Bende 33 yaşındayım amh 1.69 kaç falukül sayıldı sizinKızlar bu arada benim yaşım 33 ve 1,5 yıllık evliyiz amh değerimde 1,63 dr. Tam sınırdasın dedi. Hatta ben aşılamaya girmeden önce sordum Buda tutmazsa 3. Aşılama yapılacak mı diye yok tüp yapılır çünkü 2side iğneli olmuş sizin dedi. Sizde sordunuz mu tutmazsa 3. Olacak mı diye
Yavaş büyümesi iyi bişey zaten döngülerimiz değişiyor hormon ilacı sonuçta sonu güzel olsunBende pcos olup olmadığı belli değil işte, doktorlar olabilir diyor ama net değil. Döngüm düzenli ağrısız diye sanırım. Son 4 gün 87.5 yaptım büyümedi diye
Merakla bekliyorum canım hayırlısıyla güzdl sonuç çıkacak inanıyorumHiç birşey hissetmiyorum çok garip bir his bakalım ne çıkacak sonuç yarın
Hamilelik belirtileri regl ile aynı diye ayrım yapmamız çok zor maalesef doktorun dediği zaman kan testi yaptırmak en kesin sonuç güzel sonuclar alacağızKızlar bende sildikçe gelen çok hafif pembe bi akıntı başladı. Regl de böyle başlıyor benimregl mi yerleşme mi bilmiyorum aşılamanın 13. Günü yerleşme olmaz heralde? Progestanda da kullanıyorum anlamadım döngümün de 26. Günü daha :/
İnşallah olumlu sonuç alırsınız. Doktorunuz bir şey önerdi veya sakınmanızı söyledi mi? Özel hastanelerde daha bütüncül yaklaşılıyor sanırım. Ben devlette yaptım pek sallamıyorlar prosedürü uygulayıp geçiyorlar..Bende hiç lekelenme olmadı hafif kasık ağrılarım vardı test günüm de 24ü
Ayy inşallah mutlaka haber vereceğimMerakla bekliyorum canım hayırlısıyla güzdl sonuç çıkacak inanıyorum
Merhaba. Gebelik için ekstra yaptığınız veya kaçındığınız bir şey oldu mu? Yeme içme olur davranış olur.. ilişki sonrası yatış şekli falan..2020 şubatta aşılama oldum tutmadı 1 ay dinlenip tüpbebeğe başlıycaktım nisanda gebe kalmışım kendim yani tabi ilaçlarında etkisi oluyor 1,5 2 ay ilaçların etkisi vücutta kalıyor
İyi bari canım temizliyor olmasına sevindim. Normalde rahimde bu işlevin olduğunu biliyordum ama aşılamadan sonra duymamıştımMerhaba, fitil kullanmıyorum sadece estrafem diye bir hap kullanıyorum, biraz araştırdım, rahim kendini temizlemeye çalışıyormuş aşılama sonrası zedelenmelerden :), ondan oluyormuş, herhangi bir koku ya da kaşıntı da yok çok şükür, çok teşekkür ederim
Valla bende hiç anlamadım ilk aşılamamda sadece 3-5 saniyelik bi sancım oldu bitti dedilerNeden zor oldu acaba? Basit bir işlem aslında, umarım çok zorlanmamışsındır
1 adet vardı sağda. İlk aşılamamda da solda 1 adet vardı. Siz ne durumdasınız ?Bende 33 yaşındayım amh 1.69 kaç falukül sayıldı sizin
Yanlız değilmişim buna çok sevindimWc gitmeye hapşırmaya korkuyorum ya azcık ıkınsam olacağı varsa da olmayacak gibi geliyor
Arkadaslar malesef ekran vs hıc bısı yoktu yanımda bır ekran ultrason vs hıc bısı yoktıTamam o şırınganın ucunda zaten ki ben ikisinde de hiç hissetmedim sadece spekulumu hissettim işlem yaparken ekranlarıda gördüğüm için yumurtaya ulaştığını falan gördüm yani bence sende de öyle yapmıştır hissetmemişsindir içini ferah tut
Canım kendini boşuna strese sokma, milyon tane en iyi spermi seçip koyuyorlar oraya ve ihtiyaç sadece bir tane, tutacağı varsa tutar bi tane yetiyor. Burda tüm her adımı dört dörtlük olupta negatif olanda var. İnşallah aksi olur ama tutmazsada bi sonraki için doktorunu değiştir mutlakaArkadaslar malesef ekran vs hıc bısı yoktu yanımda bır ekran ultrason vs hıc bısı yoktısadece perde ve bır çatı koltugu vardı direk oturdum ve enjekte edildi malesef
İki defa yaptım. Serviksim kıvrımlı diye zor ulaştılar yine de rahat geçti elhamdülillah. Ama yıkama falan olmadı bende, o yüzden olabilir.Valla bende hiç anlamadım ilk aşılamamda sadece 3-5 saniyelik bi sancım oldu bitti dedilerbunda rahat 1-2 dakika sürdü sancılarım. Hatta ilkinde daha heyecanlı ve stresliydim ne yapacaklarını falan bilmediğim için. İkinciye güle oynaya gittim işlemi be ortamı bildiğim için ama çok sancım oldu. Burda birindede aynı olmuş ilk ilaç vermişler sonra yıkama yapmışlar en son spermi vermişler. Bendede sanırım aynı işlemler yapıldı. Normalde anlatıyorlar şunu yapıyoruz bunu yapıyoruz diye ama bu sefer o ilaç ve yıkama kısmını söylemediler ondan dolayı kötü oldum ancak bugün kendime gelebildim yani
Bende de ekran falan yoktu. Şeffaf bir boruyla açıldı vajina, sonra uzun ince bir boru sokuldu. Ucundan şırınga ile sperm yollandı on dk uzandırdılar sadece ben de ona bozuldum birazArkadaslar malesef ekran vs hıc bısı yoktu yanımda bır ekran ultrason vs hıc bısı yoktısadece perde ve bır çatı koltugu vardı direk oturdum ve enjekte edildi malesef
Evet yıkama olmadan benimde ilki çok rahat olmuştuİki defa yaptım. Serviksim kıvrımlı diye zor ulaştılar yine de rahat geçti elhamdülillah. Ama yıkama falan olmadı bende, o yüzden olabilir.
Yıkama hsg gibi mi acaba? Aman geçmiş olsunEvet yıkama olmadan benimde ilki çok rahat olmuştu
Benim bu sabah oldu aşılamam, kasıklarım ağrıyorKızlar ya birde sadece sol gögsümde böyle 5-10 dkka aralıkla içerden dışarı doğru sanki bıçak saplar gibi sancılarım var. Sizlerde de böyle bişey var mı bu arada bugün 3. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?