- 6 Temmuz 2022
- 532
- 223
- 33
- 26
İnşallah pozitifi görürsünüz. Allah sizi o kapıdan boş çevirmesin ne kadar zor olduğunu biliyorum dua edeceğim sizeKızlar sonunda o gün geldi yarın sabah kan testi vermeye gideceğim. Bu sefer kendimi erken gebelik testi yapmadan durabildiğim için tebrik ediyorum:) ne olumlu ne olumsuz düşünemiyorum duygularım alınmış gibi rabbim inşallah hepimizin emeklerinin karşılığını verir bize mucizeyi yaşatır
Ben de yarın sabah gidiyorumKızlar sonunda o gün geldi yarın sabah kan testi vermeye gideceğim. Bu sefer kendimi erken gebelik testi yapmadan durabildiğim için tebrik ediyorum:) ne olumlu ne olumsuz düşünemiyorum duygularım alınmış gibi rabbim inşallah hepimizin emeklerinin karşılığını verir bize mucizeyi yaşatır
Aminnn Allah razı olsun bu mübarek günlerde hepimizin dualarını kabul etsin rabbimİnşallah pozitifi görürsünüz. Allah sizi o kapıdan boş çevirmesin ne kadar zor olduğunu biliyorum dua edeceğim sizebu arada kaçıncı gününüz?
Benimde 2. aşılamam inşallah Allah’ım pozitif haberini alırız tüm isteyen herkesBen de yarın sabah gidiyorum2.aşılama hiç test yapmadım tebrikler bize
Benimde 2. aşılamam inşallah Allah’ım pozitif haberini alırız tüm isteyen herkes
İnşallah. Heyecandan mı bilmiyorum. Akşamdan beri ağlıyorum duygularımı kontrol edemiyorumİnşallah bize yarın güzel haberler verirsiniz kızlar bize de umut olursunuz
İnşallah hamilelik hormonudur diyelim o zamanİnşallah. Heyecandan mı bilmiyorum. Akşamdan beri ağlıyorum duygularımı kontrol edemiyorum
Ben de aynı gün aşılama oldum. Yarım saat önce kan verdim aynı anda hayırlı haberlerle insallaahKızlar günaydın bugün 13. Günüm 13 şubatta aşılamam olmuştu bugün gidip kan verdim çıkmasını bekliyorum Allahım inşallah güzel bi sonuç görürüm çok heyecanlıyım
Ayyy inşallah içim umut dolu güzel haberlerimizi veririz inşallahBen de aynı gün aşılama oldum. Yarım saat önce kan verdim aynı anda hayırlı haberlerle insallaah
Kızlar günaydın bugün 13. Günüm 13 şubatta aşılamam olmuştu bugün gidip kan verdim çıkmasını bekliyorum Allahım inşallah güzel bi sonuç görürüm çok heyecanlıyım
Bende 1 saat önce kan verdim 3 saate çıkarmış regl belirtim var bugün yarın da regl günüm inşallah güzel haberler verebiliriz :)Ben de aynı gün aşılama oldum. Yarım saat önce kan verdim aynı anda hayırlı haberlerle insallaah
Canım üzülme diyeceğim ama insan elinde olmadan üzülüyor inşallah rabbim hayırlı zamanda kendiliğinden gebe kalmayı nasip ederNegatif kızlar
Hayırlısı böyleymiş napalım 1.20 çıktı negatif yazıyor yükseleceğini de hiç sanmıyorum artık kısmet diğer aşılamayaCanım üzülme diyeceğim ama insan elinde olmadan üzülüyor inşallah rabbim hayırlı zamanda kendiliğinden gebe kalmayı nasip eder
Çok üzüldümHayırlısı böyleymiş napalım 1.20 çıktı negatif yazıyor yükseleceğini de hiç sanmıyorum artık kısmet diğer aşılamaya
ayy siz üzülmeyin nolur, ben nötr hissettim öncekinde yıkılıp günlerce ağlamıştım ama artık metanetliyim demekki hayırlısı değilmiş rabbim her şeyin en iyisini bilir ben elimden geleni yapıyorum geri kalan kısımda teslimiyetteyimÇok üzüldümAllah kalbinizi ferahlatsın. Üzüntü kaçınılmaz. Benim sonucum çıkmadı bekliyorum
Benim de negatif. Hiç olmayacak gibi hissediyorum. Rabbim içimizi ferahlatsınayy siz üzülmeyin nolur, ben nötr hissettim öncekinde yıkılıp günlerce ağlamıştım ama artık metanetliyim demekki hayırlısı değilmiş rabbim her şeyin en iyisini bilir ben elimden geleni yapıyorum geri kalan kısımda teslimiyetteyim
Amin canım içini ferah tut elbet o günleri biz de göreceğiz vakti zamanı geldiğindeBenim de negatif. Hiç olmayacak gibi hissediyorum. Rabbim içimizi ferahlatsın
canım biz elimizden geleni yapıyoruz yine devam edip beklicez demekki zamanı değilmişBenim de negatif. Hiç olmayacak gibi hissediyorum. Rabbim içimizi ferahlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?