarda. Belki onu göz önünde bulundurmuşlardır sen panik yapma yani

Bu arada herhangi bi belirtin belirtin var mı. Benim kasıklarımda hiç birşey yok. Ara ara regl olacakmışım gibi bide gögüslerimi kontrol ediyorum elleyince bi acı var sanki yada kendimi mi dinliyorum çok anlam veremedim. Ama öyle bariz bi belirtim yok Buda gol değil galiba

Bazı kadınlarda hiç belirti olmayıp adet dönemi gecikince hamile olduklarını anlıyolar, umutsuzluğa kapılma bence

Gözün aydın canım aşılama sonrası ilişki oldu mu acaba bırde neler yaptın
Sağol canım teşekkür ederim aşılama günü oldu sonrası gün aşırıydı yani öyle çok dikkat etmedim geçen ayki gibi kafamı hep başka şeylerle yordum herhangi bişey kullanmadım bi progestan kullandım bide folik asit

Valla o durumu hiç bilmiyorum canım. Keşke sorsaydın ya ben denemek istemiyorum tüp mümkün mü diye
2.aşılamada bı takımlar sorunlar yaşadım pek işim gücüm rast gıtmedı doktorun dediği hıc bırseye uyamadım o yüzden sansım dahada düştü.o yuzden 3.denemeyı yapmak ıstıyorum. Tüp bebek cunku malıyetı dha yuksek oluyor ya

Ay ne bileyim 2,5 yıldır olmadığı için bir umudum yok ama olur mu olur allahtan ümit kesilmez. Her nasip vaktine esir. Allah ne derse o. İnşallah sende güzel güzel sonuçlar alırsın canım benim iyi dileklerin için teşekkür ederim.

Bnmde sadece aşılama olmustu ve ertesı gunu onermıstı.malesef 3 gun sonra oldu ılıskı.başkada olmadı.Ama aşılama yapıo pozıtıf olanlara sordum genelı gun aşırı oldu dedıler.bu sefer bende boyle denim ınsAllah nasıp olur

Canım çok çok teşekkür ederim bilgiler için. Görüştüm fiyat bekliyorum bende . Doktor bazen aşılamadan sonra kist olabiliyor bi ihtimal ve tüp bebeği o ay iptal edebiliyoruz dedi eğer zamanla ilgili sorunun varsa ikinci aşılamayı yapma bu ay diğer tüpe gel dedi.

Ya kızlar bişi dicem acaba ilaçlı olan aşılama yani klomen femera bunlara kıyasla iğneli olanda daha mı pozitif ihtimali yüksek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…